Vide varsling No: VTU / ACA / 2006-07 / 2538 datert 12 juli 2006, IFIM Business School), har blitt tillatt av Visvesvaraya Technological University (VTU), Belgaum å tilby en doktorgrad program i Management. Dermed har IFIM Business School den unike egenskapen av å være blant de få selvstendige institutter i landet som skal gis denne anerkjennelsen av en University.

SØKER FOR Ph.D

  • Fyll ut søknadsskjema (kontakt oss for mer informasjon).
  • Etter å fylle inn personlig informasjon, har kandidaten til å komme ned til IFIM ligger i fase I Electronic city for diskusjon med fakultetet-guide.
  • Sammen med søknaden kandidaten har til nettopp beskrive i en skrive opp om sine respektive forskningstema og bringe den til drøfting med guide.
  • Vennligst sørg for at du oppfyller de grunnleggende kravene for å registrere for Ph.D med VTU. Man har til å gjennomgå VTU Ph.D egnethetstest etter innlevering av søknad gjennom IFIM (Test tilbys 2 ganger i året).
  • En regional VTU senter på RV lærerskolen i Jayanagar kan kontaktes for noen avklaring angående søknadsskjemaer eller tester.
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Juli 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Juli 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato