Read the Official Description

Handle om

"Doktorgradsstudenter og fakultet på LIU Brooklyn campus er vanskelige på jobb i sine studier, kliniske erfaringer og akademiske kursoppgaver, men du vil ikke høre avskyelige fotspor og har rost når du nærmer deg Psykologisk avdeling i 8. etasje. Å gå gjennom de lette tredørene til LIUs kliniske psykologi-program, blir møtt av moderne glassvegger, myke lys, og elevene samlet seg sammen på sofaer i gjennomtenkt og engasjert samtale. Det er de tingene du kan overse ved første øyekast - en fakultets hånd på studentens skulder gir råd om forskningsdesign av en studie; en andreårsstudent som peering over statsboken til en førsteårsstudent som forklarer et datasett; en vennlig vits og nudge gikk mellom professor og kandidatassistent som de bytter morgenhilsener. Som en kandidatstudent i LIU-fellesskapet, skiller disse støttende relasjonene programmet på skarpe måter. Trykket av konkurranse blant jevnaldrende er ikke-eksisterende; I stedet er en atmosfære født av felles mål, samarbeid og næring, da både studenter og fakultet presser seg til dyktighet som forskere og klinikere. "- En doktorand

Ph.D. Program og Psykologisk Institutt ligger i 8. etasje i Humanistiske bygningen på Brooklyn campus i en serie med kontorer, konferanserom og en studentstudent. Avdelingen har også en dedikert suite av forskningslaboratorier i 6. etasje. Besøkende til campus og ph.d. Programmet kommenterer ofte på sitt attraktive utseende. Første etasje i Humanistiske bygningen huser et kunstgalleri og Kumble Performing Arts Theatre. Humaniora-bygningen har et hjørne av den anlagte hovedgarden på Brooklyn-campusen, og tilbyr studentene et sted for kontemplasjon i det travle hovedstadsområdet i Brooklyn sentrum. Campus er en kort tunnelbanetur fra Manhattan.

Psykologisk Servicesenteret på Ph.D. Programmet ligger i femte etasje av Pratt-bygningen. Senteret tilbyr psykologiske tjenester til Brooklyn campus bachelor og studenter og er bemannet av Ph.D. studenter som arbeider under tilsyn av klinisk fakultet.

Program taught in:
Engelsk
Last updated November 29, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato