Forskningsgrader (MPhil / PhD) i økonomi og ledelse

Generelt

Les mer om dette programmet på institusjonens nettsider

Programbeskrivelse

Modus for oppmøte: Heltid eller Deltid


Doktorgradsstudenter i PhD-programmet ved School of Finance and Management studerer mot University of London PhD.

For å bli vurdert for ph.d.-studiet i finans- eller lederstudenter, må studentene allerede ha fullført en god mastergrad i en relevant fagfelt og fått høye karakterer. De må også sende inn et innledende forskningsforslag som viser en egnethet for akademisk forskning.

Ph.d.-studiet på heltid krever normalt tre års studier i London.

Forskningsemner

School of Finance and Management PhD-programmet gir veiledning på en rekke felt innen økonomi og ledelse. Vi konsentrerer oss om temaer innen felt som forskes aktivt av fakultetsmedlemmer. For øyeblikket er de fem hovedområdene virksomhetsstyring, finans, lov, offentlig politikk og ledelse og regulering (i utviklede land og utviklingsland) og bærekraftig utvikling og agribusiness.

  • Eierstyring og selskapsledelse: finans, lov og regulering (i utviklede land og utviklingsland)
  • Bedriftsfinansiering: determinanter for bedrifters kapitalstruktur
  • Finans og økonomisk vekst
  • Økonomisk regulering, sentralbank og banktilsyn
  • Offentlig politikk og ledelse; offentlig økonomistyring
  • Ledelse i Kina; Ledelse i Japan; og ledelse i Midtøsten og Nord-Afrika

Dommer og referanser

Hvis du har gått i utdanning de siste tre årene, vil vi kreve referanser fra det nyeste studiet. Vi krever normalt to faglige referanser fra senior- eller etablerte fakultetsmedlemmer som er i stand til å kommentere forskningspotensialet ditt.

Hvis du har vært ute av utdanning i tre år eller mer, vil vi normalt kreve minst en akademisk referanse. Vi kan også vurdere referanser fra et tidligere tidspunkt eller fra ditt nåværende arbeidssted, men bare der disse gir relevante anbefalinger til studiet du søker på. Referanser fra familiemedlemmer eller venner er ikke akseptable.

Struktur

Studenter i PhD-studiet studerer avanserte kurs og utfører forskning for oppgaven sin. De jobber tett med veilederen sin fra School of Finance and Management og også med andre fakultetsmedlemmer og doktorgradsstudenter.

År ett

Det første året av programmet innebærer forskningsopplæringsseminarer og avanserte kurs. Samtidig jobber studentene med sin veileder for å utvikle et detaljert forskningsforslag, gjennomføre de første stadiene av forskning og skrive noen utkast til seksjoner for å skissere hovedargumentene til oppgaven.

Forskerutdanning ved SOAS

SOAS er opptatt av å gi støtte til forskningsstudenter. Alle førsteårsstudenter på heltid tar ett forskningsmetodekurs og ett annet kurs på masternivå, som kan være på campus, fjernundervisning eller unntaksvis og med forbehold om tillatelse fra andre steder i SOAS eller andre skoler ved London University. Studentene forventes normalt å fullføre oppgavene for disse emnene, karakterene som vil bli vurdert av tilsynsutvalget når progresjon til PhD-status vurderes.

Ytterligere emner kan bli tatt i det første året eller senere som veiledet av veileder, inkludert korte kurs tilbys av doktorgradskolen. Du kan velge mellom en rekke overførbare forskningsfagalternativer: forskningsskriving og presentasjon, generiske metoder og teknikker for datainnsamling og analyse, språkstøtte, forskningsintegritet og faglig undervisning. SOAS er også en del av Bloomsbury Postgraduate Skills Network, som deler opplæringsmuligheter med UCL, Institutt for utdanning og LSE. SOAS studenter kan søke om forskningsfinansiering for å delta på konferanser og spesialkurs.

Studentene er pålagt å presentere arbeidet sitt og delta i PhD-seminarprogrammet gjennom året. I tillegg til studentpresentasjoner, inkluderer doktorgradsseminaret også "Key Contribution to Management and Finance", et forum der instituttets ansatte overrasker en grenseartikkel som gir viktig innsikt i forskjellige avanserte forskningsområder.

Ph.d.-studenter forventes også å delta på instituttets forskningsseminarer.

Etter omtrent åtte måneder med fulltidsstudier vurderes studentenes fremgang av en oppgraderingskomité og suksessrike studenter går videre til år to.

År to

I det andre året gjennomfører heltidsstudenter detaljert forskning som vanligvis inkluderer innsamling og behandling av data. Noe forskning for dette formålet kan utføres utenlands om nødvendig. I løpet av året skriver studentene utkast til kapitler i oppgaven og diskuterer dem med veilederen.

År tre

Heltidsstudenter for doktorgraden ville fullføre forskningen og skrive et endelig utkast eller nesten-endelig utkast til oppgaven.

År fire

Alt arbeid på dette stadiet innebærer normalt omarbeidelse av kapitler i oppgaven for å oppnå standarder for publikasjoner. Eksamen må normalt være gjennomført i år. Eksamen skjer ved vurdering av oppgaven og en muntlig eksamen (viva voce) angående oppgaven og forskningen den bygger på.

Studieretninger

Inngangsmuligheter for januar og april er unntaksvis tilgjengelige, med forbehold om godkjenning. Oppgraderingsordningene er like ved at heltidsstudenter som går inn på disse datoene vil bli vurdert for en oppgradering til PhD-status etter ni måneder.

Studenter som ønsker å forfølge Deltid studier er velkomne til å søke, men må vise at de har forpliktelse og ressurser til å forfølge sine studier over lengre tidsramme som denne modusen krever.

Et delvis presentasjon er også tilgjengelig der studenter som er ansatt på arbeidsplasser som tilbyr et støttende miljø, kan ta de to siste årene av heltidsstudiet med fjernundervisning. -

Viktig varsel

Informasjonen på programsiden gjenspeiler den planlagte programstrukturen mot den angitte faglige økten.

Forskningsopptak og applikasjoner

Vi tar imot søknader fra kvalifiserte studenter som har en god mastergrad (eller tilsvarende i utlandet) i et relevant fag for forskningsgrader ved SOAS . Søknader skal sendes online.

Det er viktig å søke i god tid før studieåret du ønsker å melde deg på for å gi oss tid til å behandle søknaden din. Hvis du søker om stipend, kan det hende at tidligere frister gjelder.

SOAS PhD-programmet er konkurransedyktig, og søkerne skal ha en oversikt over høy akademisk prestasjon og et levedyktig forslag som vil bidra til forskningsinteressene ved instituttet. Merk: vi fraråder rent spekulative bruksområder. Søknader om tverrfaglig forskning er velkomne, men bare en søknad til en avdeling kan sendes inn.

Krav til ubetingede engelskspråk

Søkere som trenger visum på nivå 4 for å studere i Storbritannia, må oppgi et UKVI IELTS akademisk sertifikat fra et UKVI-godkjent testsenter.

Internasjonale søkere som krever et Tier-4 Visa for å studere i Storbritannia

Test Ubetinget oppføring Ubetinget inngang med i-sessjonell støtte
IELTS (Akademisk) 7.0 totalt eller høyere, med 7.0 i delscore. 7.0 totalt eller høyere, med minst 6,5 i delpoeng

EØS- og EU-søkere

Test Ubetinget oppføring Ubetinget inngang med i-sessjonell støtte
IELTS (Akademisk) 7.0 totalt eller høyere, med 7.0 i hver delpoengsum. 7.0 totalt eller høyere, med minst 6,5 i delpoeng.
TOEFL IBT 105 totalt eller høyere, med minimum 25 i delpoeng. 105 totalt med minimum 22 i delpoeng.
ELLER
100 totalt med minimum 25 skriftlig og 22 i andre delpoeng.
Pearson Test of English (Academic) 75 totalt eller høyere, med minimum 70 i delpoeng. 70 totalt eller høyere, med minimum 65 i delpoeng.
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues.

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues. Minimér
London , Singapore + 1 Mer Mindre