LÆGER FOR OSTEOPATISK MEDISIN (DO)

Generelt

Programbeskrivelse

Fakultetet og personalet ved Rocky Vista University College of Osteopathic Medicine (RVUCOM) er forpliktet til osteopatisk filosofi og arv, og til å fremme vitenskapen og kunsten å praktisere osteopatisk medisin. Rocky Vista University College of Osteopathic Medicine strever med å rekruttere og utdanne personer som er forpliktet til å bli lokalsamfunnsbaserte primærhelsetjenester som vil hjelpe til med å møte behovene til det store mangfoldet av pasienter de vil møte i løpet av karrieren, og som vil være rustet til å tilpasse seg til kravene fra et endret helsevesen.

Prinsippene for utdanning som veileder Rocky Vista University College of Osteopathic Medicine inkluderer tidlig klinisk integrasjon og erfaring for studentene; et støttende, aktivt og interaktivt læringsmiljø; og en integrert læreplan designet for å gi den kunnskapen, ferdighetene og kompetansen som kreves for å forberede en student på å gå utdannet medisinsk utdanning og støtte livslang profesjonell vekst og læring.

Rocky Vista University College of Osteopathic Medicine's omfattende fellesskapspartnerskap sørger for at de kliniske stedene og det kliniske fakultetet som trengs for utdanning av studentene er tilgjengelige i regionen, og at studentens utdanning vil fortsette under veiledning og veiledning av collegeutnevnt fakultet. College of Osteopathic Medicine er aktivt engasjert i å utvikle muligheter for medisinsk utdannelse som kreves og ønskes av nyutdannede, så vel som andre osteopatiske og allopatiske leger innen våre samfunnspartnere og på tilknyttede nettsteder.

Sist oppdatert jan. 2021

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Rocky Vista University (RVU) was founded in 2006 in Parker, Colorado. Rocky Vista University is a rapidly growing institution with two locations and two states. Rocky Vista University has a special mi ... Les mer

Rocky Vista University (RVU) was founded in 2006 in Parker, Colorado. Rocky Vista University is a rapidly growing institution with two locations and two states. Rocky Vista University has a special mission: to provide healthcare education while inspiring students to serve with compassion, integrity, and excellence. Minimér