Fakultetet for massemedia opererer på markedet siden 2007, hvor det har utvidet utdanningen innen studier i massemedia.

Hovedfokuset på fakultetet er fokusert på utvikling og utdanning av media og markedsføring fagfolk, gir dem kvalitet teoretisk kunnskap, samt mulighet til å oppnå praktiske ferdigheter som senere kan brukes kreativt i utskrift, online, multimedia og reklame.

Kombinasjonen av de betydelige pedagogene - dyktige pedagoger og teoretikere sammen med kjente og anerkjente fagfolk fra praksis (journalister, ulike ledere fra reklame- og kommunikasjons- og PR-byråer) er garantien for den moderne utdanningen i de attraktive feltene i mediekommunikasjon og journalistikk.

Fakultetet gir studentene en teoretisk og praktisk kunnskap og lærer dem å bruke det kreativt i arbeid relatert til utskrift, internett, multimedia, reklame og ledelse. Utdanningen er basert på de nyeste trender innen informasjonsteknologi i massemedier rundt om i verden. For undervisningen har fakultetet fakultetets mest moderne og høykvalitetsutstyr - moderne video-, foto- og lydstudioer med profesjonelt utstyr, der studentene bruker sin teoretiske kunnskap og utvikler praktiske ferdigheter.

Målet med doktorgradsstudiet innen studier i massemedier er å forberede kandidater som vil ha kunnskap om nye tverrfaglige og tverrfaglige tilnærminger for å løse medie- og markedsforbindelseproblemer og PR i alle typer medieinstitusjoner, de vil være i stand til omfattende forskning og utvikling av organisatoriske, juridiske og menneskelige ressursløsninger, vil de lære å anvende en systematisk tilnærming mens implementering av forskningsresultater innen massemedier og markedsføring

Den utdannede profilen til en student i fakultetet for massemedier tilfredsstiller kravene fastsatt av de mest prestisjefylte media- og markedsføringsuniversitetene i EU.

HVORFOR Pan-europeisk universitet?

  1. Mulighet for å oppnå en profesjonell doktorgrad og å gjennomføre studier.
  2. Øvelsesrettet utdanning med sikte på virkelige prosjekter i samarbeid med klienter, under tilsyn av et praktisk orientert team av universitetslærere.
  3. Individuell tilnærming mot sine studenter, både i direkte undervisning og administrasjon av studier. Undervisning i små studie- og prosjektgrupper.
  4. En oppdatert teknisk standard for utstyr, som omfatter moderne fasiliteter og spesialiserte laboratorier i utvalgte felt (Media Center, Moot Court rom, 3D IT laboratorier)
  5. Sterke strategiske partnerskap i å levere utdanning og praktisk studieerfaring , teller selskapspartnere som IBM, Slovak Football Association, News and Media Holding, NARKS - Nasjonalforening for eiendomsmeglere, Asseco Central Europe, etc.
  6. En stadig fornyet innovasjon av programvare tilgjengelig for studenter - gratis abonnementer for Microsoft Office 365 , profesjonell IBM-programvare og tilgang til de mest prestisjefylte, vitenskapelige nettbaserte databasene . For lovstudenter et gratis abonnement på et automatisert verktøy for juridisk informasjon ( ASPI ).
  7. Mulighet for internasjonal erfaring gjennom Erasmus-studier på et av mer enn 60 partneruniversiteter i Europa og mer enn 20 partneruniversiteter utenfor EU .
  8. Mulighet til å skaffe stipend for spesielle behov (sosial stipend) og et stipend for ekstraordinære studiepoeng . Undervisningsavgiftene kan betales i månedlige eller semesterbaserte avdrag .
  9. Tverrfaglige studier - mulighet til å gjennomføre studier parallelt på 2 forskjellige fakulteter til nedsatt studieavgift.
  10. Variert ekstrautdanningsliv, inkludert diskusjonsseminarer, workshops, utstillinger, idrettsarrangementer, film- og kino-presentasjoner og studentfester.
Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra Pan-European University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
3 år
Heltid studier
Pris
14,970 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato