Ed.d. i urban ledelse

Generelt

2 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Den Kean University Doctor of Education i Urban Leadership programmet er det første av sitt slag i New Jersey, og en av bare en håndfull av lignende programmer landsdekkende. Den Kean ed.d. program i Urban Leadership er en 90-kreditt program som forbereder dedikert pedagogiske ledere som forstår og setter pris på utfordringene i urbane områder og som er i stand til å gjøre en positiv forskjell i statens urbane skoler, pedagogiske etater og lokalsamfunn. Læreplanen, basert på en innovativ, tverrfaglig, profesjonell orientert modell, integrerer kurs og practica kulminerte i en full-års internship i en skolekrets eller samfunnet utdanning etaten.

Den Kean ed.d. i Urban Leadership programmet er utviklet for å skape et avansert og mangfoldig miljø som støtter personlig og faglig læring om skolen, familien og samfunnet. Studentene er utstyrt med kunnskap og avanserte ferdigheter de trenger for å arbeide effektivt for å forbedre pedagogisk praksis og bedre skoleprestasjoner av urbane studenter. Programmet gir solid middels og avansert opplæring og mulighet til å sette teori ut i praksis gjennom aktiviteter som er inkludert i alle kurs arbeid og full-års internship.

Hvis du vil vite mer om ed.d. i Urban Leadership program, besøk http://grad.kean.edu/doctoral-programs/doctor-education-edd-urban-leadership.

Sist oppdatert aug. 2015

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Kean University is an accredited State University in New Jersey and is home to the Nathan Weiss Graduate College. The University is located just a few miles away from New York City. Kean is a metropol ... Les mer

Kean University is an accredited State University in New Jersey and is home to the Nathan Weiss Graduate College. The University is located just a few miles away from New York City. Kean is a metropolitan, comprehensive, interactive university that provides world-class education to its approximately 2,500 students. Minimér
New York , Union + 1 Mer Mindre