Inter doktorgradsprogram i arkitektur

Generelt

Programbeskrivelse

PIDA er utdannet ved høy faglig standard, godkjent av National Quality Graduate Program (PNPC) av National Council of Science and Technology (CONACYT) som Consolidated Program. Det kommer frem i en allianse av universiteter i West Central Region, som å samle sine ressurser og kompetanse, i dag tilby et program som tilfredsstiller de høyeste standarder for kvalitet, som bidrar betydelig sin Basic Academic Core, som består av tjue-syv professorer - forskere med solid akademisk trening, høyt nivå av kvalifikasjoner og erfaring innen forskning på arkitektur. Dette doktorgradsprogram med høy faglig kvalitet har eksistert siden 2002, og var en pioner i sitt slag i West Central region av landet, i det autonome universitetet i Aguascalientes, Colima University, University of Guanajuato og Universidad Michoacana de San Nicolás de Hidalgo involvert.

PIDA ble opprettet som svar på det presserende behovet for folk høyt utdannede innen arkitektur, i stand til å utvikle forskning og undervisning høyt nivå for å heve den faglige kvaliteten på utdanningsprogrammer de tilbyr i regionen og i landet, samt å stimulere til produksjon og formidling av kunnskap.

GENERAL FORMÅL

Den PIDA tar primært sikte på opplæring høyt kvalifiserte til å produsere kunnskap faglig vitenskapelig ansatte og til å gjennomføre original forskning og analyse, design og programmering forslag knyttet til menneskelige inngrep på territoriet, byen og produksjon, foredling og urban bevaring - arkitektonisk, vurderer nye analytiske verktøy og perspektiver som oppmuntrer forbedring av livskvalitet og miljøforhold i regionen og landet.

faglige struktur

PIDA er et forskningsbasert, gjennom produksjon og anvendelse av kunnskap og innebærer fulltids engasjement program; opplæringen har karakter og er rettet mot å fremme akademisk samspillet mellom veileder og student. Doktorgradsprogrammet varer i seks semestre, der studenten må vise de tematiske forskningsseminarer og faglige aktiviteter som planlagt, forbereder dokumentet avhandling og forsvare det.

Den PIDA Programmet er relevant og sammenhengende CV-strukturen; de foreslåtte aktivitetene fremme utviklingen av kollegiale handlinger og bred deltakelse av lærere i å gjøre faglige beslutninger. Det serialisering og horisontal og vertikal artikulasjon av pensum struktur og muligheten for kontinuerlig oppdatert av Theme Seminarer spesialitet; I tillegg er prosessen med rådgivning, overvåking og evaluering av studenter gjort på en kollegial måte.

Programmet består av en total på 220 kreditter, 180 for seks forskning Seminar og 40 svarende til fire tematisk Seminars tema. I PIDA arbeider fra tre linjer med generasjon og anvendelse av kunnskap (LGAC) veldig spesifikk: Architecture and City Arkitektur og miljø og arkitektur og Heritage.

Arkitektur og byplan

Den fokuserer på generering av kunnskap om fenomenet urban og arkitektonisk produksjon og reproduksjon. Målet er å gi ny innsikt om arkitektur og land styringsprosesser og utvikle nye metoder for å undersøke forholdet mellom arkitektur og territorium.

Arkitektur og miljø

Det er orientert mot produksjon av kunnskap om de miljømessige kvaliteter mellomrom og deres samspill med brukerne. Med hensyn til de egenskaper og kvaliteter av materialer, systemer og enheter for miljøtilpasning er rettet, søker å utvikle metodikk for forskning og design i sin miljødimensjonen, samt midler til å generere nødvendige bygningsteknologi.

Arkitektur og Heritage

Søker å frembringe kunnskap om den teori og historie Urbanisme samt nye teoretiske og metodiske forslag om verneprosesser av den arkitektoniske formål og tett arkitektoniske grupper. I tillegg er målet å utvikle anvendt prosjekter som bidrar til utvikling av teknologier for bevaring av bygningsarven.

PROFIL av inntekt til ASK

Håper å gå inn i PIDA må ha to kvaliteter: akademisk evner og holdningsmessige egenskaper. Akademisk evner inkluderer:

 1. Kunnskap og erfaring i å formulere forskningsprosjekter;
 2. Resonnement, analyse og syntese evne, lesing og oversettelse av tekster på et nivå som er tilstrekkelig komprimering av to fremmedspråk som engelsk, fransk, italiensk, portugisisk.
 3. tilstrekkelig styring av dataverktøy og datateknologi som kreves for sitt forskningsprosjekt;
 4. Har tidligere gjennomført et masterprogram innen kunnskap som håndterer doktorgrad;
 5. Evne til å problematisere og hypoteser om fakta og fenomener av reality urban arkitektoniske linjer knyttet til produksjon og anvendelse av kunnskap som dannes i doktorgradsutdanningen.

For sin del, de holdningsmessige egenskaper sette til:

 1. Evne til å gi lederskap og fremme dannelsen av forskningsgrupper;
 2. Vilje til å holde seg oppdatert på forskning for å utvikle;
 3. Kreativitet å foreslå forskningsprosjekter og forvaltning av ressurser disse;
 4. Ansvarlig holdning og arbeidskrevende;
 5. Evne til å jobbe selvstendig og i team;
 6. vitenskapsmann, selvkritiske og reflekterende ånd.

Den PIDA vurderer søkere som har fullført lavere og mastergrad i arkitektur og / eller byplan utdannet kandidater kan delta i andre relaterte områder. Aspiring inn i PIDA må ha kunnskaper og ferdigheter inkludert ferdigheter og erfaring i å formulere forskningsprosjekter på linjene av generasjon og anvendelse av kunnskap (LGAC) jobber doktorgradsprogrammet; I tillegg har kapasitet for abstrakt resonnement, for analyse og syntese og oral og skriftlig uttrykk i Kastiljansk.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

La Universidad Autónoma de Aguascalientes se ha consolidado como la Máxima Casa de Estudios del estado y se proyecta a nivel nacional e internacional, por su calidad académica, incremento en la oferta ... Les mer

La Universidad Autónoma de Aguascalientes se ha consolidado como la Máxima Casa de Estudios del estado y se proyecta a nivel nacional e internacional, por su calidad académica, incremento en la oferta educativa, investigación y desarrollo tecnológico, además de una difusión cultural y trabajo de apoyo social que le ha valido su prestigio y reconocimiento, pues cuenta con el cuenta con 92% de sus programas institucionales y el 100% de sus posgrados interinstitucionales dentro del Programa Nacional de Posgrados de Calidad (PNPC) de Consejo Nacional de Ciencia y Tecnología en México, el máximo organismo de ciencia y tecnología en la país; mientras que a nivel internacional seguimos incorporando programas a la evaluación de diversos organismos. Minimér
Aguascalientes