Denne ordningen gir studenter fra hele verden muligheten til å studere for en doktorgrad i et av Hongkongs høyt rangerte universiteter. Hvis du er interessert i å drive banebrytende forskning på ett av følgende områder, er PolyUs anerkjente engelskavdeling stedet for deg:

 • Språk og profesjonell kommunikasjon
 • Lingvistikk, engelsk språk og systemisk funksjonell lingvistikk
 • Språkundervisning og læring
 • Media og kommunikasjon
 • Arealstudier og interkulturell kommunikasjon

Nøkkelfunksjoner i fellesskapsordningen

 • Månedlig stipend på HK $ 20.000 (omtrent US $ 2600)
 • Den årlige konferanse- og forskningsrelaterte reiseutgiften på HK $ 10 000 (ca. US $ 1300) i 3 år
 • Opplæringsstipendium og garantert innkvartering i det første året for PolyU awardees

Hong Kong Polytechnic University (PolyU)

I løpet av årene har PolyU etablert et godt rykte for å gi høykvalitativ profesjonell utdanning og for å gjennomføre stor effektforskning som har praktisk verdi. I QS-rankingen som ble utgitt i 2018, er PolyU rangert som 95. i verden, 27. i Asia og 6. i "Topp 50 Under 50" -listen av verdens unike universiteter. I språkvitenskapens område er det humanistiske fakultet - hvorav det engelske avdelingen er en del - rangert som 40. i verden i QS faglitteratur. Undervisningen og administrasjonen på PolyU er engelsk, noe som gjør det til en spesielt egnet ramme for internasjonale studenter å gjennomføre doktorgradsstudier.

Institutt for engelsk

Med vår "Lingvistiske Excellence in Professional Contexts" er vår forskning i avdelingen fokusert på anvendt lingvistikk, sosiolingvistikk og profesjonell kommunikasjon. Tematisk omfatter vår forskning store områder som helsekommunikasjon, politisk kommunikasjon, digital mediekommunikasjon, reklame og (by) merkevarebygging, språkundervisning og læring, samt kjerneområder i lingvistikken, inkludert studiet av språk i samfunnet og diskursanalyse. Mye av vår forskning foregår i regi av våre to internasjonalt orienterte forskningssentre:

 • Forskningssenter for profesjonell kommunikasjon på engelsk
 • Internasjonalt forskningssenter for fremmende helse kommunikasjon

Vi arrangerer regelmessig store internasjonale konferanser og symposier, samt forskningsseminarer med ledende lærde fra hele verden. Avdelingen er derfor en veldig levende og behagelig innstilling for å studere for doktorgrad.

Nylige Awardees

Jamie McKeown, Storbritannia

Jeg har hatt livet og arbeidet i Hong Kong enormt så langt; Byen er en av de mest livlige og praktiske stedene jeg noensinne har bodd i. Studier på PolyU er like givende: Førsteklasses ressurser kombinert med støttende arbeidspraksis gir gode resultater for et komfortabelt arbeidsmiljø.

Esterina Nervino, Italia

Jeg kom først til PolyU som MA-utvekslingsstudent, og jeg ble umiddelbart forelsket i denne fantastiske byen. Nå er jeg glad for å være tilbake og ha denne flotte muligheten til å gjøre forskning i et meget internasjonalt og stimulerende miljø der jeg har tilgang til alle ressursene jeg trenger for prosjektet mitt, og jeg har sjansen til å jobbe med verdensberømte forskere i min forskning område.

Isaac N. Mwinlaaru, Ghana

PolyU er navet til mange prestisjetunge internasjonale konferanser og andre vitenskapelige aktiviteter. Dette har gitt meg muligheten til å møte og samhandle ansikt til ansikt med mange av verdens fineste lærde innen lingvistikk og språkstudier, både som øker tilliten min som en spirende lærer og øker kunnskapen om språkvitenskapen.

Didem Aydin, Tyrkia

Å være en post-student på PolyU har vært en fantastisk og intellektuelt stimulerende opplevelse. Det er mange lokale konferanser som deltar av eksperter fra hele verden, for ikke å nevne vårt anerkjente fakultet i Institutt for engelsk. I tillegg er byen Hong Kong et vakkert sted hvor jeg kan lære om kantonesisk språk og kultur, som jeg virkelig nyter.

Utvalgskriterier

Det primære hensynet er faglig fortreffelighet, som angitt ved besittelse av en mastergrads eller, i eksepsjonelle tilfeller, en bachelorgrad med første klasse honnør. Utvalgspaneler tar også hensyn til følgende faktorer:

 • Forskningsevne og potensial
 • Kommunikasjon og mellommenneskelige ferdigheter
 • Ledelsesevne

Søknadsprosedyrer

Du bør gjøre din første søknad til Research Grants Council (RGC) i Hong Kong gjennom Fellowship Scheme's online system for å få et referansenummer før du sender inn en full søknad. Når du søker om opptak til PolyU, via fellesskapsordningen, vil du bli vurdert samtidig for et vanlig sted som er tildelt Universitetet gjennom tildeling av et Postgraduate Studentship. Dette betyr at selv om søknaden din om fellesskapsordningen ikke lykkes, har du fortsatt mulighet til å få en vanlig plass på instituttet for engelsk.

For mer informasjon om fellesskapsordningen, vennligst besøk følgende nettsider:

Research Grants Council

Hong Kong Polytechnic University

Viktige datoer

 • Innlevering av opprinnelig søknad til RGC: Fra 1. september til 1. desember 2018
 • Innlevering av full søknad til PolyU: 1. desember 2018
Program undervist i:
Engelsk
Sist oppdatert December 11, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
3 år
Heltid studier
Pris
- Månedlig stipend på HK $ 20.000 (omtrent US $ 2600)
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato