Filosofisk doktor (Business)

Generelt

Programbeskrivelse

En doktor i filosofi (PhD) er det høyeste nivået av faglig kvalifisering du kan oppnå. Å ha en doktorgrad setter deg fra hverandre: Ikke bare som et faglig akademisk fag, men det viser også at du har ambisjon, drivkraft og ferdigheter som trengs for å lykkes i selv de tøffeste intellektuelle utfordringene. PhD-programmet ved Business School på Sunway University gir studentene mulighet til å utvikle en grundig forståelse av virksomheten i spissen av deres utvalgte fagområde. Universitetet har et dedikert team av akademikere til å veilede deg på din forskningsreise. Vi har aktive forskere innen regnskap, aktuarstudier, forretningsrett, økonomi, økonomi, ledelse og markedsføring. Emnet ditt PhD er for deg å bestemme, så du kan være sikker på at du vil forplikte deg til noe du virkelig vil glede seg over å studere. Du kan til og med velge å forfølge et emne der du for tiden utfører forskning på arbeidsplassen din, i så fall kan din PhD også ha direkte relevans for din nåværende ansettelse.

Vår PhD i Business vil gjøre det mulig for deg å analysere kritisk nåværende kunnskapsnivå og utvikle nye ideer for å fremme både teori og praksis i ditt valgte forretningsområde. Du vil utnytte det beste i metodologiske design for å utforske og / eller teste dine ideer. Gjennom forskning vil du utforske nye kunnskapsgrenser som du vil diskutere og dele med dine kolleger, gjennom faglige og faglige nettverk, seminarer og til og med publikasjoner. En del av en elitgruppe av respekterte lærde, vil være aktivt involvert i å fremme vitenskapelig, teknologisk, sosial og kulturell fremgang, samtidig som det skaper forretnings-, juridiske og samfunnsmessige grenser.

Våre PhD-kandidater er godt utstyrt med den nødvendige kunnskapen, ferdigheter og personlige egenskaper for å utføre selvstendig forskning i sitt spesialiserte felt.

inntak

Januar, mars, juni

Varighet

  • 2-6 år (heltid)
  • 4-8 år (deltid)

Karrieremuligheter

Doktorgradskandidater er høyt utdannede spesialister på sine fagområder. De kan gå inn i karriere i akademia, forskning, rådgivning samt foreta spesialistroller, for eksempel analytiker i investeringsbank.

Programstruktur

Studentene som driver doktorgradsstudiet skal gjennomføre en grundig studie om et bestemt forskningsemne, hvis resultater skal fremlegges i form av en avhandling. Avhandlingen må forsvares i en muntlig eksamen, kalt en viva voce. I tillegg til avhandlingskomponenten skal studentene ta ett (1) revisjonsfag, nemlig Forskningsmetodikk, for å øke sin kunnskap i forskning. Revisjonsfaget er ikke gradert, men må fullføres. Kandidater er også pålagt å delta i akademiske aktiviteter, som workshops, seminarer, konferanser og samtaler på ulike fagområder for å forbedre kunnskap, ferdigheter og erfaringer.

Opptakskrav

En mastergrad eller tilsvarende i næringsliv eller andre felt som er nært relatert til det tiltenkte forskningsemnet.

Engelsk Språkkrav

  • IELTS 7,0;
  • TOEFL 100 (internettbasert);
  • PTE Academic 70 totalt

Kandidater som har fullført en mastergrad, eller tilsvarende på engelsk, ville ha møtt språkkravene.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

For almost 30 years Sunway University has established a reputation both in Malaysia and overseas, as an inspiring educational leader. Perfectly harnessing the highest quality of academic personnel and ... Les mer

For almost 30 years Sunway University has established a reputation both in Malaysia and overseas, as an inspiring educational leader. Perfectly harnessing the highest quality of academic personnel and an exceptionally diverse range of programmes any global educational powerhouse would be proud of. Minimér