Les den offisielle beskrivelsen

Filosofisk doktor (Ph.D.)

Programmet er et fullt forskningsprogram der studentene vurderes basert på oppgaven som er produsert ved slutten av studietiden. Programmet tar sikte på å produsere kandidater som er i stand til å bli vitenskapelige forskere og gjøre det opprinnelige bidrag til kunnskap i sitt spesifikke fagområde.

Som en del av vår forpliktelse til å bli et ekspertområde for næringsliv og ledelse utdanning, kan studentene velge å spesialisere seg på noen av de ulike forretningsområdene som ledelse, regnskap, bank, finans, forsikring, islamsk bank og finans, markedsføring, teknologi ledelse , Operations Management, Entrepreneurship, og Human Resource Management .

Programmet tilbys på heltid og deltid. Imidlertid kan internasjonale studenter bare velge fulltidsmodus. Heltidsstudenter er pålagt å fullføre studiet mellom 4 og 10 semestre, mens deltidsstudenter kan fullføre mellom 6 og 14 semester.

Opptakskrav

Opptak til dette programmet kan gis basert på kriteriene som er angitt nedenfor:

1. En mastergrad fra Universiti Utara Malaysia eller andre institusjoner for høyere utdanning anerkjent av universitetssendatet; ELLER

2.Any annen tilsvarende kvalifikasjon anerkjent av universitetssendat OG

3.Fyller engelsk språkkrav som fastsatt av universitetssendat OG

4.Applikanter forventes å ha tilstrekkelig forskningsferdigheter og kunnskap som anses som passende av fagutvalget. Studenter uten disse kriteriene kreves for å registrere og bestå følgende to (2) kurs:

a.SZRZ6014 Forskningsmetodikk
b.SCLE6014 Akademisk skriving

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra UUM Othman Yeop Abdullah Graduate School of Business »

Sist oppdatert October 29, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
jan. 2020
Duration
4 - 14 semestre
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

jan. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato