Offisielle doktorgradsprogram i informasjonsteknologi og kommunikasjon

Generelt

10 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Introduksjon

Programmet PhD i informasjonsteknologi og kommunikasjon Den ble gitt for første gang i 2000/2001 studieåret, samtidig med etableringen av University Institutt med samme navn. Kunnskapsområder er Institutt for informatikk og kunstig intelligens og telematikk Engineering, som bestemmer de grunnleggende innholdet i programmet. Siden begynnelsen, har programmet fokusert doktorgradsarbeid i disse fagområdene, med mange programmer, overgår hvert år etterspørselen etter plasser som tilbys.

Utviklingen av samtalen for en "Information Society" og andre "kunnskapssamfunnet" har slått databransjen og telekommunikasjon i en av de mest aktive, høyere vekst og større vekt på indikatorer makroøkonomiske alle avanserte land.

Europakommisjonen har vist i de siste årene en spesiell interesse for jobbene / forskning knyttet til informasjonssamfunnet, ved å styrke bruk av ny teknologi i alle sosiale sfærer (eGoverment, eLearning, eHelse og eBusiness. etc.).

Så vi utvikle nettverk informasjonssystemer involverer flere teknologier: nettverk, multimedia, intelligente systemer, utvikling og testing metoder, kunnskapsforvaltning og utvikling av hybridsystemer, blant andre. Alt dette gjelder for bioinformatikk, miljø, grunnleggende vitenskap, anlegg, etc. Vi mener derfor at den foreslåtte PhD-programmet har en stor interesse for vårt universitet og sosialt miljø for det.

Hvorfor studere graden

IKT er en av de viktigste driverne for innovasjon av små og mellomstore bedrifter for å bedre sin konkurranseevne både nasjonalt og internasjonalt. For eksempel på universitetsnivå, har spin-off genereres fra Universidade da Coruña, den høyeste andelen vært innen IKT, demonstrere økonomisk levedyktighet og entreprenørskap. I tillegg til alle samtaler for prosjekter, både forskning og innovasjon på regionalt, nasjonalt og europeisk nivå, IKT seg selv som brukes i andre områder forbli en grunnleggende del.

Hva du lærer

Dette doktorgrad har som hovedmål, oppkjøpet av studenter de ferdighetene som trengs for å være i stand til å takle med ferdigstillelse av en doktorgradsavhandling. I tillegg til disse funksjonene, har som mål å gi et mer nøyaktig bilde av hva den nåværende situasjonen for forskningsområdet og hvordan slikt arbeid er gjort. Future doktoravhandling vil fokusere på noen av de områdene der de ulike forskningsgrupper ved Institutt jobber og de som finnes i avsnittet om forskningslinjer. Studenten kan kombinere to eller flere av disse områdene i fremtiden oppgaven.

Forskning linjer

Dette er linjene av forskning av dette doktorgradsprogram:

 • beregnings Astrophysics
 • evolusjonære beregning
 • Konseptualisering og datamaskiner i Kjemi
 • Computational kreativitet
 • evalueringsprosessen programvare
 • Collaborative filtrering
 • Knowledge Management
 • Holons og informons
 • biomedisinsk informatikk
 • data Integration
 • Metoder og beregninger i programvaren prosessen
 • Overvåking og bildeanalyse i det marine miljø for ulike studier
 • Information Retrieval
 • Biomedical Systems and Bio
 • Coneccionistas systemer
 • Systems Information Security

Spesifikke opplæringstilskudd

Skulle doktorgradsstudent mangler fullstendig før opplæringen som kreves av programmet, vil opptak til programmet være betinget av vinne spesifikke opplærings kosttilskudd som kan være fag eller moduler og mastergrad. Ins tildelt samme doktorgradsstudent kan ikke overstige 15 studiepoeng og kan gjøres før eller samtidig innmelding i faglig veiledning i programmet form.

Ved samtidige ytelses studenter må registrere seg for disse tilskuddene på tidspunktet for innmelding i veiledningsprogrammet, som må overvinnes innen en periode på maksimum tre påfølgende semestre. Unnlatelse av å gjøre det, vil studentene i programmet fjernes.

Trening Aktiviteter Program

presentasjon Day

Målet er å introdusere studentene til forskning lagene som utgjør doktorgradsprogram slik at elevene kjenner de ulike forskningsområdene i programmet.

I tillegg vil studentene bli presentert ferd med å avslutte en doktorgradsavhandling, og studentens forhold til regissøren.

Konferansen vil bli supplert med erfaringer fra andre hovedfagsstudenter, særlig eldre, for å markere viktige saker og viktige erfaringer.

Introduksjon til forskning

Hovedmålet med denne aktiviteten er at elevene forstår hva som utgjør et forskningsprosjekt og kunne publisere resultatene av sin forskning.

IKT-forskning

Formålet med denne aktiviteten er todelt. På den ene siden må doktorgradsstudenter presentere sin forskning foran andre doktorgradsstudenter og medlemmer av forskningsgrupper, slik at de kan vurdere sine arbeids- og presentasjonsteknikk. Videre, det gir også elevene til å lære førstehånds forskning av hans kolleger gjør dem i stand til å finne skjæringspunkter og foreslå forbedringer eller nye ideer.

Mobilitet

Gjennom hele doktorgradsstudent mobilitet vil bli oppfordret til å gjennomføre forsknings besøk med andre grupper av nasjonal og internasjonal forskning.

For freshmen, vil nettverk med andre forskningsgrupper som arbeider med relaterte emner gis. Dette vil bli gjort, når det er mulig, ved å delta på konferanser, eller hvis ikke av telematikk kontakter.

For alle andre studenter, gjennomfører forskningsopphold med forskningsmiljøer skal stimuleres, og vil bli støttet i søknaden om støtte til dette formålet.

faglige og akademiske utganger

Målet med dette doktorgradsutdanningen er å utdanne fagfolk innen informasjonsteknologi og kommunikasjon for to formål:

 • å utvikle faglige forskning og undervisning i høyere utdanning og / eller
 • makt utstyr FoU i private bedrifter.

Som allerede nevnt, er IKT en av de viktigste driverne for innovasjon i små og mellomstore bedrifter for å bedre sin konkurranseevne både nasjonalt og internasjonalt.

Anbefalt profil

Studenter av doktorgradsstudiet må ha tilegnet seg kunnskaper i ingeniørfag eller grad innen informatikk og / eller informasjonsteknologi og kommunikasjon. Det er også interessant for doktorgradsstudenter som har tilegnet seg teknologisk kunnskap i informatikk, supplerer deres grunnleggende opplæring med en master for å gi en beregnings supplement, for eksempel biologer eksempel eller kjemisk utfører dannelse master i bioinformatikk profil.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through t ... Les mer

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through the development of research and teaching. Minimér
En Coruña , En Coruña , En Coruña , En Coruña , En Coruña , En Coruña , En Coruña , En Coruña , Ferrol , Ferrol + 9 Mer Mindre