Ed.D.

Generelt

Programbeskrivelse

Doktorgrad i utdanningsprogrammet består av akademiske studier basert på forskning. Hensikten er å utvikle kunnskap på høyeste nivå.

Graduate Profile

Lærerutdanningen, uteksaminert fra Universitetet i San Martin de Porres, har følgende kompetanser:

 • Styrer tverrfaglige forsknings- og utdanningsinnovasjonsgrupper og deltar i dem, ved hjelp av kunnskap og kompetanse ved utdanningsvitenskap, forskningsmetodikk og de relaterte fagområdene.
 • Han deltar i undervisning på alle nivåer i utdanningssystemet, særlig i forskerutdanningen og videreutdanning, som han utvikler nye læringsprosedyrer som passer til utdanningsnivået.
 • Velg design og anvende læringsvurderingsprosedyrer og -instrumenter som er tilstrekkelige for å vurdere oppnåelsen av målene for emnet og få den nødvendige tilbakemeldingen til forbedring av læringsprosessen.
 • Styrer lag og deltar i prosesser for utforming, revisjon og modifisering av læreplanen på ulike nivåer og utdanningsprogrammer.
 • Deltar i formulering, gjennomføring, evaluering og kontroll av utdanningspolitikk og prosjekter.
 • Administrer institusjoner, programmer og pedagogiske prosesser med høy effektivitet og effektivitet.
 • Styrer lag og deltar aktivt i prosesser for akkreditering, lisensiering og kvalitetsstyring av institusjoner og utdanningsprogrammer.
 • Fortolker i strengt forstand den nasjonale pedagogiske virkeligheten og dens historiske projeksjon i sammenheng med dens sosioøkonomiske, kulturelle og politiske formasjoner, og fremhever egne verdier.

pensum

Akademisk grad

For å oppnå graden av lege er nødvendig:

 • Har fått lærerutdanningen.
 • Å ha bestått doktorgradsstudiet med minimum seks (6) akademiske semester, med et minimumsinnhold på seksti-fire (64) studiepoeng.
 • Utvikle og støtte en avhandling av maksimal akademisk rigor og original karakter.
 • Domene på grunnnivå av to (02) fremmedspråk, hvorav en kan erstattes av morsmål.

krav

For registrering er det nødvendig:

 1. Betalingsmottak for registreringsavgift avbrutt
 2. Søknad i verdsatt form, adressert til direktør for Institutt for utdanningskvalitet (kostnad på 3 såler, nærmer seg statskassen).
 3. Kopi av legitimert DNI notarielt.
 4. Fedateada eller legalisert kopi av mastergraden. Kandidater fra mastergraden, hvis grad er i ferd med å samle, vil presentere et uteksamineringsbevis utstedt av dekan eller postdirektør ved opprinnelsesuniversitetet og sertifikater for opprinnelige studier av master. Søkere med studier utført i utlandet, vil presentere en legitimert kopi av deres mastergrad eller tilsvarende som er behørig bekreftet av et peruansk universitet eller anerkjent i henhold til loven.
 5. Strukturert og foliert Curriculum Vitae
Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Formar profesionales competentes, con sólidos valores humanísticos, éticos, morales y cívicos. Contribuir a la creación de conocimientos a través de la investigación y promover la difusión de la cienc ... Les mer

Formar profesionales competentes, con sólidos valores humanísticos, éticos, morales y cívicos. Contribuir a la creación de conocimientos a través de la investigación y promover la difusión de la ciencia, la tecnología y la cultura. Proyectar nuestra acción a la comunidad, propiciando la construcción de una sociedad moderna y equitativa. Minimér