Skriftlig eksamen: 25 mai 2015 (EU-borgere)

Vurdering av titler: 3 juni 2015 (EU og ikke-EU-borgere)

Intervju: 8 juni 2015 (EU-borgere) The Internasjonale Ph.D. i ledelse er delt inn i to ulike læreplaner: "Innovasjon, bærekraft og helse" og "Endring og kompleksitet Management".

Ph.D. studenter fra begge vil følge de samme forelesningene i Pisa for det første året. Studenter innen læreplanen i "Endring og kompleksitet Management" vil følge de andre årskurs i L'Aquila.

Den pensum i Innovasjon, bærekraft og Healthcare avtaler med de viktigste ledelse emner som karakteriserer aktuelle forskningsaktiviteter. Særlig vekt er gitt til:

  • styring av innovasjonsprosesser og den internasjonale konkurranseevnen til bedrifter, institusjoner, så vel som lokale, regionale og nasjonale systemer;
  • forvaltningen av bærekraft i offentlige institusjoner, private bedrifter og brede territorium områder spesielt fokus på miljøpolitikk, fornybar energikilder utvikling og kvalitet evaluering av mat og reiselivsnæringen kjeden;
  • forvaltning av helsetjenester, ment som utvikling av modeller og verktøy for styring, for å støtte de fagene som er involvert i helsevesenet i ferd med ledelse og innovasjon av sosial velferd assistanse og ytelse evaluering.

Den pensum i endring og kompleksitet Ledelse fokuserer på to hovedtemaer: katastrofehåndtering og smarte miljøer. Disse temaene er begge preget av et bredt kompleksitet på grunn av det høye antallet aktører og relevante effekter som en god eller feil forvaltning kan produsere på samfunnet. En spesiell oppmerksomhet til lederskap metoder vil bli gitt i "katastrofehåndtering" kurs, mens leksjoner på "smart samfunn" vil flytte inn i metoder for nettverksbygging, deltakelse og samarbeid.

Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurs fra Scuola Superiore Sant'Anna »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
3 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato

okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato