Les den offisielle beskrivelsen

Doctor of Ministry


Verden er i endring, og forventningene stiger. Gårsdagens løsninger ikke ut til å virke, og det er vanskelig å vite hva de skal gjøre videre. Ikke få panikk. Talbot kan hjelpe. Vi ønsker å hjelpe deg med å oppdatere, fornye og endre seg for hvor Gud kaller på deg i departementet. Vårt mål er ikke å trykke deg inn i vår mold, men for å hjelpe deg å være alt som Gud har kalt og begavet du skal være. Talbot Doctor of Ministry grad er ikke ment som et forskningsprosjekt eller akademisk grad, men er utviklet for å hjelpe deltakerne utvikle sine ferdigheter og forståelse i den utstrekning det i soknet, parachurch, eller misjonærtjeneste. Den d.min. grad ligner på en JD eller MD ved at den gir studentene en praktisk utdanning for å jobbe med mennesker, heller enn et rent forskningsorientert tilnærming. Den d.min. grad er beregnet for de som arbeider i en fulltids tjeneste kapasitet. Bosted delen av programmet er utviklet for å være ferdig om tre år. Du vil være i klasserommet i to sammenhengende uker hvert år i tre år. Folk kommer fra hele verden for å delta i dette programmet. Vår nærhet til Los Angeles gjør oss tilgjengelig fra hvor som helst. Kostnaden for programmet er rimelig og designet for å passe inn i budsjettet. Vi ønsker å hjelpe deg med å gjøre maksimal effekt i departementet. Hvis dette er hva du ønsker. . .Les videre.


Strategi


Vi tilbyr ikke en tradisjonell DMIN. program. Dette er ikke en "varme over 'MDiv program. Det er første klasse, departementet orientert utdanning du alltid har ønsket. Hvordan virker dette programmet skiller seg fra hverandre? Talbot Doctor of Ministry programmet er:


Kohort-basert


I stedet for å studere med fremmede, vil du fatt på en akademisk pilegrims med klassekamerater som deler din lidenskap. Selv om du kan komme fra ulike geografiske og departementsbakgrunn, vil du danne vennskap som vil vare livet ut.


Fakultet-Mentor Led


Læring skjer innenfor relasjoner. Våre professorer ikke bare slippe 'informasjons bomber "på deg. Fakultetet er anerkjente eksperter på sine felt som ønsker å dele sine liv, så vel som deres innsikt. Fra start til slutt, og utover, våre fakultetet-mentorer bryr seg om deg som person. Selv når du har fullført graden din, vil de ta seg tid til å tilby deg det de kan fra ressursene i deres erfaringer.


Utøveren Sensitive


Du vil få mulighet til å fokusere på et bestemt aspekt av departementet. Talbot tilbyr en rekke spesial spor, ikke en generisk "one size fits all" program, for å hjelpe deg med å utvikle dyp kompetanse på området av departementet som du er opptatt av. Vi vil ikke kaste bort tiden din med akademisk opptatt arbeid. Dine oppgaver vil bli integrert i og designet for å hjelpe din tjeneste. Dette programmet er intenst praktisk.


Spiritual Formation Oriented


Mange kristne ledere ikke utvikle sinnet og åndelig karakter nødvendig for effektiv tjeneste. Din fakultetet-mentor og Talbot institutt for Spiritual Formation vil hjelpe deg i de områdene av åndelig vekst og sjel omsorg.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Biola University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
6 år
Heltid studier
Pris
17,000 USD
for hele graden
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato