Les den offisielle beskrivelsen

Formålet med dette internasjonale ph.d. Programmet er å trene en ny generasjon forskere som er i stand til å utføre uavhengig forskning innen områdene Advanced-Systems Engineering og gi dem mulighet til å overføre og utveksle kunnskap med nasjonale og internasjonale forsknings sentre og næringer.

Kursbeskrivelse

Den treårige Ph.D. Programmet fokuserer på studier og utvikling av avanserte og intelligente systemer gjennom en tverrfaglig tilnærming som responderer på nyere teknologiske utviklinger (f.eks. Cyber-Physical-Systems, Industry 4.0, Ting for Internett) ved å integrere fagområdene industriell maskinteknikk og informasjonsteknologi. De støttes av spesifikke ferdigheter i matematikk og kunstig intelligens.

Ph.d.-forskningsprosjektene Studentene vil henge til følgende forskningsområder, som utvikles av forskningsgrupper på lang sikt og utgjør kjerneområdene i dette programmet:

 • Mekanisk-og-Produksjon-System Engineering: Mekaniske og mekatroniske systemer, Avanserte Manufacturing Technologies, Mekanisk Design og Optimalisering, Produksjonssystemer og Management, Smart Factory;
 • Automatisering og elektronikksystemteknikk: Autonome systemer, Menneskesystemer, Embedded Systems (design, testing og pålitelighet), Sensorsystemer, Robotic Systems, Automatisk kontroll, Datasyn og bildebehandling, Intelligent Sensor / Actor Networks ;
 • Systemmodellering og evolusjon Dynamisk systemmodellering og simulering, komplekse nettverk for systemets utvikling, operasjonsforskning.

Du kan finne en liste over potensielle emner for Ph.D. avhandling i samtalen nederst på siden.

Hovedtrekkene til ph.d. er en tverrfaglig vitenskapelig tilnærming og deltakelse av internasjonalt anerkjente forskere på Vitenskapskomiteen.

Med et blikk

 • Varighet på kurset: 3 år
 • Kursene vil bli gjennomført på engelsk
 • Steder tilgjengelig: 10 med stipend 2 plasser som forskningsassistent 3 steder uten stipend 2 plasser er for industriell ph.d. studenter (dottorato industriale)
 • Campus: Bozen-Bolzano
 • Undervisningsavgift: € 163,50 per år

Struktur av kurset

Ph.D. dekker forskningsområdene Advanced-Systems Engineering og gir deg et stimulerende, flerspråklig miljø med medforskere fra et bredt spekter av kulturelle og språklige bakgrunn. Ved godkjennelse i programmet vil du bli bedt om å designe et forskningsprosjekt og skrive en studieplan i samarbeid med din veileder, inkludert formålet med prosjektet og trinnene som er nødvendige for å implementere det. Du vil gjennomføre en grundig litteraturundersøkelse, som inneholder en oppsummering og analyse av det nyeste innen forskningsemnet ditt. Av og til vil du bli bedt om å oppdatere studieplanen med tanke på utviklingen av arbeidet ditt og de siste utviklingene i ditt forskningsfelt.

Ditt opphold i minst tre (og opptil tolv) måneder ved et utenlandsk forskningsenter er obligatorisk. Du vil bli pålagt å publisere minst en artikkel i en internasjonal peer-reviewed journal og presentere resultatene dine minst på en internasjonal konferanse . I løpet av det treårige programmet vil du også bli pålagt å regelmessig delta i klasser og seminarer, spesielt designet for Ph.D. studenter.

Fasene i Ph.D.

Ph.D. Forskningsaktiviteter er organisert i fem faser:

 • Fase 1 (første 2 måneder): Du skal identifisere ditt forskningsemne og utvikle en studieplan;
 • Fase 2 (2.-6. Måned): Etter en uttømmende gjennomgang av litteraturen om fagområdet ditt, skal du definere ditt forskningsprogram basert på toppmoderne forskningstema;
 • Fase 3 (6. til 12. måned): Du vil starte / fortsette arbeidet ditt med å bruke tilnærmingen som er definert for prosjektet ditt.
 • Fase 4 (12.-24. Måned): Du vil fortsette din forskning, du planlegger ditt opphold i utlandet, og du vil bli forventet å forberede manuskriptet (e) for publisering i peer-reviewed journals;
 • Fase 5 (24.-36. måned): I løpet av sluttfasen skal du fullføre ditt forskningsprosjekt, publisering av manuskriptet ditt og avhandlingen din.

Studere i utlandet

I løpet av de tre årene av Ph.D. program, vil du bli pålagt å forplikte deg til forskningsprosjektet på heltid. Ditt opphold på et anerkjent utenlandsforskingssenter i minst 3 måneder (opptil 12 år) er obligatorisk. Dette vil være en mulighet til å diversifisere studieopplevelsen din, ved å utføre forskning i sterkt stimulerende og konkurransedyktige sammenhenger, utveksle ideer med andre forskere, og dermed samarbeide med internasjonale kolleger.

applikasjon

For å bli tatt opp til Ph.D. program, må du ha fullført 300 studiepoeng (dvs. har allerede uteksaminert i bachelor og masterstudium) i beslektede fagområder og muligens har oppnådd faglig erfaring knyttet til forskningsområdene i Ph.D. program. Du må også demonstrere kompetanse på engelsk og være vellykket i den offentlige konkurransen (se den offisielle kunngjøringen nedenfor).

Underlagt akkreditering av det italienske utdanningsdepartementet.

 • Publisering av det nye samtalen: 7. mai 2019
 • Søknad: 7. mai - 8. juli 2019

Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurs fra Free University of Bozen-Bolzano »

Sist oppdatert May 19, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 2019
Duration
3 år
Heltid studier
Pris
164 EUR
Det årlige studietilskud beløper seg til € 17 000 brutto.
Deadline
Juli 8, 2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Juli 8, 2019

okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Juli 8, 2019
Sluttdato