Doctor of International Relations

The Doctor of International Relations (DIR) Programme er den høyeste grad tilbys av Genève diplomatiskole og utvikler faglig dyktighet gjennom nitid uavhengig forskning og virkelige verden anvendelse.

Genève diplomatiskole & International Relations (GSD) tildeler doktorgrader på grunnlag av to forskjellige modaliteter:


Doctor of International Relations av Research

GSD-DIR forskningsprogram tilbyr en unik og spennende intellektuelt miljø for inngående og tverrfaglig studie av internasjonal politikk og diplomati. Studenter kan forfølge sin doktorgradsprogram ved avstand på heltid (3 år) eller deltid (6 år) med 9-10 obligatorisk besøk på stedet til Geneve.

Programmet har allerede tiltrukket dyktige og erfarne studenter fra hele verden, inkludert: Afghanistan, Bahrain, Frankrike, Ungarn, India, Nigeria, Pakistan, Saudi Arabia, Sør-Afrika, Spania, Pakistan, Russland og USA. Studentene har utviklet og driver forskning på områder så forskjellige som tradisjonelle og nye sikkerhetsspørsmål, diplomati, politisk økonomi, menneskerettigheter, geo-politikk og postkoloniale studier. GSD post-graduate studenter jobber tett med sine tildelte veileder og jobber intenst med å utvikle seg på det høyeste nivået potensialet i hver kandidat, både fra metodiske og teoretiske ståsteder.

Doktorgradsstudenter er forventet å bidra til GSD forskningsprofilen ved å være tilknyttet som stipendiater til Globecraft® Institute .


Opptakskrav

En første eller 2: 1 første grad og en MA i et emne relatert til kurset. Tilsvarende utenlandske kvalifikasjoner er akseptabelt. En detaljert prosjektbeskrivelse (5,000 ord) av det tiltenkte forskning sammen med et bevis på engelskkunnskaper.


Doctor of International Relations fra Dossier

DIR av Dossier er tildelt av GSD til ledende autoriteter innen studie bekymret. Denne prestisjetunge doktorgrad gjenkjenner vitenskapelig arbeid av høy utmerkelse, støt og originalitet.
Oppføring og Graduation Krav

Kandidaten sender til GSD en dossier presentere et minimum av åtte vitenskapelige artikler publisert av de mest representative internasjonale tidsskrifter eller en bok utgitt av en topp forlag. En kommisjon dannet av GSD og ekstern sensor vil bli opprettet for å vurdere hvert enkelt tilfelle. Bare fremragende arbeid vil bli vurdert. Søkere forventes å bli ledende myndigheter i fagfeltet bekymret.

Kvalifisering:

  • 10 år etter å skaffe en mastergrad fra et anerkjent universitet.
  • 6 år etter å skaffe en doktorgrad fra et anerkjent universitet.


Vellykket kandidater vil bli kalt Æres stipendiater til Globecraft® Institute.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato