Inter doktorgrad i kunst og kultur

Generelt

Programbeskrivelse

Inter doktorgrad i kunst og kultur (DIAC) er et resultat av kombinasjonen av faglig innsats ved offentlige universiteter i West Central Region ANUIES der deltakende universitetene: Autonomous University of Aguascalientes; Guadalajara; Guanajuato og Michoacan av San Nicolas de Hidalgo. Det har blitt opprettet for dannelsen av utdannede spesialister i analyse, forskning og formidling av kultur og kunst fra lokale og regionale områder av Mexico til riktig og nødvendig refleksjon om disse spørsmålene i en global dimensjon. Selv om det er foreslått som en grunnleggende studieobjekt latinamerikansk kultur og kunst, de er ikke utelukket på noen måte koblinger som dette geografiske området har med andre kulturelle systemer.

Om kunst (og sine spesifikke fagområder, fra litteratur til teater, fra scenekunst som dans til kino, fra muntlige tradisjoner og kulturarv til avant-garde kunst og design) og kultur (i det bredeste og mest omfattende forstand, det vil si som et menneske gjøre å være i samfunnet) er mer nødvendig enn noen gang systematisk forskning for å danne samfunn mer kritisk, mer gjennomtenkt, på den forståelse at kunstneriske og kulturelle fenomener, de forskjellige manifestasjoner, er en relevant og plurisignificativo objekt som skal studeres fra forskjellige teoretiske perspektiver ved universitet i Mexico.

Dette videreutdanning programmet gir fagmiljøet og utøvere av kunst og kultur, et sted for vitenskapelig forskning for videreutdanning fokusert på forskning for å utdype analysen av kulturelle og kunstneriske arrangementer i et tverrfaglig miljø tillatelser og boost teamarbeid.

Programmet er orientert undersøkelser og analyse av kunst og kulturelle arv (materielle og immaterielle), tar den kunstneriske kulturarven som et sett for generering av manifestasjoner av identitet, ideologiske og estetiske prosesser.

DIAC har en grunnleggende faglige kjerne 20 heltidsansatte lærere med 70% av medlemmer av National Forskere System (SNI) nivåer I og II, integrerte i fem linjer av generasjon og anvendelse av kunnskap (LGAC): Studier sosial art og kulturen; Analyse for kunstnerisk tale; visuell kunst; scenekunst og kulturelle arv.

Dette tverretatlig doktorgrad har en maksimal varighet på fire år heltid engasjement og er rettet mot fagfolk i kunst, samfunnsvitenskap eller humaniora.

Dens faglige struktur består av tre treningsområder:

 • Grunnleggende område bestående av en felles kjerne materialer for dannelsen teori og metode.
 • Område av spesialisering i intensive moduler halvårlige akkreditering, med opsjon forskningsopphold sentrert tilnærming doktorgradsarbeidet.
 • Particularizing forskningsseminarer for realisering av oppgaven. Er utført gjennom uavhengige læringsaktiviteter av doktorgradsstudenter under veiledning av sin leder og avhandling rådgivere, med plenum hver ende av semesteret for å mate tilbake fremgang.

Kursmålet

Tog leger med en solid teoretisk og metodisk kompetanse og tverr og trans perspektiv for forståelse og analyse av kunst- og kultur fenomener.

spesifikke mål

 • Utvikle og formidle spesialisert, oppdatert og forsker innen kultur og kunst som forskere og lærere for fremragende kunnskap.
 • Generere kvalifiserte menneskelige ressurser og etisk med en dyp sosial og kritisk sans, med arbeid disiplin, for å gi råd, direkte og evaluere forskningsprosjekter og avhandlinger innen analyse av kunst og kultur.
 • Fremme utviklingen av nye metoder og linjer av forskning relevant og konsistent med den sosiale virkeligheten i landet, innen analyse, opplæring, spesialisering, oppgradering, produksjon og utvikling av kunst og kultur.
 • Generere spesialisert og vitenskapelig kvalitet innen forskning av kunst- og kulturprodukter.
 • Hjelp konsolidere de spesialiserte faglige organer i områdene forskning og analyse av kunst og kultur.

Graduate profil

kunnskap

Ha kunnskap om fire metoder for kvalitativ analyse av kunstneriske verk utviklet i det tjuende århundre, understreker hver for seg ulike aspekter: a) studiet av selve verket; b) analyse av sammenhengen mellom art og andre kulturprodukter; c) identifisere de determinanter som forekommer i området, ved det samfunn er dens spesifikke historiske sammenheng med produksjon, og d) identifisering av sammenhengen mellom art, ideologier og teorier av kunst og kultur. Som vil gi muligheten til å utføre forskning forslag solid forankret i teoretisk og metodisk.

Det vil være i stand til å anvende metoder og kunnskap som fremkom i andre områder, analyse av kunstgjenstander, og de problemer og bestemte aspekter av kunst, det vil si, du kan spille i en tverrfaglig sammenheng.

ferdigheter

Evne til å vurdere bidragene i området kunstnerisk analyse til stede og til å åpne nye linjer av forskning som er relevant og nødvendig, både i forhold til studieobjekter, som i forhold til de tekniske og analytiske metoder brukt.

Du vil være i stand til å foreslå, koordinere og gjennomføre forskningsprosjekter utført av tverrfaglige team, som gir større og dypere forståelse av fenomener og kunstneriske verk som utgjør deres studieobjekter.

Foreslå og gjennomføre innovativ forskning, med en høy grad av profesjonalitet og vitenskapelig disiplin, med et dypt kritisk sans og riktig argumentasjon og verifisering av resultater.

Holdninger og verdier

Ha en klar bevissthet om den rollen kunsten spiller i samfunnet, deres spesifisitet som et kulturelt produkt, dets historiske funksjoner og viktigheten og nødvendigheten av sin utvikling, formidling og bevaring.

Opptakskrav

 • Han har fullført og forsvarte sin avhandling eller master receptional skriftlig arbeid i videreutdanning kunst, samfunnsvitenskap eller humaniora.
 • Etter å ha mer enn 80 (eller tilsvarende) i studier av de siste grad oppnådd gjennomsnitt.
 • Har akademisk eller yrkeserfaring i områder knyttet til programmet eller være utmerket seg.
 • Demonstrere forskningserfaring, som bør støttes av levering digital versjon av din avhandling eller master receptional skriftlig arbeid.
 • Tilgjengelighet for sine studier med fulltids engasjement og forpliktelse til å sende et brev til å bære dem ut og fullføre dem, I tillegg skal ansatte være en IES eller lignende institusjonelle brev attesterer til dette.
 • Godkjenne intervjuet som vil bli brukt av Kommisjonen for inntekt.
 • Sjekk mestre et annet språk enn spansk kraft (engelsk TOEFL 450 eller tilsvarende i fransk, tysk, italiensk eller portugisisk) språk.
 • EXANI III godkjenne påføring Ceneval, med et minimum på 900 punkter.
 • Send inn en original forskningsprosjekt for utvikling og gjennomføring innenfor maksimal periode på åtte semestre (minimum seks) som utgjør DIAC programmet.
 • Charter forpliktelse til å presentere sin hovedoppgave innen en periode på maksimum fire år fra tidspunktet for registrering.
Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

La Universidad Autónoma de Aguascalientes se ha consolidado como la Máxima Casa de Estudios del estado y se proyecta a nivel nacional e internacional, por su calidad académica, incremento en la oferta ... Les mer

La Universidad Autónoma de Aguascalientes se ha consolidado como la Máxima Casa de Estudios del estado y se proyecta a nivel nacional e internacional, por su calidad académica, incremento en la oferta educativa, investigación y desarrollo tecnológico, además de una difusión cultural y trabajo de apoyo social que le ha valido su prestigio y reconocimiento, pues cuenta con el cuenta con 92% de sus programas institucionales y el 100% de sus posgrados interinstitucionales dentro del Programa Nacional de Posgrados de Calidad (PNPC) de Consejo Nacional de Ciencia y Tecnología en México, el máximo organismo de ciencia y tecnología en la país; mientras que a nivel internacional seguimos incorporando programas a la evaluación de diversos organismos. Minimér
Aguascalientes