Les den offisielle beskrivelsen

Ph.D i klinisk psykologi (Rosemead School of Psychology)


Normalt er fire år med bosted nødvendig med mindre overføring av kreditt er brakt inn og avansert stående gitt. Mens doktorgrad ikke tildeles bare eller gjennomføring av uttalte selvfølgelig arbeid, er det grunnleggende enhet krav for graden (133 semester timer). Hver student har et fakultet rådgiver som bistår i planleggingen av hvert semester tidsplan av kurs og fører tilsyn med progresjonen i programmet.


Psykologi: psy.d. Studentene må gjennomføre minimum 76 semester timer med psykologi. Disse 76 enhetene må inneholde 46 kreves psykologi enheter, 18 enheter av praksis og 12 enheter av valgfag psykologi kurs. Studenter kan søke opp til 6 enheter av graduate kurs fra School of interkulturelle studier mot total psykologi timer kravet.


Psykoterapi Laboratory: Studenter i psy.d. Banen må fullføre 21 enheter valgt fra psykoterapi lab kurs. Disse er tatt i den andre, tredje og fjerde år.


Teologi: Alle studenter må gjennomføre en mindreårig i teologi, som inkluderer et minimum av 17 semester enheter.


Integrasjons Seminarer: Alle elever deltar i en rekke seminarer (14 enheter) viet til integrering av en rekke teologiske og psykologiske begreper i forskning, teori og praksis.


Research: Studenter i Rosemead sin psy.d. Programmet kan oppfylle 5 enhet forskningsdelen av sitt program enten ved å skrive en avhandling eller ved å fullføre et forskningsprosjekt sekvens som inkluderer en ettåring doktorgradsseminar, en doktorgrads papir som består av en kritisk gjennomgang av forskningslitteraturen på et klinisk emne, og en ferdighetsprøver på klinisk forskning.


Andre år Evaluering (Innledende Oral Interview)


Alle studenter har en muntlig intervju med et fakultet komité for å vurdere utviklingen deres og potensialet for en vellykket gjennomføring av doktorgradsutdanningen. Dette intervjuet er planlagt etter ferdigstillelse av tre semestre i bolig, inkludert minst én praksis oppdrag. Resultatene av dette intervjuet blir rapportert til fakultetet, som stemmer for (1) slik at studenten til å fortsette, (2) slik at studenten til å fortsette med forholdene, eller (3) ikke slik at studenten til å fortsette i doktorgradsutdanningen.


Omfattende Eksamen


Alle studenter må passere et sett av doktorgradsnivå omfattende undersøkelser som dekker følgende områder: psykologisk vurdering, intervensjon, yrkesetikk og integrering. Disse undersøkelsene er gitt to ganger i løpet av sommeren og tjene som de viktigste middel for å vurdere en elevs egnethet til å fortsette studiene mot doktorgrad. Undersøkelsene kan tas etter fullført 75% (100 enheter) av kurs arbeid og må være fullført før Professional Qualifying Examination. Bare én Ved utsatt eksamen er tillatt. Datoene for de omfattende undersøkelser er spesifisert i Academic Calendar.


Opptak til kandidatur


Offisiell kandidatur til doktorgrad betyr et avansert stadium i studentens fremgang. For å bli tatt opp til kandidatur må studenten ha:

  •     Fullført Foreløpige Oral Intervju
  •     Bestått Omfattende Eksamen
  •     Fått godkjenning av avhandlingen forslaget fra doktorgradsutvalget eller fullført de to-semester, five kreditt Doktorgradsseminar og omfattende ferdigheter forskning undersøkelse.
  •     Fullført opplæring terapi
Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Biola University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
4 år
Deltid
Heltid studier
Pris
969 USD
per enhet
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato