MPhil / PhD i internasjonal utvikling

Varighet: 3 år på heltid eller 6 år på deltid

Studentene kan følge PhD- Pathway i internasjonal utvikling ved å være basert på enten SOAS , LSHTM eller IoE. Alle PhD-studenter på International Development Pathway vil delta på et avansert forskerutdanning seminar drevet av LIDC. Serien vil gi studentene i ESRC forskerutdanning Senterets utviklingsminister Pathway med en bred forståelse av tverrfaglige tilnærminger til utvikling, og en detaljert forståelse av utvalgte områder av interesse.

Alle MPhil / PhD i internasjonale utviklingsforskningsstuderende skal delta i obligatorisk kurs og delta på forskningsstudentseminarer i høgskolen og avdelingen der de er registrert for MPhil / PhD. På SOAS holder avdelingene for økonomi- og utviklingsstudier seminarerier, og studentene forventes å involvere seg i arbeidet i de relevante forskningsklyngene.

Opptaksprosess

Det er tre innmeldingsruter til MPhil og PhD i Internasjonal Utvikling:

  • Den 1 3 strukturen: Etter vellykket gjennomføring av MSc Research for International Development på SOAS . ESRC 1 3 studenter er tilgjengelig for å finansiere denne ruten.
  • Den 3 strukturen: Ved direkte søknader til MPhil / PhD i International Development opptak. ESRC 1 3 studenter er tilgjengelig for å finansiere rute.
  • Den 4 strukturen: Ikke tilgjengelig for øyeblikket hos SOAS .
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 19 flere kurs fra SOAS University of London »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid studier
Pris
4,271 GBP
Fulltid UK / EU-avgifter: £ 4,271; Fulltid Oversjøisk Avgifter: £ 16.950 per studieår
Deadline
Etter sted
Etter dato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
sep. 1, 2021
Location
Søknadsfrist
Sluttdato