Offisielle doktorgradsprogram i arkitektur og urbanisme

Generelt

Programbeskrivelse

bue

Introduksjon

Det offisielle programmet Doktorgrad i "Arkitektur og Urbanisme" Det er organisert av Universitetet i A Coruña. Å være en enkelt grad i University System of Galicia er ment å samle forskningsaktiviteter i disse disiplinene i den autonome regionen Galicia, men uten å gi opp sin ekspansjon nasjonalt og internasjonalt.

Programmet har som mål å utdanne leger i ulike disipliner av arkitektur og urbanisme. Som det er å svare på henvendelser svært forskjellige områder, har programmet sju linjer av forskning som adresserer områdene egen arkitektur og byplanlegging kunnskap og danner studentens kunnskap og mastergrad. Disse er:

 • Space and Architecture Prosjekt
 • Strukturer i Arkitektur
 • Genesis, språk og representasjon Architecture
 • Matematikk brukes til kontinuumsmekanikk
 • Arv teori og historie of Architecture
 • Planer og prosjekter. Planlegging av landskapet og byen
 • Rehabilitering, nybygg systemer og bærekraft i arkitektur

Hensikten med dette mangfoldet av linjer med forskningen er å samle alle mulighetene for en doktorgradsavhandling innen arkitektur og urbanisme, orientert enten områder av egen kunnskap, slik som gir mulighet for forskning noen arkitekt.

Hvorfor studere graden

Hensikten med dette programmet er å gi studenter som velger å oppnå de nødvendige ferdigheter for en doktorgradsavhandling. Dette omfatter både metodiske aspekter og spesifikke teknikker som muliggjør utvikling av original forskning og tilstrekkelig nivå for å bli presentert og forsvart.

Hovedmålet med arkitekturen er og sannsynligvis vil alltid være å skape et arbeid som forblir primært til de kunstneriske verdier. Arkitektur er en av de Fine Arts og dermed etableringen og den kreative prosessen er avgjørende. Men mens arkitekturen er ikke uvesentlig art, men må understøttes av en rekke vesentlige elementer med meget spesifikke egenskaper som påvirker inescapably i designprosessen. Derfor forskning bredt er en prosess som handler arkitektonisk faktum. Og det er nødvendig å undersøke skjemaene, funksjoner, materialer, prosesser, anlegg, strukturelle anlegg eller systemer, grunnleggende fag, etc. Også i deler av historien om arkitektur, både for kunnskap og for å veilede potensielle intervensjoner.

I tillegg er arkitektur uunngåelig knyttet til byggingen av det viktigste i landets økonomiske aktiviteten sektor. Derfor forskning, utvikling og innovasjon på dette feltet er av største betydning og utgjør en utfordring og en karrieremulighet for våre kandidater.

Hva du lærer

I utgangspunktet du lære å lage en doktorgradsavhandling. Men dens realisering krever at doktorgradsstudenten opphører å være en ren mottaker av informasjon for å bli en generator av det. Det er å forvandle student forsker. Dette vil gi i fremtiden for å møte utfordringene med innovasjon i arkitektonisk eller byområde, som er det endelige målet for doktorgradsutdanningen.

Forskning linjer

Dette er linjene av forskning av dette doktorgradsprogram:

 • Space and Architecture Project.
 • Strukturer i arkitektur.
 • Genesis, språk og representasjon av arkitektur.
 • Matematikk Anvendt til kontinuumsmekanikk.
 • Arv teori og historie of Architecture.
 • Planer og prosjekter. Planlegging av landskapet og byen
 • Rehabilitering, nybygg systemer og bærekraft i arkitektur

Spesifikke opplæringstilskudd

Skulle doktorgradsstudent mangler fullstendig før opplæringen som kreves av programmet, vil opptak til programmet være betinget av vinne spesifikke opplærings kosttilskudd som kan være fag eller moduler og mastergrad. Ins tildelt samme doktorgradsstudent kan ikke overstige 15 studiepoeng og kan gjøres før eller samtidig innmelding i faglig veiledning i programmet form.

Ved samtidige ytelses studenter må registrere seg for disse tilskuddene på tidspunktet for innmelding i veiledningsprogrammet, som må overvinnes innen en periode på maksimum tre påfølgende semestre. Unnlatelse av å gjøre det, vil studentene i programmet fjernes.

utfyller

 • Teknologisk forskning teknikker i arkitektur.
 • Teknisk forskning og utredning Architecture
 • Teori og metode Generelt og byplanlegging.
 • Inspeksjon av strukturer.
 • Løfteteknikk Graf rehabilitering og restaurering.

Trening Aktiviteter Program

Siden doktorgradsstudiet vil oppmuntre studenten, under oppsyn av sin veileder og / eller veileder, utføre opplæringsaktiviteter rettet mot endt trening, spesielt:

 1. Deltakelse på konferanser og faglige møter.
 2. Skrive vitenskapelige artikler i arkitektur og urbanisme.
 3. Opphold ved andre forskningssentre.

faglige og akademiske utganger

Det nåværende programmet erstatter tidligere programmer som har vært knyttet til School of Architecture, med lengre sikt og lar oss få konkrete data. Så langt ETSA har dannet gjennom forskjellige programmer til mer enn 50 leger. Mange av dem har blitt innlemmet i universitetspedagogikk, som kreves av dette kravet. Men mange av dem har utviklet sin aktivitet utenfor universitetet arbeider i stillinger av stor ansvar i ledende internasjonale selskaper.

Anbefalt profil

Personer med graden av Architect (tittel utryddelse), uteksaminert Arkitektur (tittel oppsigelse) eller Graduate Studies i arkitektur og Master i arkitektur.

Unntaksvis vil doktorgradsstudenter med andre nærstående kvalifikasjoner bli tatt opp til arkitektur, ifølge fagkomiteen. For dette formål de faglige pensum og forsknings søkere vil bli vurdert i hvert enkelt tilfelle.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through t ... Les mer

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through the development of research and teaching. Minimér
En Coruña , En Coruña , En Coruña , En Coruña , En Coruña , En Coruña , En Coruña , En Coruña , Ferrol , Ferrol + 9 Mer Mindre