Den internasjonale Max Planck Research School (IMPRS) for Neural Circuits ble etablert i 2011 og tilbyr rundt ti fullt betalte stillinger hvert år for talentfulle studenter med en relevant mastergrad eller bachelor som høyeste grad for å utføre forskning som resulterer i en PhD. Programmet er undervist på engelsk.

Vi tilbyr et tverrfaglig program til fremragende doktorgradsstudenter med bakgrunn i nevrovitenskap, matematikk, fysikk, datavitenskap, biologi, biologi og medisin samt forskningserfaring i de deltakende institusjonene i Frankfurt Neuroscience-fellesskapet. Studentene skal delta i et skreddersydd utdanningsprogram, inkludert forskningsrotasjoner og nevrovitenskap, men også i opplæring i overførbare ferdigheter, samt retreater, konferanser og sommerskoler og forelesningsserier. Et spesielt fastsporingsalternativ tilbys til studenter med en bachelor som sin høyeste grad.

Fokus på den internasjonale Max Planck Research School (IMPRS) for Neural Circuits vil være forståelsen av nevrale kretser (fra det enkle til det store og det komplekse), i alle skalaer som kreves for å oppnå denne forståelsen. Dette ambisiøse målet vil kreve analyser på molekylære, cellulære, flercellulære, nettverk og atferdsnivåer, med full forståelse av at makroskopiske fenomener (romlige mønstre, dynamikk) kan være avhengige, og at reduksjonisme ikke alltid er tilstrekkelig som metode .

Forskningsområder er perception, connectomics, teoretisk nevrovitenskap, synaptisk plastisitet, molekylært system, hjernedynamikk, nevrale kretser, adferd og system nevrovitenskap. IMPRS-fakultetet er 20 nevropenologer fra Frankfurt fra Max Planck Institute for Brain Research , Goethe-universitetet, Ernst Strüngmann-instituttet for nevrovitenskap og Frankfurt Institute for Advanced Studies.

Søknaden om søknader fra niende runde (deadline 1. desember 2018) er nå åpen.

Program undervist i:
  • Engelsk
Max Planck Institute for Brain Research
Sist oppdatert Oktober 8, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 1, 2019
Duration
3 år
Heltid studier
Pris
- Kontakt skolen
Deadline
Contact school
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 1, 2019
Sluttdato
Contact school
Søknadsfrist
Contact school
Startdato
okt. 1, 2019
Sluttdato
Contact school
Søknadsfrist
Contact school

okt. 1, 2019

Location
Søknadsfrist
Contact school
Sluttdato
Contact school
Søknadsfrist
Contact school
Sluttdato
Contact school