Felles phd program med kongens høyskole london

National University of Singapore Faculty of Arts & Social Sciences

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Felles phd program med kongens høyskole london

National University of Singapore Faculty of Arts & Social Sciences

Felles PhD-program med King's College London

To skoler ved King's College London (KCL) - School of Arts & Humanities og School of Social Science og Public Policy - og Det fakultet for kunst og samfunnsvitenskap (FASS) ved National University of Singapore (NUS) inviterer søknader til Joint PhD program (JDP) for hvert semester I (august) inntak. Denne JDP representerer en god blanding av styrke fra begge universitetene for å styrke opplærings- og forskningsarbeidet til PhD-kandidater fra begge institusjoner.

Programmet gir studentene mulighet til å forfølge arbeid i et bredt spekter av humaniora og samfunnsvitenskapsdisipliner, samt emner som inviterer tverrfaglige tilnærminger. Skolene og fakultetet utfyller hverandre når det gjelder områder med styrke og geografisk plassering. Du vil bli registrert i et hjem universitet, men veiledet i arbeidet ditt av fakultetet fra begge, og undersøkt til standardene til begge. Du vil uteksaminere med en felles kvalifisering, tjene et sertifikat som bærer de to universitetene.

NUS-avdelingene involvert i felles PhD-programmet er som følger:

  • engelsk språk og litteratur
  • historie
  • geografi
  • FILOSOFI
  • statsvitenskap

Din søknad skal sendes til universitetet du vil være basert på. Dette betyr at hvis du ønsker å søke om opptak til NUS og våre stipendordninger, må du sende søknaden direkte til NUS. Du er ikke pålagt å sende inn et eget søknad til KCL og omvendt.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Duration
Varighet
18 - 60 måneder
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Dates