Ph.D. studenter

Hector Fellow Academy har som mål å fremme unge forskere i Hector Fellows miljø. HFA Ph.D. Studentene får muligheten til å dra nytte av det vell av erfaring og en fremragende kompetanse hos sin veileder, mens de bygger opp et forskningsnettverk.

Hvert år, flere ph.d. stillinger finansieres av HFA. Master kandidater fra hele verden kan søke med en veldig god grad. Ambisiøse unge forskere har mulighet til å gjøre sine Ph.D. med et selvutviklet forskningsprosjekt i Hector Fellows arbeidsgruppe.

For dette må det fremlegges et nyskapende, selvutviklet forskningstema, som den unge forskeren arbeider innen rammen av den treårige doktorgradsfasen på instituttet for den tilsynsførende Hector Fellow. Det må inngå i søknaden som Hector Fellow kvalifiserer som veileder for din forskningside.

Videre kan utestående Masters kandidater også søke om annonsert Ph.D. stillinger fra en Hector Fellow . Ved å bli medlem av Hector Fellow Academy blir de unge forskerne en del av et tverrfaglig nettverk av toppforskere.

fordeler

 • Realiser en selvutviklet forskningside ELLER
 • Søk etter en annonsert posisjon av en Hector Fellow Mentoring av en internasjonalt anerkjent, toppnivåddforsker
 • Finansiert stilling som forskningsassistent (avhengig av DFG-regulering) pluss forskningsmidler
 • Medlemskap i et utmerket forskningsnettverk Tilleggskurs, opplæring

Krav

En innovativ Ph.D. prosjektidee i forskningsområdet til en av Hector Fellows ELLER motivasjonen til å gjennomføre en Ph.D. prosjekt annonsert av en Hector-stipendiat En utmerket mastergrad Meget gode engelskspråklige ferdigheter

applikasjon

Å søke om en stilling som ph.d. student ved Hector Fellow Academy , må følgende krav være oppfylt:

 • Utmerket akademisk ytelse
 • Veldig bra mastergrad i det aktuelle feltet
 • Meget god kunnskap om engelsk
 • Villighet til å flytte til Hector Fellows universitetssted, om nødvendig
 • Du kan enten sende inn en nyskapende, selvutviklet prosjektbeskrivelse innenfor forskningsområdet til en Hector Fellow
 • Eller søk om en stilling annonsert av en Hector Fellow

Ved mottak av søknaden vil de innleverte dokumentene bli gjennomgått av Hector Fellow Academy kontoret og videresendt til Hector Fellow. Vurderingen er basert på faglige kvalifikasjoner, prosjektets oversikt over moden og konsistensen av emnet med Hector Fellows forskningsfokus eller passer til kravene i den annonserte stillingen.

Hector Fellows koordinerer intervjuer med de mest lovende kandidatene. Finalistene vil bli invitert til en personlig introduksjon i juli (som en del av det årlige symposiet). Deretter blir de endelige finansieringsavgjørelsene truffet.

Program undervist i:
 • Engelsk
Sist oppdatert Mai 26, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
3 år
Heltid studier
Pris
9,500 EUR
Som forskningsfinansiering hvert år til studentens disposisjon. (Ph.d.-studenter er ansatt som forskningsassistenter i en periode på tre år.)
Frist
Kontakt skolen
mars 31, 2020
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
aug. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
mars 31, 2020

aug. 2020

Location
Søknadsfrist
mars 31, 2020
Sluttdato