Lærings- og opplæringsavdelingen tilbyr spennende og unike programmer på doktorgradsnivå.

Læring og instruksjon er anvendelsen av psykologiske prinsipper og konsepter for å løse problemer i utdannings- og opplæringsinnstillinger. Individuelle forskjeller, kognitiv og sosial utvikling, læring og motivasjonsteori, instruksjonsdesign, klasseromundervisning og ledelse og vurdering er vanlige emner adressert i programmet.

Lærings- og opplæringsdoktorgradsprogram (red.)

Bruke forskning og pedagogisk psykologi til ulike læringsmiljøer.

Besøk vår nettside her for å lære mer om dette programmet. Programmet gir fagfolk med forskningsprosesser og kjerneinnhold å benytte seg av og bidra til kunnskapsbasen i læring og undervisning. Ved hjelp av den nyeste teknologien for å bistå med undervisningsmessig levering og støtte, fokuserer kursene på elever og læring, instruksjonsinnstillinger, forskningsferdigheter og spesialundervisning. Det er også et alternativ til å oppnå en konsentrasjon i spesialundervisning eller en konsentrasjon i digital teknologi for undervisning og læring (ni studiepoeng).

"Jeg tror det første man merker når man deltar i USF, er en følelse av fellesskap. Professorer er virkelig interessert i hver elevs læring, noe som oversettes til et program som inkluderer strenghet og omsorg. Små klassestørrelser - sjekke, kunnskapsrike professorer-sjekke, en læring miljø som fremmer global tenkningskontroll. Etter min mening har USF alt! "

-KAREN SANFORD, Student EdD

Inntakskrav

  • Fullført online søknad med refunderbart $ 55 søknadsavgift.
  • Et sett av uoffisielle transkripsjoner fra hvert universitet / høyskole deltok tidligere. For amerikanske søkere må graden være fra et regionalt godkjent universitet / høyskole. En kandidat med en ventende grad må gi offisiell verifisering av forventet grad fullført fra institusjonens registrator eller skoleansatt. En lavere grad er nødvendig for å søke på masterstudiet. En mastergrad er nødvendig for å søke om et doktorgradsprogram. Vennligst merk: Hvis innrømmet må du sende inn offisielle transkripsjoner før du registrerer deg.
  • MA og referanse søkere: Minimum GPA på 2,75
  • Doktorale søkere: Minimum GPA på 3,0 fra et utdannet program
  • To nåværende, signerte anbefalingsbrev, som viser egnethet til uteksaminert arbeid.
  • Nåværende resumé.
  • En hensiktserklæring

Doktorgradssøkere må også sende inn:

  • MA avhandling (utdrag eller fullstendig kopi) eller uteksaminert nivå papir.
  • Offisielle poeng for enten Graduate Record Examinations eller Miller Analogies Test (MAT). Testresultater må sendes direkte til USF av Utdanningstestingstjenesten (GRE) eller Psychological Corporation (MAT). Ingen fotokopier av resultatene vil bli akseptert. Poeng må ha blitt oppnådd de siste fem årene.

Finansielle ressurser

Føderal økonomisk bistand, stat og universitet ressurser er tilgjengelig som finansiering til nyutdannede og nåværende USF School of Education studenter.

For å kompensere for kostnaden for opplæringsundervisning, tilbys mange utdanningsskoler på sen ettermiddag og kveld, og / eller på vekslende helger. De fleste studenter finner at de kan opprettholde en heltidsjobb mens de tjener sin legitimasjon, mastergrad eller doktorgrad. Men hvis programmet krever at du bruker tid i et klasserom (dvs. studentundervisning) eller for å fullføre et feltarbeid eller praktikopplevelse, vil slike forpliktelser forstyrre en vanlig arbeidsdag.

Besøk vår nettside for å lære mer om økonomiske ressurser for dette programmet

Program undervist i:
  • Engelsk
University of San Francisco - School of Education

Se 2 flere kurs fra University of San Francisco - School of Education »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
5 år
Heltid studier
Pris
1,270 USD
per kreditt
Deadline
Etter sted
Etter dato