Nownano dtc: Nordvest-nanoscience doktorgradsenter

Generelt

Programbeskrivelse

NOWNano DTC: North West Nanoscience Doktorgradsenter

NowNano DTC-studenter gjennomfører et fireårig doktorgradsprogram. Et hovedmål for DTC er å skape en kohort av forskere som kan tegne kunnskap fra et bredt spekter av naturfag og til å jobbe i tverrfaglige grupper. Utfordringen er å gjøre det mulig for våre studenter å forstå de forskjellige språk og filosofier av disipliner som er så forskjellige som teoretisk fysikk og astronomi og medisin.

Målet med programmets første halvår er å eksponere studenter til hele nanovitenskap og nanoteknologi og gi dem den ferdigheten og bakgrunnskunnskapen de trenger under deres PhD-prosjekter for å forstå de ulike konseptene og kunnskapen som de vil uunngåelig støte på. For dette formål inkluderer programmet ikke bare forelesningskurs og selvstudium (forespørselbasert læring), men også utvidet (12 uker lange) laboratorieprosjekter som dekker ulike aspekter ved nanovitenskap og nanoteknologi.

Også i løpet av denne tiden vil studentene ha mulighet til å lære om de tilgjengelige PhD-forskningsprosjektene gjennom presentasjoner av potensielle veiledere og besøk til forskningslaboratorier. Det forventes at mange prosjekter vil være tverrfaglig, med med tilsyn av akademikere fra ulike skoler / avdelinger, noe som gir studentene tilgang til fasilitetene i verdensklasse.

Programstruktur

September til mars år 1:

Studentene fullfører tre kjerneforelesningskurs og to valgfrie emner. To forespørselsbaserte læringsprosjekter er satt og alle studenter fullfører de utvidede laboratorieprosjektene.


Forelesningskurser

 • Underliggende prinsipper for nanovitenskap
 • Introduksjon til nanoengineering
 • Teknikker i nanoteknologi
 • Grunnleggende om nanoelektronikk
 • Nanobiomaterials

Utvidede labprosjekter

 • Atomisk kraftmikroskopi for avbildning av biologiske prøver
 • Carbon Nanotube og Graphene Thin-Film Transistorer
 • Design, fabrikasjon og karakterisering av en nanoskala magnetoresistiv enhet
 • Syntese og karakterisering av lavdimensjonale karbonpartikler
 • Simulering, fabrikasjon og karakterisering av nanodevices
 • Syntese og karakterisering av halvlederkvantumpunkter

April år 1 til slutten av år 4: PhD forskningsprosjekt


Studentene bestemmer seg for et prosjekt som de skal gjennomføre for resten av programmet. I løpet av denne tiden vil de også påta seg ytterligere ferdighetsopplæring:

 • Business og Enterprise kurs
 • Presentasjoner på DTC konferanser
 • Skape utstillinger for Manchester Science Festival
Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Hva er NOWNano? NOWNANO bygger på verdensledende ekspertise i alle nanovitenskap i Manchester og Lancaster universiteter å tilby et bredt tverrfaglig forskerutdanning sentrum. PhD studentene får innl ... Les mer

Hva er NOWNano? NOWNANO bygger på verdensledende ekspertise i alle nanovitenskap i Manchester og Lancaster universiteter å tilby et bredt tverrfaglig forskerutdanning sentrum. PhD studentene får innledende opplæring som vil vise dem bredden og potensialet for nanovitenskap, før de fokuserer på å mestre ett bestemt område av faget. Gjennom forskerutdanningen kohorten vil møtes og diskutere sin forskning, og bygge en gruppe av fremragende forskere som vil hjelpe til å lede verden forskning innen nanovitenskap i fremtiden. PhD i Nanovitenskap Søknader inviteres til opp til 20 PhD steder i en Doctoral Training Centre (DTC) i nanovitenskap.NOWNano involverer topp-karakter forskningsgrupper fra Schools for fysikk og astronomi, kjemi, informatikk, Materialer, Elektrisk og elektronisk Engineering, farmasi og medisin ved Manchester, og Institutt for fysikk i Lancaster University. Studentene vil få state of the art forskerutdanningen på sentrale teknikker før du tar fatt på en 3,5 års forskningsprosjekt i en av de store spekteret av prosjekter. &nbsp&nbsp Vår forskning Forskningen mandatet for NOWNANO DTC er veldig bred, noe som gjenspeiler det faktum at Nanovitenskap er i seg selv tverrfaglig. Våre forskerutdanning sentrum involverer ni forskjellige skoler eller mer enn 20 forskningsmiljøer.Nyere forskning høydepunkter inkluderer: Utviklingen av graphene - den eneste strengt todimensjonal materiale, lovende en myriade av applikasjoner (graphene ble oppdaget i 2003 av Manchester Condensed Matter gruppen, som fortsatt er verdens-ledende i denne raskt voksende feltet) Nye kunstige metamaterials for nanofotonikk Nano-strukturer for datalagring Flytende krystaller applikasjoner i nanofotonikk og som biosensorer Nanostrukturerte materialer for neste generasjons foto-voltaics Lage og studere kvanteprikker for applikasjoner som skjermteknologi, belysning, solceller og biologisk avbildning. Syntese av keramiske nanopartikler og fabrikasjon av nanostrukturerte keramisk belegg THz nanoelektronikk, quantum brytere og likerettere Ved hjelp av nanopartikler for tissue engineering Molekylære magneter for quantum informasjonsbehandling &nbsp Minimér
Manchester