Siden etableringen av FDV doktorskolen i 2006, ble målene fokusert på miljø-og biovitenskap. Tradisjonelt har studenter forfulgt tverrfaglige forskningsprosjekter i naturvitenskap, ingeniørfag og teknologi, medisin og helsefag. Nylig har prosjekter i biovitenskap innlemmet tilnærminger og / eller programmer fra andre disipliner, inkludert samfunnsfag og humaniora, men fokus for arbeidet er på utvikling av kunnskap i life science. Per desember 2015 har over 110 doktorgrader er gitt til FDV karer som studerer emner ved grensene til life science, og over 120 er for tiden i jakten på sin mastergrad.

"Grenser du Vivant" (FDV) prosjektene involverer interaksjoner mellom et bredt spekter av akademiske disipliner, i jakten på forståelse levende systemer. Studenter som melder doktorgrads skolen er opplært i ulike disipliner (f.eks biologi, fysikk, medisin, økonomi, lingvistikk) fra hele verden.

Grad krav

Ph.d. på FDV-programmet representerer en kombinasjon av forskning erfaringene i hosting lab og erfaring i tverrfaglige science-relaterte aktiviteter opparbeidet gjennom doktorgrads skolen. Studentene er nødvendig for å fullføre FDV treningsprogram, som består av minst 300 timer med trening. Halvparten av de timene må gjennomføres gjennom FDV godkjent kurs, workshops, eller aktiviteter, og resten kan bli fullført gjennom eksterne programmer, internasjonale konferanser, sommerskoler, etc.

Doktorgrads skolen krever ikke et bestemt antall publikasjoner for å autorisere forsvaret. Anbefaler imidlertid at elevene er involvert i 3 publikasjoner i løpet av sin avhandling:

  • En vitenskapelig artikkel skrevet med lab, ikke nødvendigvis som hovedforfatter, og ikke nødvendigvis på studentens hovedmotivet.
  • En gjennomgang typen artikkel, drar nytte av arbeidet med tverrfaglig syntese forventes av skolen.
  • En forskningsartikkel som hovedforfatter på studentens hovedmotivet.

Godkjenning til å forsvare avhandlingen er gitt av doktorgrads skolen regissøren. Direktøren vil vurdere følgende: Avhandlingen Advisory Committee anbefalinger, forskning prestasjoner, publikasjoner eller formidling av arbeidet i avhandlingen, og gjennomføringen av doktorgrads skolen treningsprogram inkludert kurs, konferanser og involvering i FDV doktorgradsprogram.

Utvalgte Life Science prosjekter

  • Vilkårlighet og variasjon i dyr embryogenese, en multi-skala tilnærming
  • Utviklings polaritet og morfogenese i en enkeltcelle
  • Rakne den nevrale kretser av sekvens-basert navigasjon ved hjelp av en kombinert fos bildebehandling og beregningsorientert tilnærming
  • Mechanotransductional regulering av mesoderm invagination og posterior endoderm invagination av Drosophila embryo
  • Symmetri breaking og Cell polarisering pålagt av en ekstern mekanisk cue

Utvalgte Frontiers of Life Science Projects

Tradisjonelt har studenter forfulgt tverrfaglige forskningsprosjekter i naturvitenskap, ingeniørfag og teknologi, medisin og helsefag. Nylig har prosjekter i biovitenskap innlemmet tilnærminger og / eller programmer fra andre disipliner, inkludert samfunnsfag og humaniora, men fokus for arbeidet er på utvikling av kunnskap i life science.

Følgende Utvalgte avhandlinger fått flest utmerkelser fra sine komiteer forsvars: Nevn Très heder avec Félications

Denne karakteren er reservert for kandidater med eksepsjonelle ferdigheter påvist av sine prestasjoner og kvaliteten på deres disputas. Det kan tildeles bare hvis a) det er et enstemmig samtykke av avhandlingen jurymedlemmer under en anonym stemme og b) den juryleder skriver og tegner en tilleggsrapport begrunner dette skillet.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Center for Research and Interdisciplinary (CRI) »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato