PHD - Økonomi og Government (UIMP)

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

PHD - Økonomi og Government (UIMP)

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Offisiell grad tildelt av International University Menéndez Pelayo, i samarbeid med Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset .

Doktorgradsprogrammet i økonomi og Regjeringen tar sikte på å utdanne forskere i stand til selvstendig, nyskapende og betydelig vitenskapelig kunnskap innen økonomi og offentlige bidrag.

Generell informasjon

Regi: Dr. Salvador Rus Rufino

Tittel: Doktorgrad i økonomi og regjeringen

Study Mode:

Pris: 5000 euro (UIMP priser). IUIOG registrering fornyelse i forlengelsen forespørsel: 250 euro / år.

Varighet: 3 år (heltid) eller 5 år (deltid). Mulighet for å be om maksimalt to utvidelser av ett år (heltid) eller to år og én (deltid)

Antall steder i området i forvaltningen: 14

Opptak søknadsfrist: Fra april 2 til 16 juli. Oppløsningen på fagkomiteen vil bli publisert på web www.uimp.es hele oktober måned. For steder som ikke er dekket i denne perioden, kan det åpne en ny frist for innsending av søknader som slutter 15. januar. Beslutningen ble offentliggjort i løpet av mars måned.

Kontaktinformasjon: infocursos@fogm.es
Tlf: 34917004 144/00

* Prisene gjenstand for en årlig vurdering


Presentasjon og Mål

Dette doktorgrad er utviklet i to hovedområder: Område økonomi, som er drevet av stiftelsen Centre for Monetary and Financial Studies (www.cemfi.es) -UIMP, og arealet av regjeringen, som er drevet av Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset -UIMP.

Regjeringen området dekker forskning knyttet til samfunnsvitenskap: statsvitenskap og offentlig administrasjon, sosiologi, Demografi, jus, internasjonale relasjoner og samarbeid innenfor de to brede linjene i programmet: Demokrati, styring og offentlig administrasjon; og sosial og politisk endring i en global verden.

Hovedmålet med dette doktorgradsprogrammet er at alle elever får opplæring og utstyr som er nødvendig for å utføre original forskning, knyttet til de områdene som omfattes av programmet råd. Til alle tider, vil doktorgradsstudenter har tilsyn med sine veiledere og avhandlingen regissører., Som vil bli tildelt av fagkomiteen.

opptak Profile

1) Kandidater til doktorgradsprogram må ha fullført en kvalifisering grad (eller grad) i områder av samfunnsfag og økonomi, administrasjon, jus eller statsvitenskap og sosiologi og administrasjon. Det kan også innrømme nyutdannede av grad (eller grad) i matematikk eller vitenskap, eller noen form for engineering.


2) For det andre må de ha fullført en master 's grad i økonomi, for doktorgraden i dette området, eller i statsvitenskap og offentlig administrasjon, for doktorgrad i området for regjeringen forskning orientert (minst 60 studiepoeng) eller en grad i disse tematiske områder, noe som gir:/>

 • Høgare nivå kunnskap på området.
 • Erfaringsnivå forskning masteroppgaven.
 • Evne til å få tak i, prosessen og kommunisere informasjon.
 • Evne til å integrere i en forskningsgruppe.
 • Muligheten til å starte en doktorgradsavhandling.

En rent illustrerende og ikke definere profilen tittel, ville møte disse kravene universitetets mastergrader knyttet til tiden lærer UIMP: Master i økonomi og finans området økonomi eller følgende for området i forvaltningen: Master in Contemporary Latin-Amerika: Large ulikheter og forventninger, Mastergrad i Senior Public Management, Master i regjeringen og offentlig administrasjon, Master i International Cooperation og Public Policy Management, programmer og prosjekter Utvikling og Master i anvendt Political Studies.


3) Som for språket, er det nødvendig å ha en B2 nivå i engelsk Common European Framework. Årsaken er at mye av litteratur og informasjon som kreves gjennom/>

PhD-programmet er på engelsk. Dette er i tillegg et krav for å kvalifisere seg til deltakelse på internasjonale vitenskapelige kongresser og mobilitet forskningssentre i utlandet.


4) Bruk av ny informasjonsteknologi og kommunikasjon er viktig i alle programområder. Det anbefales å ha behovs avanserte datakunnskaper (tekstbehandling, presentasjoner, statistiske programmer, etc.)./>

Opptakskrav og opptakskriterier


ACCESS KRAV/>

Det anbefales at søkere se avsnittet "student profil", og for å sikre at de er i samsvar med de samme, samt alle tilgangskrav og spesielle opptakskrav kriteriene nedenfor.

Generelt, for å få tilgang til en offisiell doktorgradsprogram må du være i besittelse av den spanske offisielle grad, eller tilsvarende, og Master, forutsatt at de har gått minst 300 studiepoeng i hele disse to læren (artikkel 6 av kongelig resolusjon 99/2011 av 28. januar, der offisielle doktorgrads regulert).

De kan også få tilgang til dem som er i noen av følgende tilfeller:

 • Være i besittelse av en spansk offisielle universitetsgrad eller annet medlemsland i Den europeiske området for høyere utdanning, som gir tilgang til Master i samsvar med bestemmelsene i artikkel 16 i kongelig resolusjon 1393/2007 av 29. oktober har gått minimum 300 studiepoeng i hele offisielle universitetsstudier, hvorav minst 60, vil det være på masternivå.
 • Være i besittelse av en spansk offisielle tittelen oppgradere eller graduate hvis varighet, i samsvar med reglene i fellesskapsretten, er det minst 300 studiepoeng. Disse kandidatene må delta obligatoriske kosttilskudd spesifikk trening av forskning innvielse, med mindre pensum relevant lavere grad inkluderer studiepoeng for utdanning og forskning, tilsvarende pedagogisk verdi til kreditt forskning fra studier Master .
 • Universitetets akademikere som, etter å ha innhentet en plass i opplæringen i tilsvarende test tilgang til steder spesialiserte medisinsk opplæring, har gått med positiv evaluering minst to år med trening i et program for å få den offisielle tittelen på en av spesialitetene helsefag.
 • Å være i besittelse av et diplom innhentet i samsvar med utenlandske utdanningssystemer, uten godkjenning, med forbehold om verifisering av universitetet at det godkjenner et nivå som tilsvarer det spanske offisielle tittelen Master og myndighet i landet som utsteder trening kvalifisering for opptak til doktorgradsstudier. Dette opptak innebærer ikke i noe tilfelle godkjenning av forrige tittel i besittelse av søkeren eller sin anerkjennelse til andre formål enn tilgang til doktorgradsprogrammer formål.
 • Å være i besittelse av en annen spansk doktorgrad oppnådd under tidligere universitets ordinasjoner.
 • Være i besittelse av en Diploma of Advanced Studies oppnådd i samsvar med bestemmelsene i kgl.res 778/98, 30. april, eller har nådd Forskning tilstrekkelighet som reguleres ved kongelig resolusjon 185/85 av 23. januar.


opptakskriterier/>

Fagkomiteen for ph.d.-programmet i økonomi og regjeringen vil vurdere opptaksprosessen:

1. fullstendig curriculum vitae

Denne læreplanen bør inneholde:

a) Academic Record (1): Grad (eller grad) i tilsvarende profil inngang og gjennomsnittlig rangering lavere enn 7 ut av 10 (2 poeng) til områder.

b) Academic Record (2): College (eller grad) Master i tilsvarende innføringsprofil og gjennomsnittlig rangering lavere enn 7 ut av 10 (3 poeng) til områder.

c) Engelsk: Nivå B2 of Common European Framework. Det vil møte alternativt ved et minimum score på 100 på Test av Inglés som fremmedspråk (TOEFL IBT), etter å ha fullført mastergrad i engelsk eller å være en nasjonal engelsktalende land (2 poeng).

d) Andre meritter: Andre programmer knyttet til området, publikasjoner i vitenskapelige tidsskrifter, forblir ved universiteter eller forskningssentre, referanse bokstaver prestisjetunge forsknings (1 poeng).

felles vurdering: 8 poeng.

2. Erklæring av interesse

En kort redegjørelse skal inngå, med en maksimal lengde på to sider, der kandidaten detalj grunnene til at du ønsker å delta i programmet, sin linje eller linjer av forskningsinteresser og faglige forventninger.

Det vil bli verdsatt ha tilstrekkelig motivasjon til å gjennomføre et doktorgradsarbeid og korrespondanse med forsknings professorer i doktorgradsutdanningen.

Rating: 1 poeng.

3. Intervju

Intervju med to professorer Ph.D., som vil utstede en rapport til fagkomiteen på ønskeligheten av å innrømme kandidaten. Lærere verdsatt i sin rapport de samme elementene som er oppført i punkt 2 (erklæring av interesse).

Rating: 1 poeng.

4. Vurdering av sakens

For å bli tatt opp til doktorgradsprogram må søkeren oppfylle følgende vilkår:

 • Punkt 1 score høyere enn eller lik 6.
 • total poengsum (sum av elementene 1, 2 og 3) mindre enn syv.

5. Studenter med en deltids innmelding i programmet kan gjøres på en deltid, etter godkjenning av fagkomiteen. Kriteriene vil være den samme som ovenfor. Alle studenter tatt opp kan endre modus der en doktorgradskandidat kjører en begrunnet endring i fagkomiteen, som er kompetent til å akseptere eller avvise forespørselen.

Utvikling av studier


Forskningsområde REGJERINGEN/>

Linje 7 - Demokrati, styring og offentlig administrasjon

 • ledelse
 • statsvitenskap
 • Senior Public Management
 • offentlig politikk
 • offentlige etikk
 • kommunikasjonspolitikk

Linje 8 - sosial og politisk endring i en global verden

 • internasjonalt samarbeid
 • International Law and International Relations
 • innvandringspolitikk
 • sosialpolitikk
 • offentlig sikkerhet
 • Informasjonssamfunnet og kunnskap


SPORING PHD/>


Tutor Doctorando/>

Når tatt opp til doktorgradsprogrammet, vil den tilsvarende fagkomité være ansvarlig for å tildele hver doktorgradsstudent veileder. Det vil være en lege som har forskningsaktiviteten er knyttet til en av de samarbeidende institusjonene i UIMP i ph.d.-programmet.

Veileder skal sørge for forsvarlig samhandling med fagkomiteen PhD-program, som gir all den veiledning og råd nødvendig.

Vil utstede en årlig verdivurdering rapporter om aktiviteter Document and Research Plan, levere dem til fagkomiteen av programmet innenfor fristene.


Den veileder/span>/>

Innenfor en periode på maksimum to måneder med påmelding, fagkomiteen ansvarlig tildelt hver doktorgradsstudent regissør / avhandling er som kan være sammenfallende eller ikke med veileder tidligere nevnt. En slik tildeling kan falle på en spansk eller utenlandsk lege, med dokumentert forskningserfaring, uavhengig av universitetet, senter eller institusjon der han serverer.

Den / Direktøren / s av doktorgradsavhandlingen vil være forpliktet til å overvåke og kontinuerlig overvåking av forskningsaktiviteten av doktorgradsstudent, ansvarlig for konsistens og tilstrekkeligheten av opplæringsaktiviteter og doctorando showet tilstrekkelig fremgang i å oppnå målene beskrevet i forskningsplan. Den / de Director / s av avhandlingen er forpliktet til å veilede doktorgradsstudent fremme tiltak som sikter den når full selvstendighet som forsker.

Årlig blir / regissør / avhandling utstedt verdivurderingsrapporter / overvåkingsaktiviteter på Document and Research Plan, levere dem til fagkomiteen av programmet innenfor fristene.


Plikter direktør/>

 • Legge til rette for forskning trainee aktuelle medier og vitenskapelig miljø.
 • Sikre at forskningen er utført i samsvar med de vilkår som er definert av den enhet som økonomi og avtalt med UIMP.
 • Rapportere om sikkerhet og risiko forebygging, oppfordrer etterlevelse.
 • Utviklingen av forsknings traineer til å følge anbefalingen for god praksis og være kritisk ved vurdering av sitt arbeid.
 • Gjøre sitt arbeid slik at de utgjør et eksempel til etterfølgelse av forskeren i trening.
 • Fremme samarbeid med andre forskningsgrupper, sentre Kunnskaps Agents ID jeg å oppmuntre til utveksling av ideer blant forskere, forskning og kunnskapsoverføring.
 • Hold hemmelige data med den konfidensielle levert av / PhD studenter eller noe annet medlem av forskerteamet som det er integrert.
 • Gjenkjenne arbeidet til forskerutdanningen og være streng og rettferdig i forfatterskapet publikasjoner.
 • Oppdragsgiver skal be om tillatelse fra fagkomiteen å gjennomføre mer enn tre doktoravhandlinger samtidig.


doktorgradsstudenter/span>/>

Doktorgradsstudenter som trainee forskere, plikter å registrere sine aktiviteter og resultater oppnådd i papir Aktiviteter PhD student, for å utvikle forskningsplan under overvåking og tilsyn av veileder og hans / s / regissør er avhandling.


Doctorando forpliktelser/>

 • Følg instruksjonene og anbefalingene fra din veileder og / s / regissør oppgaven om opplæringsaktiviteter som skal utføres og informere deg om mulige tiltak og fremdriften av utfallet.
 • Rapporter regelmessig til veileder og hans / s / regissør oppgaven å gjennomføre slike aktiviteter og utviklingen av sin forskning, de resultater som er oppnådd og de problemene som kan oppstå under trening.
 • fullt integrert i prosjektet tildelt for trening.
 • Delta i vitenskapelige aktiviteter, fora, seminarer, etc., knyttet til utvikling av sitt arbeid.
 • Send inn innen de frister som er fastsatt av fagkomiteen og forskningsplan Document Doctorando aktiviteter slik at de er verdsatt.
 • Vie til realisering av doktorgradsavhandlingen minst tilsvarer 35 timer / uke hvis din dedikasjon til programmet er på heltid eller 21 timer / uke hvis deres dedikasjon til innvielsesprogrammet deltid.
 • Følg retningslinjene for god praksis og Codes av UIMP og delta i doktorgradsprogrammet institusjoner.
 • Ta og bestå opplæringsaktiviteter som er beskrevet i kontrollrapporten av doktorgradsprogrammet og de tildeles av veileder og / eller / regissøren / s av avhandlingen, med godkjenning av fagkomiteen.
 • Hemmeligholde den konfidensielle data som han / regissør / s av avhandlingen, verge eller noe annet medlem av forskerteamet som er integrert for å gi det, og å bruke informasjon innhentet utelukkende i realiseringen av avhandlingen PhD.
 • Ikke utlevere eller overføre til tredjeparter, selv i tilfeller av endring i retning av avhandlingen, informasjon om arbeidet eller produktet forskning, egne eller gruppe materiale, som tar del, uten å innhente tillatelse fra / forrige / er regissør / oppgaven er, uttrykkelig og skriftlig.
 • Kvitter bidrag av sin veileder og / eller regissør / s i muntlig eller skriftlig formidling av resultatene.
 • Respekt og verdi arbeidet med ledelse, administrasjon og forskning knyttet til oppgaver og gjøre god bruk av materielle ressurser og fasiliteter tilgjengelig.


forskning Plan/span>/>

Den maksimale periode på tre måneder fra doktorgradsstudent påmelding vil utvikle en forskningsplan under tilsyn av veileder og / eller regissør, som skal godkjennes av fagkomiteen.

Forskningen planen vil omfatte minst målene skal nås og metodene som er brukt, og midlene og timing å oppnå det.

Denne planen vil bli oppdatert og vurdere, sammen med dokument Doctorando aktiviteter, gjennom hele oppholdet i programmet, og må alltid være godkjent av veileder og / regissør / s av avhandlingen.

 • Årlig forskningsplan - for å fullføre første året (Print)
 • Årlig forskningsplan - som skal fullføres etter det første året (Print)


Aktiviteter dokumentere Doctorando/span>/>

Dokument Doctorando Aktiviteter (far) er et personlig dokument som registrerer alle opplæringsvirksomhet som gjennomføres av doktorgradsstudent i løpet av hans doktorgradsstudier og er en del av sin første trening som forsker.

Disse aktivitetene bør regelmessig vurderes av veileder, veileder og fagkomiteen.

 • Aktiviteter Doctorando dokument (Print)


Årlig overvåking doctorando/span>/>

Doctorando overvåking vil bli utført direkte av veileder og veileder, fra periodisk gjennomgang av dokumentet Doctorando aktiviteter av sin forskning og opprettholde ansikt møter med doktorgradsstudenten.

I tillegg dokumentet Doctorando aktivitetene utgjør et viktig element i de ulike evalueringsprosedyrer som må nødvendigvis sende doktorgradsstudenten.

For dette, vil doktorgradsstudent, veileder, regissøren og representanten for fagkomiteen signere dokumentet doctorando satsing på overvåking og god praksis så snart som mulig etter opptak.

Årlig fagkomiteen for PhD-programmet i fellesskap evaluere forskning planlegge og dokumentere aktiviteter sammen med omfattende rapport om dette skal utstede veileder og leder for begge dokumentene.

Den positive evaluering er nødvendig for å fortsette i programmet kravet. Hvis ikke, skal begrunnet vurdering, må doktorgradsstudenten skal vurderes på nytt innen seks måneder, som formål det vil utvikle en ny forskningsplan. I tilfelle av en ny negativ evalueringsrapport produsert av motiverte, doktoranden avregistrering føre til at programmet.

Den årlige vurdering av aktiviteter utført av deltidsstudenter delta på spesielle forhold i de studentene i form av tid tilgjengelighet og tidsplaner for å utføre visse aktiviteter er tatt hensyn til.

 • Dokumentar engasjement og god praksis doktorgradsstudier (Print)
 • Årlig Assessment Plan Forskning - for å fullføre første året (Print)
 • Assessment årlige Forskningsplan - skal være ferdig etter det første året (Print)
 • Merk evalueringsvirksomheten Doctorando (Print)


Endringer i utkastet Doctoral Thesis/span>/>

Hvis begrunnede årsaker samstemte og forsvarlig gjennomføring av etterforskningen krever det, kan doktorgradsstudenten gjelder fagkomiteen av endringene knyttet til sin oppgave program.

Nødvendige endringene må være motivert og kan påvirke:

 • Veileder doktorgradsavhandling.
 • Director / s av doktorgradsavhandlingen.

Forespørselen må godkjennes av direktør, Co-direktør eller Guardian, hvis det er aktuelt.

 • Modusendring forespørsel navngi direktør eller Tutor avhandling (Print)


THESIS/>

Avhandlingen vil bestå av et originalt forskningsarbeid utviklet av kandidaten i alle felt av kunnskap.

Oppgaven kan utvikles og eventuelt forsvares i kastiljansk eller på annen offisielle språket i Spania eller engelsk.


Doktoravhandlinger som et kompendium av tidligere publiserte artikler/>

Vice President for Graduate studier og forskning kan gi fullmakt til produksjon av doktoravhandlinger som et kompendium av tidligere publiserte artikler under et lovverk selv utarbeidet for dette formålet av fagkomiteen for hver PhD-program, som må godkjennes av direktør for Graduate studier og forskning .


Slike forskrifter fastsette vilkårene for å samle artiklene i forhold til følgende:/>

 1. minimalt antall elementer og kvalitetsindikatorer som kreves deri.
 2. Viktigheten av bidraget av doktorgradskandidat i tilfelle av arbeidet i samarbeid med andre forfattere.
 3. Disse garanterer å bli integrert i et enkelt emne eller linje av forskning.
 4. Maksimal alder av elementene.
 5. Mekanismer for å garantere forfatterskap og originalitet av doktorgradsarbeidet.


Forslaget, innsendt av søkeren til fagkomiteen for doktorgradsprogrammet, må godkjennes av en lærer selv, som vil bli akkreditert lege og fungere som verge eller eventuelt som direktør for avhandlingen forskningserfaring./>


Godkjent av fagkomiteen utforme tesen om at prosedyren og formidlet dette vedtaket til Vice President for Graduate studier og forskning skal utvikle doktorgradsstudent sin doktoravhandling, må være oppmerksom på følgende:/>

 1. Inneholder en generell innføring for å etablere forholdet mellom de forskjellige bestanddeler elementer av avhandlingen og i hvilken forskningen er definert, angir målene derav.
 2. Kjernen i oppgaven vil bestå av en kopi av opptrykk av artikler, for en ordrett avskrift av denne eller bidrag til publikasjonen. I tilfelle av bokstavelig transcipción blader der de ble publisert, forfattere av artikler, sider og oppgitte datoer.
 3. Oppgaven inneholder et kapittel der en samlet oppsummering av resultatene er presentert og en diskusjon av disse, de resterende reflekterte konklusjonene som kan trekkes fra forskningen på hvilke elementer som støttes så godt som mulig fremtidig utvikling av disse undersøkelsene. Også det inneholder eventuelt et kapittel i hvilket er beskrevet i detalj fremgangsmåtene og materialene som benyttes i forskning gjenstand av artiklene som har tjent som grunnlag for fremstillingen av oppgaven.


Etter utarbeidelsen av avhandlingen, skal dette forelegges ansvarlig fagkomiteen for doktorgradsutdanningen som en gang kontrast endene av de ovennevnte, å godkjenne overføring av det samme for innskudd, i henhold til den generelle fremgangsmåten for den autorisasjon, innskudd og lese avhandlingen av UIMP. I alle fall må doktorgradsstudenten oppfyller kravene for graden Doctor./>


konfidensialitet/span>/>

For sin avhandling tema er underlagt konfidensialitetsklausuler, avhandlingen vil bli deponert ved Universitetet, men dette kan ikke bli konsultert i løpet av innskuddsperioden som beskrevet i avsnittet Presentasjon og leseoppgaver.

Disputasen vil finne sted bak lukkede dører med eneste nærvær av president, sekretær og medlemmer av domstolen, samt doktorgradsstudent og regissør / s og veileder for oppgaven. muligheten for en offentlig forsvar av avhandlingen forhåndstillatelse fra sponsor vil bli vurdert.


Framgangsmåter, forsvar og utgivelse av avhandlinger i henhold til personvern prosesser eller for overføring av teknologi eller kunnskap er angitt i reglene for presentasjon og lesing teser med de modifikasjoner som er beskrevet nedenfor:/>

 1. Etter utarbeidelsen av avhandlingen, vil doktorgradsstudenten be fagkomiteen at den har status som "Tesis konfidensielt" feste:
  1. Den opprinnelige eller bekreftet kopi av dokumenter som beviser at det er underlagt verneprosesser eller overføring av kunnskap og teknologi.
  2. Kopien av avhandlingen i to versjoner: den lille, der innholdet berørt av plikten til ikke å kringkaste eller plikt og / eller rett til konfidensialitet og komplett kopi, som skal forbli på fil ved Universitetet i henhold engasjement vil bli slettet konfidensialitet.
  3. Årsberetning på denne forespørselen.
 2. Fagkomiteen for doktorgradsprogrammet vil løse anmodningen innen en periode på maksimum femten virkedager fra dagen etter forespørselen. Det vil bare bli akseptert dersom det blir fastslått at hemmelighold er helt avgjørende for å lykkes i prosessen beskyttelse eller overføring. Vedtaket vil bli kommunisert til doktorgradsstudent, direktør for oppgaven og veileder. Kortversjonen skal sendes til publikum utstillingsperioden. Denne versjonen skal samsvare med innholdet i utstillingen og offentlig forsvar av avhandlingen.
 3. Medlemmer av fagkomiteen skal opprettholde absolutt taushetsplikt om innholdet av oppgaven og vil signere konfidensialitetsavtaler relevante for en periode for å bli definert avhengig av tiden det tar å sette patentet, eller avhengig av tiden satt i dokumenter innsendt av doktorgradsstudenten å sikre konfidensialitet. Disse forpliktelsene vil bli holdt av fagkomiteen for doktorgradsprogrammet, og kan gi en kopi til doktorgradsstudenten, om ønskelig.
 4. I ettergivelse av oppgaven vil bli informert om status i henhold Tesis verneprosesser eller overføring av kunnskap og teknologi.
 5. Medlemmer Court dommer avhandling vil bli advart uttrykkelig som er underlagt beskyttelse prosessene beskrevet ovenfor eller overføring. De har plikt til å bevare taushet og absolutt taushetsplikt om innholdet. For å gjøre dette, før du Serles levert oppgaven i fullversjonen, vil de signere konfidensialitetsavtaler for å sikre hensiktsmessig beskyttelse av den lenge nok.
 6. Dersom Domstolen ønsker å gjøre doktorgradsstudenten spørsmål om innholdet er underlagt taushetsplikt må gjøre det i privat sesjon med før eller etter offentlig karakter.
 7. Også, hvis doktorgradsstudenten mener at svaret på alle spørsmål domstolen kan avsløre data eller informasjon som kan anses som konfidensiell, kan be om rettens formann, er svaret gjort i privat.
 8. Når du er godkjent avhandlingen, vil kopien bli redusert til å bli publisert i institusjonelle arkiv. Når du har fullført prosessen for beskyttelse eller overføring av kunnskap og teknologi, UIMP fortsette erstattet av komplett kopi.

registrering

De som er interessert bør sende i posten til plorrio@fogm.es og med post til:

Departementet doktorgradsstudenter
Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
C / Fortuny, 53
E-28010 Madrid


følgende dokumentasjon:/>

 • Søknadsskjema for opptak til doktorgradsstudier signert (klikk her for å laste ned)
 • NIF bekreftet kopi i tilfelle av spanske borgere, eller pass i tilfelle av utlendinger.
 • Curriculum Vitae som skal gjenspeile karakterutskriften eller grad, Master akademisk bakgrunn, nivå i engelsk, og andre fordeler.
 • Signert erklæring av interesse (maks to sider), hvor årsakene til at du ønsker å delta i programmet, linjen eller linjene i forskningsinteresser og faglige forventninger er detaljert.
 • Forskningsprosjekt (forlengelse mellom 1000 til 2000 ord), der tittelen, vil emnet, gjennomgang av kunnskap og arbeidshypoteser, og materialer og metoder for studiet være detaljert.
 • dokumentasjon på engelsk nivå B2 i henhold til det felles europeiske rammeverket for språk (TOEFL akkreditering type, TOEIC, IELTS, First Certificate)
 • bekreftet kopi av tittel eller grad (legalisert studier utført utenfor Spania eller den europeiske området for høyere utdanning-EHEA) eller bekreftet kopi av bevis for å ha betalt utstedelse avgifter.
 • Original eller bekreftet kopi av akademisk sertifikat (legalisert i tilfelle av studier utført i Spania eller EHEA) eller bachelorgrad.
 • bekreftet kopi av universitetet mastergrad spansk eller EHEA, eller Master utført utenfor Spania (legalisert), eller DEA (for studenter planlegger 98) eller tildeling av forsknings tilstrekkelighet (for studenter planlegger 85 ).
 • Original eller bekreftet kopi av personlig akademisk sertifisering eller spansk mastergrad eller Master EHEA utført utenfor Spania (legalisert i tilfelle av utlendinger) eller Doktorgrad spanske studier utført i henhold til tidligere lovgivning.
 • 1 passfoto


MERKNADER:/>

I tilfelle av utenlandsk utdanning godkjent, vil sertifisert kopi av homologering attest fremlegges.

I tilfelle av utenlandsk utdanning ikke er godkjent, må personlig akademisk sertifisering inneholder offisielle varighet i akademiske år, læreplanen følges, fagene studert, deres kvalifikasjoner og arbeidsmengden hver og sverget oversettelse av språk uten unntak.


Kandidater med utenlandsk utdanning godkjent ikke også sende et sertifikat utstedt av universitetet som utstedte tittelen sier at tittelen gir tilgang til doktorgradsstudier i utstederlandet./>


stipender

Konsultasjoner og prosedyrer knyttet til samtaler av tilskudd og hjelp til å involvere Menendez Pelayo International University rettes til e-post becas.posgrado@uimp.es.

 • Internasjonal mobilitet av forskere i dannelsen Menendez Pelayo International University. korte opphold.
 • Internasjonal mobilitet av forskere i dannelsen Menendez Pelayo International University. Støtte for konferansen frammøte.
 • Tilskudd til PhD-studenter fra alle universitet i landet, for å delta på kurs tverr relevant for utviklingen av doktorgradsavhandlinger.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert February 27, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Mai 2019
Duration
Varighet
3 - 5 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
5,000 EUR
(UIMP rater). IUIOG registrering fornyelse i forlengelsen forespørsel: 250 euro / år.
Information
Deadline
Locations
Spania - Madrid, Community of Madrid
Studiestart : Mai 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Mai 2019
Spania - Madrid, Community of Madrid
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen