Doktorgradsstudier (PhD)

UCD Michael Smurfit Graduate Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Doktorgradsstudier (PhD)

UCD Michael Smurfit Graduate Business School

Programoversikt

PhD-utdanningen ved UCD Michael Smurfit Graduate Business School gir studentene et støttende miljø hvor de kan få en verdensklasse forskerutdanning.

Hvem er PhD-programmet for?


PhD-programmet er egnet for de som ønsker å forfølge karrierer i akademia, business utdanning, forskning, rådgivning og beslektede yrker.

Hva innebærer ph.d.-programmet?


PhD-programmet er en fire års strukturert program som omfatter kurs i forskningsmetoder, fagspesifikke kurs og generiske ferdigheter og opplæring. Studentene får tildelt veiledere og arbeid med en tilsyns panel.

Det er periodisk vurdering og veiledning for å sikre studentene fullføre sin doktorgrad innen en fire års periode. Dette utstyrer deg med ferdigheter til å påta du eier forskning. Guidet av forskning og faglig utviklingsprogram, kan du planlegge og organisere kurs og forskningsaktiviteter i løpet av studiene dine.

Hvordan vil jeg dra nytte av ph.d.-programmet?


Du vil bli en av de ledende programmene i Europa. Vi tiltrekker studenter fra hele verden, noe som gir dette PhD-programmet en tydelig internasjonalt preg og skaper et utfordrende miljø for dialog og debatt og utveksling av ideer. Du vil nyte utmerkede fasiliteter og har en mulighet til å benytte seg av svært attraktive finansieringsordninger.

PhD-programmet fra UCD Michael Smurfit Graduate Business School er en av de største doktorgradsprogrammene i Europa.

Hva er PhD-programmet om?


Forskning er sluttstenen i beste handelshøyskolene. Våre dynamisk, godt ressurssterke PhD-programmet gir deg fordelen av et strukturert program og muligheten til å jobbe med ledende internasjonale forskere.

Våre viktigste forskningsområder er:

 • regnskap
 • Bank og finans
 • Industrial Relations og Human Resources
 • administrasjon
 • Forvaltning av Information Systems
 • markedsføring

Selvfølgelig Objective


Vi tar sikte på å gi en fremragende utdanning og teknisk opplæring til våre doktorgradsstudenter. De oppfordres til å utvikle sine egne forskningsideer og til å velge sine egne foretrukne metodiske tilnærminger under tett veiledning av en senior akademisk kollega.

PhD Program Struktur

PhD-utdanningen ved UCD Michael Smurfit Graduate Business School har som mål å finne en balanse mellom det lærte del av programmet og forskning avhandling.

Oppbygging


PhD-programmet er vanligvis en fire års program. Hvis du studerer for PhD på deltid, er minimum registreringsperioden seks år.

Din PhD-graden tildeles på vellykket gjennomføring av et strukturert program for forskning, studier og personlig og faglig utvikling. Dette programmet er foreskrevet av din overordnede, med råd fra doktorgradsstudier Panel.

Du må ta tre sett av moduler i ditt første studieår:

 • Set 1: Moduler i forskningsmetoder og tilhørende kurs.
 • Set 2: Moduler som er spesifikke for din disiplin og ditt område av forskning og vil bli besluttet i samråd med veileder og doktorgradsstudier Panel.
 • Set 3: Moduler i generisk overførbare ferdigheter, som for eksempel kjerneforskning (inkludert skriveferdigheter, forskningsetikk, kommunikasjon og presentasjonsteknikk) og Advanced Research (prosjektledelse, finansiering av forskning, få publisert).

De kandidater som vurderer å gjennomføre en mastergrad eller PhD på deltid, vær oppmerksom på at undervist moduler kan være planlagt i normal arbeidstid på hverdager.


Når du har fullført denne delen av programmet, vil du konsentrere deg om ditt forskningsprosjekt, som arbeider tett med hovedveileder og doktorgradsstudier Panel, som vil veilede deg i ditt studium.

Eksamen


Når du er ferdig med PhD-avhandling, vil det bli sendt inn for undersøkelse. Eksamen Utvalget skal bestå av både interne og eksterne sensorer, som er internasjonale eksperter innen forskningen du har foretatt.

Forskning og Professional Development Programme


Dette er en integrert del av doktorgradsutdanningen. Det har blitt spesielt utviklet for å hjelpe deg i planlegging, oppfølging og gjennomføring av PhD. Det vil spille en viktig rolle i å styre løpet av PhD forskning og i din utvikling som forsker.

Programmet vil hjelpe deg i planleggingen av forskning, være en nyttig ressurs når det gjelder å skrive oppgaven din og hjelpe deg med å utvikle viktige ferdigheter, som vil være uvurderlig både for din nåværende forskning og fremtidige karrieremuligheter.

Til slutt vil det være et viktig dokument i fase 1 Assessment Review og i å bestemme når du er klar til å sende inn oppgaven din.

Eiere

PhD-programmet fra UCD Michael Smurfit Graduate Business School svarer til behovene til næringslivet og akademiske miljøet ved å gi kandidater med en uovertruffen evne til å drive forskning.

Hvor kan jeg gå?


PhD søker å gi utdanning og teknisk trening for de som ønsker å forfølge karrierer i akademia, business utdanning, forskning, rådgivning og beslektede yrker.

Opptakskrav


- Du må ha ett av følgende:

 • Et minimum 2,1 primær grad i Commerce eller Business Studies
 • Et minimum 2,1 grad i et fag nært knyttet til den foreslåtte fagområde
 • En passende mastergrad (eller tilsvarende) fra en anerkjent institusjon for høyere utdanning
 • Bevis på faglig nivå og / eller relevant yrkeserfaring som vil tilfredsstille College Graduate School Board of egnethet for doktorgradsstudier

- En prosjektbeskrivelse (ca. 1000 ord). Dette bør:

 • Oppgi tema for doktorgradsarbeid
 • Sett ut art, omfang og metodikk av studien
 • Gi detaljer om relevans eller betydning av forskningstema
 • Inkluder en kort foreløpig litteraturgjennomgang.

- Navn og kontaktinformasjon til to dommere som kan vurdere din intellektuelle evner, modenhet og motivasjon.

- Hvis engelsk ikke er morsmålet ditt (med mindre du har gjort ditt primære grad gjennom engelsk), en engelskspråklig kvalifisering kreves, f.eks IELTS / TOEFL:

 • IELTS: En samlet score på 6,5, med et minimum av seks i hver seksjon.
 • TOEFL: minimum 100 på internett-baserte test, 250 på den databaserte testen eller 600 på den papirbaserte test.

- En Graduate Management Admissions Test (GMAT) score kan kreves for enkelte PhD-studier - der det er aktuelt, vil du bli bedt om tilsvarende.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
4 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Irland - Dublin, County Dublin
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Irland - Dublin, County Dublin
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen