Lege i bedriftsøkonomi

Generelt

Programbeskrivelse

PROGRAM OVERSIKT

Den Doctor of Business Administration (DBA) program av AMA forbereder fremtidsrettet bedriftsledere til å ta frontlinjen stillinger i det dynamiske og komplekse verden av virksomheten.

Programmet omfatter både kurs og forskning og er beregnet på ledere som trenger å utvikle en grundig forståelse av den nyeste tenkning og teknologier som er forme den globale verden av moderne næringsliv.

Nyutdannede vil være forberedt på å ta høyprofilerte roller som bedriftens ledere, gründere, utøvere eller konsulenter. Klasse arbeid vektlegger høyere ordens tenkning og kritisk analyse. Teori og praksis er knyttet sammen gjennom læringsmuligheter som tilbys av opplevelsen av fakultetet medlemmer i seminarer, forskningsprosjekter, case-studier, mentoring av ledere i næringslivet og feltbaserte oppdrag.

PROGRAM MÅL

Det primære målet for Doctor of Business Administration programmet er å produsere kandidater som kan bidra til å fremme sine yrker og til utvidelse av kunnskap og bevissthet om moderne strategiske forretningsmessige problemstillinger og praksis.

Studentene skal oppnå dette målet gjennom utvikling av:

 • En grundig kjennskap til vitenskapelige forskningsmetoder og deres anvendelse i forretningsmiljø for toppledere, konsulenter og universitetsprofessorer;
 • Avansert kritisk tenkning, konseptuelle og analytiske ferdigheter;
 • En forståelse av både nyskapende teorier og de nyeste praksis i business management inkludert og intensiv kunnskap om teori og praksis i ett felt av virksomheten;
 • Verktøyene for å utføre opprinnelig anvendt forskning som fremmer virksomheten kunnskap;
 • En styrking av kulturelle, etiske og globale spørsmål og deres innvirkning på virksomheten teori og praksis; og
 • Den kompetansen som trengs for effektive beslutningsprosesser i komplekse miljøer gjennom å integrere teoretisk innsikt med praktisk kunnskap.

Opptakskrav

Freshmen (NEW enrollees)

 1. Gjennomført Søknadsskjema
 2. High School Report Card (skjema 138)
 3. High School transkripsjon (Form 137A)
 4. Merk: Dette skal være en skole til skole transaksjonen for å sikre ektheten
 5. Sertifikat god moralsk karakter
 6. 2x2 bilde (for 201-fil)
 7. 1x1 bilde (for ID)

transferees

 1. Gjennomført Søknadsskjema
 2. Hederavvisnings / overføring Legitimasjons
 3. Sertifikat god moralsk karakter
 4. Midlertidig Avskrift / Certificate of Karakterer for evalueringsformål
 5. Offisiell karakterutskrift sendes av den forrige skolen med en notasjon: KOPI TIL: AMA University, Proj. 8, QC
 6. Gjenstand beskrivelse tatt fra foregående skole
 7. 2x2 bilde (for 201-fil)
 8. 1x1 bilde (for ID)

Forpliktet til å være den dominerende leverandøren av IT-basert undervisning i det globale markedet, er AMA Computer universitet forankret på Triple "G" nytte av Global Education and Training, Global Employment og Global Competitiveness.

Forfektet dyktighet i læring, den har en bred faglig program som dekker College of Arts and Sciences, College of Engineering, College of Education, College of Business Administration med 24 undergraduate kurs. AMACU tilbyr også utdannet arbeid som fører til grader av Master of Science i Computer Science, Master eller Arts i Computer Education, Masters i Business Administration og forvaltningsloven.

AMACU verdensklasse utdanning og opplæring er anerkjent og akkreditert av globale partnere og agenter. Fullt utstyrt med fasiliteter og programmer som går langt utover den enkeltes behov, den har en enestående pool av fakultetet som søker å tilby et middel for den enkelte å oppnå selv - aktualisering til fulle. Som en følge av dette har AMACU produsert mer enn sin andel av ledere i næringslivet, i utdanning, i industrien, og i regjeringen.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

AMA Education System (AMAES) is the largest educational network in Asia and a member of the AMA Group of Companies.

AMA Education System (AMAES) is the largest educational network in Asia and a member of the AMA Group of Companies. Minimér