Velkommen til Applied Physics Program

Applied Physics Programmet er et nytt tverrfaglig studieprogram på KAUST som starter i høst 2019. Kurs i Applied Physics-programmet er valgt og designet for å gi studentene den kunnskapsbasen og det intellektuelle fundamentet som kreves for å fremme vitenskapelig forskning og ingeniørløsninger i anvendt fysikk.

Applied Physics-programmet for både MS og Ph.D. Studentene har som mål å gi fast kunnskap om grunnvitenskap for å forstå fysikken som foregår på nanoskala, og verktøy for å anvende denne kunnskapen til å oppnå teknologisk og vitenskapelig gjennombrudd i anvendt fysikk. Programmet fokuserer på enhetens fysikk, fotonikk og kvanteelektronikk. Studenter i dette programmet får bred trening i grunnleggende vitenskapelige begreper i kondensert materiefysikk, elektrodynamikk og statistisk fysikk. Studentene deltar i vitenskapelig forskningsaktivitet som kan omfatte laboratoriestudier og beregningsmodellering. Ph.D. kandidater fokuserer på original forskning drevet for å fremme kunnskapsgrensene. Ansattbarhet for Applied Physics kandidater spenner fra akademiske forskningsinstitusjoner til forskning og utvikling stillinger i høyteknologiske industrielle eller entreprenørmessige miljøer.

Ph.D. Grad

Doctor of Philosophy (Ph.D.) er designet for å forberede studentene på forskningskarrierer i akademia og industri. Det tilbys utelukkende som et heltidsprogram.

Det er et minimumskrav til oppholdstillatelse på KAUST på 3,5 år for studenter med en bachelorgrad og 2,5 år for studenter med en MS-grad. Et minimum GPA på 3,0 må oppnås på alle doktorgradsarbeid. Individuelle kurs krever minst en B- for å oppnå studiekreditt.

Ph.D. grad omfatter følgende trinn:

  • Sikre en avhandlingsrådgiver
  • Vellykket gjennomføring av studiekurs
  • Bestått kvalifiserende eksamen
  • Forsøke avhandlingsforslaget Forsvar for å oppnå kandidatstatus
  • Forbereder, sender og lykkes med å forsvare en doktorgradsavhandling
Program undervist i:
  • Engelsk
King Abdullah University of Science and Technology

Se 14 flere kurs fra King Abdullah University of Science and Technology »

Sist oppdatert Juni 26, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Åpne påmelding
Duration
30 - 42 måneder
Heltid studier
Pris
Free
Fullt finansiert stipend månedlig tillatelse
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Video Tour of KAUST

A look inside the KAUST Core Labs

KAUST: Why Am I Here?