Institutt for pedagogisk ledelse tilbyr to (2) studieprogrammene i pedagogisk administrasjon: Educational Specialist (Ed.S.) grad og Doctor of Education (Ed.D.) grad.

Programmene ble gjennomført på South Carolina State University i august 1983, og streber etter å produsere kandidater som besitter de kunnskaper, ferdigheter og disposisjoner som kreves for å produsere og vedlikeholde høyt faglig prestasjon i den offentlige skolen gjennom effektiv ytelse, reflekterende beslutningsprosesser og humanistisk praksis.

I juni 1986 ble Sør-Carolina Department of Education, ved hjelp av standarder utviklet av National Association of State styremedlemmer lærerutdanning og sertifisering (NASDTEC), godkjent Ed. S. og Ed. D. studieprogrammene for å innvilge grunnskolen og videregående rektor og inspektør sertifisering. I desember 1986 Southern Association for høgskoler og skoler (SACS) innvilget Level IV akkreditering til South Carolina State University på grunn av kvaliteten på Ed. D. studium i Educational Administration.

The Ed. D. studium av studien er utformet for å gi studentene en bred begrepsapparat i ledelse teori og forskning. Programmet krever minimum 75 semester timer med kurs utover mastergraden for å kvalifisere for rektor og inspektør sertifisering i South Carolina. Alle studenter som er tatt inn i Ed. D. studium med en Ed.S. grad i utdanningsadministrasjonen og rektor og inspektør sertifisering er nødvendig for å fullføre et minimum av 30 semester timer på South Carolina State University.

Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2020
Duration
30 semestre
Heltid studier
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato