Les den offisielle beskrivelsen

Selvstyrte DBA

The Doctor of Business Administration (DBA) er utformet for å dyrke ledelse er nødvendig for å takle utfordringene i toppledelsen på et internasjonalt nivå. En doktorgrad med ledelsesmessige relevans gjør at toppledere for å utdype sin kompetanse, bidra til kunnskap om sitt yrke, og forberede seg til de komplekse analyser og beslutninger kreves av toppledelsen. Programmet vektlegger en forståelse av ledelse som et system; forstått som den opererer på tvers av organisasjoner, sektorer og kulturer.

Hovedmålet med programmet er å styrke toppledere, bedriftseiere, gründere, forskere og lærere til å fortsette å utvikle sine respektive yrker gjennom å fremme avanserte teorier og praksis. Dette programmet forbereder kandidatene for yrker i høyere nivåer av lederstillinger ved å oppmuntre intellektuelle bidrag og den praktiske anvendelsen av avansert virksomheten teori.

Internasjonal erfaring er avgjørende for dagens leder. ISM tilbyr kandidater muligheten til å oppfylle sine grad krav gjennom en kombinasjon av seminarer i en eller flere av våre steder, og e-læring. Denne fleksibiliteten gjør DBA elevene få sann innsikt i landenes næringspolitikk og kultur.

Kandidat Profile

Kandidater kommer fra forskjellig faglig bakgrunn, fra vellykkede gründere til administrerende direktører, til diplomater, konsulenter og en rekke andre yrker. DBA kandidater delta i dette programmet for å utdype sin kompetanse, samarbeide og nettverk med jevnaldrende og lærere medlemmer, og forberede seg til komplekse analyser og beslutninger kreves av toppledelsen.

  • Utdanningsbakgrunn - Hold en bachelorgrad eller tilsvarende fra en akkreditert lavere institusjon og gjennomføring av et masternivå program
  • Arbeidserfaring - Gjennomsnitt av åtte års toppledererfaring, jevn karriereutvikling med økende profesjonelle ansvar
  • Språk - En sterk forståelse av skriftlig og muntlig engelsk er obligatorisk

Hvor

I tillegg til sine Paris seminarer, tilbyr programmet studentene mulighet til å gjøre bedriftens kontakter og forfølge akademiske studier i noen av verdens viktigste kommersielle hovedsteder med ISM strategiske partnerskap: ved St. Johns University i New York, Amity University i New Delhi, HSM Educação i São Paolo, og Fudan University i Shanghai.

Internasjonale Kombinasjoner

The New York, New Delhi, São Paulo, og Shanghai programmene representerer ca 2,5 studiepoeng per uke av studien, med totalt 5 studiepoeng mulig hver økt. Studenter har mulighet til å delta på en av tre, to ukers sesjoner, som tilbys i New York. Studenter kan også delta i New Delhi, São Paulo, og Shanghai programmer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra ISM - International School of Management »

Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Startdato
Mars 2019
Sept. 2019
Duration
4 - 6 år
Deltid
Pris
84,562 USD
64,016 EUR-for sponsing selskaper
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Mars 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Mars 2019

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato