Forskningsgrader (MPhil / PhD) i økonomi og ledelse

SOAS University of London

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Forskningsgrader (MPhil / PhD) i økonomi og ledelse

SOAS University of London

Forskningsgrad i økonomi og ledelse

Tilstedeværelsesform: Heltid eller deltid

Graduate studenter i Ph.D. Program for Skole for økonomi og ledelse studie mot University of London Ph.D.

For å bli vurdert for ph.d. Program i økonomi eller ledelse studenter må allerede ha fullført en god mastergrad i en relevant disiplin og blitt tildelt høye karakterer. De må også sende inn et første forskningsforslag som demonstrerer en evne til akademisk forskning.

Heltids Ph.D. programmet krever normalt tre års studier i London.

Struktur

Studenter i ph.d. program studere avanserte kurs og utføre forskning for sin avhandling. De jobber tett med sin veileder fra Finans- og ledelsesskolen, og også med andre fakultetsmedlemmer og ph.d. studenter.

År ett

Det første året av programmet innebærer forskningsopplæringsseminarer og avanserte kurs. Samtidig jobber studentene med sin veileder for å utvikle et detaljert forskningsforslag, gjennomføre de første stadiene av forskning og skrive noen utkast til seksjoner for å skissere hovedargumentene til oppgaven.

Forskerutdanning ved SOAS

SOAS er forpliktet til å yte støtte til forskerstuderende. Alle heltids førsteårsstudenter tar ett forskningsmetoder og et annet master-kurs, som kan være på campus, avstand -lesing eller, unntatt og underlagt tillatelse, fra andre steder i SOAS eller andre skoler i London University. Studentene forventes normalt å fullføre oppgavene for disse kursene, hvilke karakterer som vil bli vurdert av Tilsynsutvalget når fremskritt til Ph.D. status vurderes.

Ytterligere emner kan bli tatt i det første året eller senere som veiledet av veileder, inkludert korte kurs tilbys av doktorgradskolen. Du kan velge mellom en rekke overførbare forskningsfagalternativer: forskningsskriving og presentasjon, generiske metoder og teknikker for datainnsamling og analyse, språkstøtte, forskningsintegritet og faglig undervisning. SOAS er også en del av Bloomsbury Postgraduate Skills Network, som deler opplæringsmuligheter med UCL, Institutt for utdanning og LSE. SOAS studenter kan søke om forskningsfinansiering for å delta på konferanser og spesialkurs.

Studentene må presentere sitt arbeid og delta i ph.d. Seminarprogram gjennom hele året. I tillegg til studentpresentasjoner, ph.d. Seminaret inneholder også "Nøkkeltall til ledelse og økonomi", et forum hvor avdelingspersonell gjengir en grenseartikkel som gir vesentlig innsikt i ulike avanserte forskningsområder.

Ph.D. Studentene forventes også å delta på avdelingsforskningsseminarer.

Etter ca. åtte måneders heltidsstudie vurderes studentens fremgang av en oppgraderingsgruppe og vellykkede studenter går videre til år to.

År to

I deres andre års heltidsstudenter gjennomføres detaljert forskning som vanligvis inkluderer innsamling og behandling av data. Enkelte undersøkelser for dette formålet kan utføres utenlands hvis det er nødvendig. I løpet av året skriver studentene utkast til kapitler av avhandlingen og diskuterer dem med sin veileder.

År tre

Heltidsstudenter for ph.d. ville fullføre sin forskning og skrive et endelig utkast eller nær-endelige utkast til avhandlingen.

År fire

Ethvert arbeid på dette stadiet innebærer normalt å omformulere kapitler av avhandlingen for å oppnå standarder for publikasjoner. Eksamen skal normalt fullføres i år. Eksamen skjer ved vurdering av avhandlingen og en muntlig eksamen (viva voce) om avhandlingen og den forskning som den er basert på.

Studieretninger

Januar og april opptaksalternativer er unntatt tilgjengelig, med forbehold om godkjenning. Oppgraderingsarrangementene er like ved at heltidsstudenter som går inn på disse datoene, vil bli vurdert for oppgradering til Ph.D. status etter ni måneder.

Studenter som ønsker å forfølge Deltid studier er velkomne til å søke, men må vise at de har forpliktelse og ressurser til å forfølge sine studier over lengre tidsramme som denne modusen krever.

Det finnes også en deltidsopsjon der studenter som er ansatt på arbeidsplasser som tilbyr et støttende miljø, kan ta de siste to årene av heltidsprogrammet ved fjernundervisning. Denne modusen blir testet for et lite antall studenter i 2013-14, og ytterligere informasjon vil bli lagt ut her senere.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert May 10, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
April 2019
Duration
Varighet
4 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
4,271 GBP
Fulltid UK / EU-avgifter: £ 4,271; Fulltid Oversjøisk Avgifter: £ 16.950 per studieår
Information
Deadline
Locations
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - London, England
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : April 2019
Søknadsfrist Jan. 31, 2019
Studieslutt April 1, 2023
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Sept. 1, 2022
Dates
Jan. 2019
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - London, England
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
April 2019
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - London, England
Søknadsfrist Jan. 31, 2019
Studieslutt April 1, 2023
Sept. 2019
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - London, England
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Sept. 1, 2022