Internasjonale Ph.D. Programme i Agrobiodiversity

Scuola Superiore Sant'Anna

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Internasjonale Ph.D. Programme i Agrobiodiversity

Scuola Superiore Sant'Anna

Den International Ph.D. Programme in Agrobiodiversity er rettet mot forbedring av menneskelige ressurs kapasiteter i bruk og forvaltning av genetisk variasjon i landbruket og naturlige systemer, for å forbedre bærekraften i jordbrukssystemer og bevaring av genetiske ressurser for velvære for nåværende og fremtidige generasjoner.

Programmet er strukturert i to læreplaner:

  • Pensum A - plantegenetiske ressurser;
  • Pensum B - Funksjonell biologisk mangfold i agroøkosystemer.

Forskningsområder vil omfatte analyse av:

  • Genetisk variasjon i enkeltgener og hele genomer fra landbruk og skogbruk planter og deres ville slektninger; - Mekanismer som styrer variasjon i gener og / eller grupper av gener, som de som er involvert i motstand mot patogener og / eller skadedyr og toleranse for miljøfaktorer; - Rollen som funksjonell biodiversitet i å opprettholde genetisk mangfold, inkludert evolusjon og co-evolusjon av skadedyr / patogener og vertsplanter; - Rollen som funksjonelle mangfold, inkludert interaksjoner mellom skadedyr / patogener / ugress og tamme / frivillig / ville planter, i agroøkosystemet helse; - Plant og avling fysiologi, inkludert plantestressfysiologi og post-harvest fysiologi: - Alternativer for å anvende ervervet kunnskap, som en forutsetning for avling forbedring, plantevern, bærekraftig avling / agroskogbruk ledelse og multifunksjonell arealbruk.

Den Internasjonale PhD-programmet i Agrobiodiversity ved Scuola Superiore Sant'Anna- Pisa, tilbyr tre-års stipend for å gjennomføre avanserte forskningsaktiviteter innen agrobiodiversity. Vårt mål er å stimulere til innovasjon og teknologioverføring i å bevare, forvalte og utnytte agrobiodiversity gjennom et avansert vitenskapelig pedagogisk program. Stipend er fortrinnsvis gis til studenter som kommer fra fremvoksende / utviklingsland.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
3 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Italia - Pisa, Tuscany
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Italia - Pisa, Tuscany
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen