117370_RCP_1271edit.jpg

Handle om

Fakultetet tilbyr to forskningsbaserte grader, nemlig Master of Philosophy (MPhil),

110266_reIMGL7447.jpg

Vår Global Distinctiveness

De karakteristiske egenskapene til våre programmer er:

  • Fokus på tverrfaglig problemløsning.
  • Globalt mangfold. Våre nåværende og nyutdannede kommer fra Hong Kong, Kina, og ytterligere 14 land over Asia, Europa, Afrika og Nord-Amerika.
  • Økonomisk og profesjonell støtte til konferansedeltakelse og utenlandske plasseringer.
  • Omsorg og sammenhengende graduate community. Våre studenter har en effektiv stemme i fakultetsledelse, og nettverk med / lærer fra jevnaldrende fra våre samfunnsvitenskapelige disipliner, alle innbygget i en bygning.
  • Muligheter for å ta kurs og delta på forelesning over Hongkongs universiteter og for å få tilgang til data og felt over hele Kina og Sørøst-Asia.
  • Et fleksibelt utvalg av finansieringsmodeller, inkludert statlige stipend, fakultet stipend, og institutt stipend

Programoversikt

Søkere som søker opptak til MPhil-programmet har en god bachelorgrad med æresbevis fra et anerkjent universitet eller tilsvarende kvalifikasjon. For PhD-programmet har søkere enten en mastergrad eller en sterk bachelorgrad fra et anerkjent universitet / institusjon.

For å tildele MPhil / PhD-grad, skal studentene ta kurs, fullføre et godkjent program for tilsynsforskning, presentere forskningsresultater i en avhandling eller avhandling, og bestå muntlig eksamen av skriftlig avhandling. Studenter innrømmet i eller før AY 2018/19 forventes å fullføre programmet i 36/72 måneder PhD (heltid / deltid) eller 24/48 måneder MPhil (Heltid / Deltid). Fra og med AY 2019/2020 forventes ph.d.-studenter å fullføre programmet i 4-årsperioden (heltid).

Ett fakultet syv avdelinger

Vår faglige kompetanse ligger hos akademiske ansatte i våre syv avdelinger. De gjennomfører et bredt spekter av forskningsstudier som dekker ulike spesialiseringer.

117364_IMG_8058.JPG117272_RCP_0967_1edit.jpg

Program undervist i:
  • Engelsk
Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences
Sist oppdatert Juli 1, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
4 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato