logikker

Introduksjon

program PhD i Logic og vitenskapsfilosofi Interuniversity er. Involvert universitetene i Salamanca, La Coruña, La Laguna, Santiago de Compostela, Valladolid og Valencia.

Formålet er å utdanne leger i ulike felt området Logic og vitenskapsteori og sosialfag of Science and Technology. I sin nåværende form, ble Interuniversity Programme i Logic og vitenskapsfilosofi lansert i 2013-2014 kurset. Men faktisk, har allerede lang erfaring, ble han født fra samløpet av Master i Logic og vitenskapsfilosofi og Master i Social Studies of Science and Technology, både initiert som postgraduates i 2007-2008.

Den skiller seg fra andre programmer, mer generelt, for sin utpreget spesialisert natur. Dette gjør det ekstremt verdsatt i det europeiske og latinamerikanske akademia. Dens viktigste dyd er team på mer enn 50 seniorforskere som utgjør det, veldig fremtredende fra den faglige synspunkt og også svært dedikert til dette spennende Interuniversity prosjekt med en klar målsetting: å utdanne høyt kvalifiserte forskere i Logic og argumentasjon, Filosofi vitenskap, filosofi og samfunnskunnskap of Science and Technology, i stand til å svare på økende sosiale krav på dette området.

Hvorfor studere graden

Området Logic og vitenskapsfilosofi skiller seg ut for sin faglige og forsker, både i Spania og Latin-Amerika. Den har en svært viktig gruppe forskere, både i antall og kvalitet og kvantitet av forskning de produserer. Det er en funksjon i dette området at det finnes koblinger mellom forskere gjennom ulike foreninger som Society of Logic og Philosophy of Science i Spania og Society for analytisk filosofi.

Forskningsprosjekter der medlemmer av området, og resultatene av denne undersøkelsen er involvert har en høy grad av anerkjennelse og fortreffelighet. Men til tross for kvaliteten på forskningen på området Logic og vitenskapsfilosofi, gjorde det ikke eksisterte før 2007 nr doktorgradsprogram i stand til å agglutinere til sine medlemmer, et program som både var bestemt tidspunkt område som er stort nok å omfatte rekke forskning som dekker området. Det var grunnen til at du blir bedt oss om å lansere denne Interuniversity doktorgradsstudiet. Ham de fleste av landets forskere involvert, samt noen av de mest anerkjente forskere fra andre europeiske og latinamerikanske land. Programmet vil møte snart ti år på full tilfredsstillelse av lærere og doktorgrads nyutdannede, ifølge undersøkelser av kvalitet.

Hva du lærer

Programmet har som mål å utdanne forskere opplært til å svare på sosiale krav på følgende:

 • Utdype rollen vitenskap og teknologi i dagens samfunn, analysere sine forutsetninger, innhold og grenser.
 • Konfliktløsning gjennom rasjonell diskusjon, for tjenesteyting og kulturkritikk.
 • Svare på den økende sosiale behov for informasjon om drift og oppbygging av vitenskapelige og teknologiske systemer, deres ledelse og deres innflytelse innenfor de ulike sosiale, økonomiske og politiske felt.
 • Analysen av forholdet mellom språk og verden, kognitive modeller og deres applikasjoner til kunstig intelligens samt problemer knyttet til kommunikasjon, talehandlinger og pragmatisk, mening, intensjonalitet, og teorier om mental representasjon .
 • Forvaltning av ulike informasjonsteknologier og deres formelle utviklingsproblemer: Artificial Intelligence, semantisk web, computability, etc. Også, som for utvikling av klassisk og ikke-klassiske logikk, dens historie og filosofi.

Ifølge RD 99/2011, bør skaffe graden Doctor gir en høy profesjonell opplæring i ulike felt, spesielt i de som krever kreativitet og innovasjon. Legene har kjøpt minst følgende kjernekompetanse, ferdigheter og personlige ferdigheter.

Forskning linjer

Dette er linjene av forskning av dette doktorgradsprogram:

 • Argumentasjon og logikk
 • sosiale studier av vitenskap og teknologi
 • Vitenskapsteori
 • Språkfilosofi

Spesifikke opplæringstilskudd

Skulle doktorgradsstudent mangler fullstendig før opplæringen som kreves av programmet, vil opptak til programmet være betinget av vinne spesifikke opplærings kosttilskudd som kan være fag eller moduler og mastergrad. Ins tildelt samme doktorgradsstudent kan ikke overstige 15 studiepoeng og kan gjøres før eller samtidig innmelding i faglig veiledning i programmet form.

Ved samtidige ytelses studenter må registrere seg for disse tilskuddene på tidspunktet for innmelding i veiledningsprogrammet, som må overvinnes innen en periode på maksimum tre påfølgende semestre. Unnlatelse av å gjøre det, vil studentene i programmet fjernes.

Trening Aktiviteter Program

Syv tverrgående og spesifikke aktiviteter av denne doktorgradsprogram, stabil og adressert til alle doktorgrads karakter trening er:

 1. Forskningsseminarer.
 2. Prosjektoppfølgingsmøter, arbeid eller forskningsresultater.
 3. Metodiske kurs, spesialisert eller praksisopplæring.
 4. Bistand til nasjonale eller internasjonale konferanser.
 5. vitenskapelige publikasjoner.
 6. Opphold ved andre forskningssentre.
 7. Forestillinger og mobilitet kriterier.

tilleggsopplæring

Fagkomiteen for doktorgradsprogrammet vil bestemme for hver elev innrømmet, avhengig av din inntekt profil og forrige trening ervervet, om ikke å utføre visse forskerutdanning.

Spesielt når det gjelder elever som ikke hadde fullført eller "Master i Logic og vitenskapsfilosofi" eller "master i samfunnsfag of Science and Technology", men likevel møtte våre krav for å få tilgang , fagkomiteen for doktorgradsstudiet kan fastsette at søkeren forbannelse opptil fem fag (totalt: 25 studiepoeng) av en av disse to herrer.

Spesielt vil de ha ekstra trening cursas studenter som ikke har fullført en grad som har gitt dem tilstrekkelig kunnskap på området Logic og vitenskapsfilosofi.

faglige og akademiske utganger

 • Integrering i grupper og forskningsprosjekter, både nasjonale og internasjonale, i ulike områder av spesialitet.
 • Velger for utvikling av faglig undervisnings- og forskningsvirksomhet i høyere utdanning sentre.
 • Dyktige og svært tilpasningsdyktig til ulike jobber generalister fra næringslivet menneskelige ressurser til kulturelle, vitenskapelige og teknologiske ledelse og vitenskapelig kommunikasjon.

Anbefalt profil

Den Interuniversity doktorgradsstudiet i Logic og Philosophy of Science er utformet for å først og fremst møte kravene til dagens nyutdannede som ønsker å motta ytterligere spesialisering eller forskerutdanning og har en mastergrad knyttet til feltet av logikk og vitenskapsfilosofi, studenter av utenlandske universitetssystemer som ønsker å forfølge doktorgradsstudier i vårt land, universitetsutdannede og fagfolk som velger å oppgradere sine kunnskaper og ferdigheter eller endre profilen din. Våre studenter vil bli forventet av følgende kvalifikasjoner:

 • Filosofi nyutdannede (akademikere som har fullført et beslektet master til PD eller leger som ønsker å endre sin profil).
 • Nyutdannede i området for naturvitenskap, matematikk og informatikk (nyutdannede eller leger som har fullført et beslektet master til PD).
 • Nyutdannede i området for samfunnsvitenskap og filologi (nyutdannede eller leger som har fullført et beslektet Master til PD).

Det er nødvendig at forskningen trainee kan leses korrekt filosofisk og vitenskapelig minst i spanske og engelske tekster.

Program undervist i:
 • Spansk

Se 27 flere kurs fra Universidade da Coruña »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
3 - 5 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato