Ph.D. i bioingeniørarbeid

Generelt

Programbeskrivelse

En bioingeniør utvikler og anvender ingeniørprinsipper i biovitenskap. Feltet fokuserer på utvikling og anvendelse av tekniske konsepter, prinsipper og metoder til biologiske systemer. Vi tar sikte på å modellere, overvåke og behandle lidelser og funksjonshemninger som påvirker levende organismer, utvikle algoritmer som hjelper med å forstå biologiske systemer og å konstruere levende systemer for å forbedre ytelsen. Teknologiene som blir generert i dette området kan omfatte syntetiske vev eller organer, sensorer som er kablet til menneskekroppen og proteser som etterligner den naturlige funksjonen til et lem, smarte algoritmer og endeanalyse-analytiske motorer, bioreaktorer som forbedrer kvaliteten av behandlet avløpsvann og bakterier konstruert for å produsere ressurser. Bioingeniør integrerer elementer innen elektrisk og maskinteknikk, biokjemi, kjemi, informatikk og materialvitenskap med biologi. Takket være denne tverrfaglige naturen skaper bioingeniørfeltet ofte out-of-the-box-løsninger som takler og løser utfordringer, noe som forsterker levende systemers trivsel.

Programmet består av fire spor: Biosensorer og bioelektronikk, bioinformatikk og maskinlæring, biomaterialer og vevsteknikk og syntetisk biologi.

background, pcr tube, tubesBelova59 / Pixabay

Ph.D. Grad

Doctor of Philosophy (Ph.D.) er designet for å forberede studentene på forskningskarrierer i akademia og industri.

Det er et minimumsoppholdskrav ved KAUST på tre og et halvt år for studenter som går inn med en bachelorgrad og to og et halvt år for studenter som går inn med en mastergrad. Det må oppnås et minimum GPA på 3,0 for å oppgradere. Individuelle kurs krever minimum en B- for kurspoeng.

Doktorgraden grad inkluderer følgende trinn:

  • Sikre en akademisk rådgiver.
  • Vellykket gjennomføring av studiekurs.
  • Bestått disputasforsvar for å få kandidaturstatus.
  • Forberede, levere og forsvare en doktorgradsavhandling.

Lær mer

Video Tour av KAUST fra KAUST Video på Vimeo.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per ... Les mer

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per faculty for past 3 consecutive years running (Qs world university rankings), we’re dedicated to advancing science and technology through interdisciplinary research, education, and innovation. Minimér