Internasjonal phd program for miljøvitenskap og teknologi

National Central University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Internasjonal phd program for miljøvitenskap og teknologi

National Central University

For å møte de nye utfordringene i forurensning av luft, jord og vann forårsaket av miljøendringer og global oppvarming, er vårt program utviklet for å utstyre studentene med suveren evner i problemanalyse og løse regionale og globale spørsmål; selvstendig nytenkning, planlegging og prosjektgjennomføring; beslutningstaking, tverrfaglig koordinering, og internasjonal kommunikasjon.

Den UST - Internasjonal doktorgradsutdanning i Environmental Science and Technology (UST-EST) vil gi den mest avanserte graduate studium i tverrfaglig miljøforskning fra global skala på molekylnivå. Alle kurs vil bli undervist på engelsk av et team av fremragende forskere med ytterligere æren av å gi en enestående kinesisk-talende rundt og læring fasiliteter. For å sikre den svært tverrfaglig natur miljøstudie, vil alle førsteårsstudenter ta entry-level kurs knyttet til de fire store emner, dvs. helsevitenskap, fysikalsk kjemi, engineering og fjernmåling teknikker, før han flyttet til spesialiserte forskningsarbeid .

UST-EST programmet gir også en unik mulighet til å bli med samarbeidsprosjekter i ulike UST studiesteder, enten i nasjonale eller internasjonale arenaer. Telle sammen, har UST etablert bilaterale vitenskapelige partnerskap med akademiske institusjoner i USA, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Japan, Singapore, Hong Kong, Malaysia, India, Vietnam, Canada, Sør-Korea, Dominica republikk, og Island, bare for å nevne få. For multilaterale samarbeid, Taiwan er en sentral aktør på De Syv Sør østasiatiske studier (7-SEAS) Prosjekt og den viktigste driveren for COSMIC Meteorologi Satellitter Mission.

UST-EST doktorgradsutdanning er derfor godt forberedt på å trene neste generasjons ledere i studien, kommunikasjon og styring av kritiske spørsmål i miljøforurensning og klimaendringer. Kom bli med oss!

Entre

Studentene må gjennomføre sitt studieprogram innen 2 til 7 år. Minst 18 studiepoeng inkludert de obligatoriske kurs og seminarer er påkrevd. Studentene skal være kvalifisert til eksamen for ph.d.-kandidater. Andre regler ikke inkludert her bør rette seg etter kravene til universitetet og Kunnskapsdepartementet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Taiwan - Hsinchu, Hsinchu City
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Taiwan - Hsinchu, Hsinchu City
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen