Ph.D. i anvendt matematikk og beregningsfag (AMCS)

Generelt

Programbeskrivelse

Programmet Applied Mathematics and Computational Sciences (AMCS) utdanner studentene til å konstruere og løse matematiske og beregningsmodeller av problemer i den virkelige verden. To graders programmer tilbys: MS-graden (under enten en avhandling eller et ikke-avhandling alternativ) og ph.d. grad. Opptak til ett-graders studium garanterer ikke overføring til et annet.

Applied Math and Computational Science-programmet tilbyr spesialiseringer i tre forskjellige retninger (kalt "Tracks"): Applied Mathematics (AM), Computational Science and Engineering (CSE) og Statistikk (ST).

Kravene til de forskjellige spesialiseringene kan variere og er beskrevet nedenfor. Alle studenter i MS-programmet blir veiledet av en fakultetsrådgiver for å utvikle studiet.

evaluering

Test Studenter er tatt opp til KAUST fra et bredt utvalg av programmer og bakgrunner. For å legge til rette for utformingen av en passende studieplan for hver enkelt student, er det obligatorisk for alle innlagte studenter å ta en skriftlig eksamen når de kommer på Campus. Eksamen vil fokusere på matematikk og grunnvitenskap. Formålet med vurderingen er å avgjøre om studentene har behersket forutsetningene for å gjennomføre opplæringsnivå kurs undervist i programmet. Akademisk rådgiver jobber med innlagte studenter til å utvikle en studieplan om nødvendig. Studentene oppfordres til å forberede seg på vurderingen ved å forfriske den generelle kunnskapen som er oppnådd fra grunnskolen, før de kommer til KAUST. Kravene til rettsstudieplanen må tilfredsstilles tilfredsstillende, i tillegg til universitetsgradskravene.

Ph.D.

Ph.d.-doktorgrad er designet for å forberede studentene på forskningskarrierer i akademia og industri. Det tilbys utelukkende som et heltidsprogram.

Det er et minimumskrav til opphold på KAUST på tre og et halvt år for studenter inn på en bachelorgrad og to og et halvt år for studenter inn på en MS-grad. Et minimum GPA på 3,0 må oppnås på alle doktorgradsarbeid. Individuelle kurs krever minst en 'B-' for å få kurskreditt.

Ph.D. Grad inkluderer følgende trinn:

  • Sikre en avhandlingsrådgiver.
  • Vellykket gjennomføring av Program Coursework.
  • Bestått kvalifiserende eksamen.
  • Forsøke avhandlingsforslaget Forsvar for å oppnå kandidatstatus.
  • Forbereder, sender inn og klarer å forsvare en doktorgradsavhandling

Ph.D. Kurskrav

De nødvendige kursene varierer for studenter som går inn på Ph.D. Degree med en bachelorgrad eller en relevant MS-grad. Studenter med en bachelorgrad må fullføre alle programkurs / obligatoriske kurs og valgfagskurs som er skissert i MS-grad og er også pålagt å fullføre ph.d. kurs under. Studenter som skriver inn med en bachelorgrad kan også kvalifisere seg til å tjene MS-graden ved å tilfredsstille MS-gradskravene. Det er imidlertid studentens ansvar å erklære sine intensjoner om å bli uteksaminert med en MS

Studentene går inn på Ph.D. Grad med en relevant MS-grad må fullføre kravene nedenfor, selv om det kan være behov for flere emner av avhandlingsrådgiveren.

Ph.D. kurs

  • Minst fire kurs på 300 nivåer. (Fire valgfelt fra AMCS eller et annet program hvorav minst to på AMCS 300-nivå).
  • Graduate Seminar 398 (ikke-kreditt): Alle studenter må registrere og motta en tilfredsstillende karakter for hvert semester programmet krever at de deltar.
  • Vinterberikingsprogram: Studentene må tilfredsstille minst ett fullstendig Winter Enrichment Program (WEP) som en del av gradskravene. Studenter som fullførte WEP krav mens de tjener MS Degree er ikke pålagt å melde seg inn i en full WEP for andre gang i Ph.D. Grad.

Studenter som går inn i studiet med en MS-grad fra KAUST, kan overføre ubrukte kursoppgaver mot ph.d. programkrav underlagt godkjenning på programnivå. Studenter som overfører fra et annet universitets doktorgrad. Programmet kan motta noe avhandlingsforskning og studiepoeng fra sak til sak for relatert arbeid utført ved den opprinnelige institusjonen etter godkjenning av dekan. Imidlertid må slike studenter fortsatt tilfredsstille kravene til kvalifiseringseksamen og disputaseforsvar ved KAUST.

For mer informasjon, gå til Programguiden .

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per ... Les mer

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per faculty for past 3 consecutive years running (Qs world university rankings), we’re dedicated to advancing science and technology through interdisciplinary research, education, and innovation. Minimér