Forskningsgrader (MPhil / PhD) i religioner og filosofier

SOAS University of London

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Forskningsgrader (MPhil / PhD) i religioner og filosofier

SOAS University of London

Forskningsgrader i religioner og filosofier

Tilstedeværelsesform: Heltid eller deltid

SOAS Religions- og filosofi-avdelingen tilbyr et levende, stimulerende og tverrfaglig forskningsmiljø. Vi tilbyr individuelt tilsynstilsyn i et bredt spekter av religiøse tradisjoner og komparative og tverrfaglige temaer. Tilsynsførere er eksperter på sine fagområder og er godt kjent med religioner, kulturer, språk og geografiske områder de spesialiserer seg på.

I tillegg til individuelt tilsyn tilbyr instituttet forskeropplæring på ulike nivåer: et obligatorisk forskningsskriftsverksted som forbereder år 1 MPhil-studenter for oppgradering til PhD-nivået; et ukentligt seminar for doktorgradsstudenter i årene 2 og 3 for å diskutere arbeid pågår og motta tilbakemelding før innsending av oppgaven; et avdelingsforskningsseminar hvor både ansatte og studenter presenterer papirer på sine forskningsprosjekter og diskuterer dem i en tverrfaglig ramme. Studentene har også mulighet til å delta på seminarer, forelesninger og konferanser som tilbys av de ulike spesialistcentrene knyttet til deres respektive fagområder. Disse sentrene driver regelmessige kveldsforedragsserier, workshops og konferanser som er vert for høyttalere fra andre universiteter i Storbritannia, Europa og globalt.

Som du tenker på å starte PhD med oss, inviterer vi deg til å kontakte en potensiell veileder i ditt område av interesse, ideelt med det første utkastet til prosjektforslaget. Dette medarbeider vil deretter gi deg råd om ditt prosjekt og eventuelle spørsmål du måtte ha før du gjør søknaden din.

Struktur

En SOAS PhD-grad må fullføres innen maksimalt fire år. En utgave av avhandlingen må være klar ved slutten av år 3; i løpet av år 4 er studenten på fortsettelsesstatus, også referert til som en "forlengelse av å skrive opp"; Den fullførte oppgaven må sendes inn til 15. september i registreringsår 4.

Alle første års forskerstudenter er registrert for MPhil-status. Resultatet av en mini-viva ved slutten av semester 3 utført av de tre medlemmene av studentens tilsynsutvalg bestemmer om de vil bli (a) oppgradert til doktorgradsstatus, (b) fortsette som MPhil-kandidater, (c) må revidere hans eller hennes forslag, eller (d) bør si opp registreringen.

I det første året utvikler studentene sine spesifikke forskningsprosjekter og planer i samråd med de tre medlemmene av deres tilsynsutvalg. Individuelle tilsyn, det obligatoriske avdelingsforskningsskriververkstedet og generiske kjerneforfatterkurs hjelper elevene til å forberede oppgraderingsmateriale som må sendes innen innsendingsfristen i mai.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert May 10, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
4 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
4,271 GBP
Fulltid UK / EU-avgifter: £ 4,271; Fulltid Oversjøisk Avgifter: £ 16.950 per studieår
Information
Deadline
Locations
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - London, England
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Sept. 1, 2022
Dates
Sept. 2019
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - London, England
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Sept. 1, 2022