Felles doktorgradsprogram i molekylærbiologi (jumbo)

Generelt

Programbeskrivelse

1

The International School for Advanced Studies (Sissa), International Center for Genetic Engineering Bioteknologi (ICGEB), Universitetet i Trieste og University of Udine tilby et nytt Joint PhD-programmet i Molecular Biology (jumbo).

Den viktigste misjon jumbo er å trene entusiastiske unge forskere fra utviklede og utviklingsland til å bruke avanserte molekylærbiologiske verktøy med en dypere forståelse av sine vitenskapelige og tekniske muligheter og begrensninger. Studenter som fullfører dette PhD programmet vil ha en solid bakgrunn i de ulike aspekter av molekylærbiologi og tilhørende metodikk, inkludert bioinformatikk og strukturell biologi, for å effektivt utnytte ny funksjonalitet for vitenskapelig og teknisk forskning. Studentene vil ha nytte av å motta sin opplæring i molekylær biologi i den aktive og spennende forskningsmiljø av de fire prestisjetunge institusjoner.

I tillegg skal PhD-studenter nytte av etablerte samarbeid til de involverte i programmet institusjoner, særlig løpende utveksling med National Institute of Chemistry i Ljubljana (Slovenia) og det tyske forskerskolen for Simulation Sciences i Jülich (Tyskland).

Prosjekter innenfor PhD Kurs Program dra nytte av verktøy i molekylær og strukturbiologi for å studere mekanismene for differensiering og celle homeostase og deres dys-regulering i kreft, viral infeksjon og nevrodegenerative sykdommer. Et stort utvalg av organismer som er studert i området fra Homo sapiens til planter.

Studentene er kontinuerlig i kontakt med banebrytende forskning ved å delta på klasser, seminarer og workshops i løpet av året. Den gjennomsnittlige lærer-elev forholdet er omtrent 1 til 3.

1

De viktigste forskningslinjer er:

 • Molecular Biology of Cells
 • utviklingsbiologi
 • plantebiologi
 • Strukturbiologi av proteiner og nukleinsyrer
 • Genomics
 • Molecular Oncology
 • Molecular Cardiology
 • Molekylære mekanismer for Nevrodegenerasjon
 • Molecular Virology
 • RNA therapeutics
 • Drug Discovery

Målgruppe

Jumbo er unnfanget for unge og dynamiske studenter som er interessert i å bli fagfolk i molekylærbiologi, i stand til å bruke strøm og emergent teknologi til både forskning og industri, og å spille sin rolle i utviklingen av ny teknologi i hele sin karriere. Den ideelle student for dette programmet har en sterk interesse i molekylærbiologiske problemer drevet av vitenskapelig forskning. Med sin arv for å fremme vitenskapelig forskning rundt om i verden, vil de fire forskningssentre som er involvert i programmet oppmuntre, ved å gi økonomisk støtte til utvalgte søkere, innmelding av studenter fra utviklingsland.

Kandidat utvalg og regulering

Kandidatene vil bli valgt på grunnlag av deres CV og et intervju. Under intervjuet kandidatene vil bli bedt om å eksponere sine forskningsinteresser og svare på noen spørsmål om avansert molekylær biologi og relaterte fag. Den kunnskap om det engelske språket vil også bli testet. Det anbefales sterkt å ta direkte kontakt med fakultetet medlemmer av JUMBO for informasjon om prosjekter og ledige stillinger i enkle laboratorier.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

All the scientific work carried out by SISSA researchers is published regularly in leading international journals with a high impact factor, and frequently in the most prestigious scientific journals ... Les mer

All the scientific work carried out by SISSA researchers is published regularly in leading international journals with a high impact factor, and frequently in the most prestigious scientific journals such as Nature and Science. The School has also drawn up over 150 collaboration agreements with the world's leading schools and research institutes. Minimér