Søknadsfrist: 30 juni 2015

Offentliggjøring av listen over de som er valgt for intervju: av 16 juli 2015

Intervjuer: fra 20 til 24 juli 2015 The International doktorgradsstudiet i Emerging Digital Technologies er en full-time, obligatorisk oppmøte, treårig bolig program med svært tverrfaglig konnotasjon, som involverer strukturerte kurs og veiledet forskning gir en original avhandling som skal diskuteres i en offentlig eksamen. Studentene kan spesialisere seg i ett av følgende læreplaner:

  • Embedded Systems, med vekt på sanntidssystemer og ressursforvaltning.
  • Perceptual Robotics, med vekt på telerobotics, kognitive robotikk og virtuelle miljøer.
  • Fotoniske Technologies, spesielt henvise til fotoniske integrerte kretser, sensorer, kommunikasjon og nettverk.
  • Kandidater som innehar en Master of Science (MSc) eller lignende faglig kompetanse hentes fra utlandet kan ta del i utvelgelsesprosessen for opptak til kurset.

Ved vellykket gjennomføring av programmet, skolen tildeler student med "Ph.D." (Filosofi Doctor) Degree. Den Ph.D. program gir foredrag oppmøte og bestått av de relaterte eksamener, forskningsaktiviteter, tilstedeværelse på seminarer og sommerskoler og utenlandsopphold.

Ved slutten av Ph.D. program, skal studentene ha solide vitenskapelige og tekniske ferdigheter, evnen til å bli gravid og gjennomføre originale forskningsprosjekter, og en autonom entreprenørskap ånd.

6 stillinger med stipend

Stillingene er utsatt til konkurransen er delt mellom læreplanene som følger:

  • pensum Embedded Systems: 2 stillinger
  • pensum Fotoniske Technologies: 2 stillinger
  • pensum Perseptuelle Robotics: 2 stillinger

Før starten av kursene, kan følgende også aktiveres:

  • stillinger dedikert til spesifikke industrielle forskningsaktiviteter, i samarbeid med organisasjoner og private selskaper; - posisjoner beregnet for lærekontrakter, om noen, i henhold til artikkel 11 i italiensk regjeringsdekret som no. 45/2013 og artikkel 5 i italiensk rettslig forordning 167/2011 (High-nivå Lærling PhD); - stillinger reservert for ansatte i bedrifter som utfører forsknings- og utviklingsaktiviteter og har inngått konkrete avtaler med skolen i henhold til artikkel 11 i italiensk regjeringsdekret som no. 45/2013 (Industrial PhD).
Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurs fra Scuola Superiore Sant'Anna »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
3 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato