Handle om

"Doktorgradsstudenter og fakultet på LIU Brooklyn campus er vanskelige på jobb i sine studier, kliniske erfaringer og akademiske kursoppgaver, men du vil ikke høre avskyelige fotspor og har rost når du nærmer deg Psykologisk avdeling i 8. etasje. Å gå gjennom de lette tredørene til LIUs kliniske psykologi-program, blir møtt av moderne glassvegger, myke lys, og elevene samlet seg sammen på sofaer i gjennomtenkt og engasjert samtale. Det er de tingene du kan overse ved første øyekast - en fakultets hånd på studentens skulder gir råd om forskningsdesign av en studie; en andreårsstudent som peering over statsboken til en førsteårsstudent som forklarer et datasett; en vennlig vits og nudge gikk mellom professor og kandidatassistent som de bytter morgenhilsener. Som en kandidatstudent i LIU-fellesskapet, skiller disse støttende relasjonene programmet på skarpe måter. Trykket av konkurranse blant jevnaldrende er ikke-eksisterende; I stedet er en atmosfære født av felles mål, samarbeid og næring, da både studenter og fakultet presser seg til dyktighet som forskere og klinikere. "- En doktorand

Ph.D. Program og Psykologisk Institutt ligger i 8. etasje i Humanistiske bygningen på Brooklyn campus i en serie med kontorer, konferanserom og en studentstudent. Avdelingen har også en dedikert suite av forskningslaboratorier i 6. etasje. Besøkende til campus og ph.d. Programmet kommenterer ofte på sitt attraktive utseende. Første etasje i Humanistiske bygningen huser et kunstgalleri og Kumble Performing Arts Theatre. Humaniora-bygningen har et hjørne av den anlagte hovedgarden på Brooklyn-campusen, og tilbyr studentene et sted for kontemplasjon i det travle hovedstadsområdet i Brooklyn sentrum. Campus er en kort tunnelbanetur fra Manhattan.

Psykologisk Servicesenteret på Ph.D. Programmet ligger i femte etasje av Pratt-bygningen. Senteret tilbyr psykologiske tjenester til Brooklyn campus bachelor og studenter og er bemannet av Ph.D. studenter som arbeider under tilsyn av klinisk fakultet.

Program undervist i:
  • Engelsk
Sist oppdatert November 29, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2020
Duration
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato