Read the Official Description

Energi, ledelse og økonomi er de sentrale fokusområdene for forskning i doktorgradsprogrammet i teknisk fag. Doktorgradsprogrammet dekker alle forskningsfagene under Teknisk og innovasjonsskolen ved University of Vaasa . Doktorgradsprogrammet produserer doktorer i vitenskap i teknologi, doktorgrad i økonomi og doktorgradsstudenter. Doktorgrads doktorgrads mål er å trene høyt kalibereksperter med selvstendig forskningsarbeid til tjenesteytende næringer, økonomisk liv, universitetsverdenen og andre organisasjoner.

Doktorgradsarbeidet utfører grunnforskning og arbeidsorientert anvendt forskning. Bruk av kjente metoder og verktøy mens du utvikler nye løsninger for problemer relatert til teknologi og økonomi, er sentrale elementer i programmene. Programmet er tverrfaglig, og dekker alle deler av teknologiutvikling fra nye tekniske innovasjoner og løsninger på produktutvikling. Programmet tilbyr også teknologisk vitenskapelig kunnskap, metodisk og beregningsgrunnlag for å løse problemer innen teknologisk vitenskap og matematiske og statistiske modeller av økonomiske fenomener.

Studier i doktorgradsprogrammet består av generelle studier, forskningsområdestudier og studier som støtter forskningsområdet. Den viktigste delen av programmet er doktorgradsoppgaven, som støttes av videre vitenskapelige studier, oppgradere skolekurs og seminarer. Doktorgradsprogrammet i teknisk vitenskap tilbyr doktorgradsstudier innen forskning, automasjon, energi, elektrisitet, data og telekommunikasjonsteknikk samt industriell ingeniørfag, økonomisk matematikk, statistikk og matematikk.

Forskning foregår i forskningsgrupper. Prosjektene drives av forskergrupper i samarbeid med industrielle selskaper og ulike nasjonale og internasjonale universiteter og forskningsinstitutter.

Skolen er en del av det nasjonale doktorgradsprogrammet for elektrisk energiteknikk (DPEEE), energieffektivitet og systemer (EEA) og informasjonsteknologi (INFORTE.FI), samt finsk doktorgrad i stokastikk og statistikk (FGSS) og doktorgradsprogrammet av Graduate School of Logistics og Supply Chain Management (L

Institutt for industriell ledelse Institutt for elektroteknikk og automatisering, Institutt for datavitenskap og Institutt for matematikk og statistikk er ansvarlig for innholdet i doktorgradsprogrammet.

Doktorgradsprogrammet ledes av professor Seppo Hassi.

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by University of Vaasa »

Last updated November 7, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Jan. 2020
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
April 30, 2019
By locations
By date
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline
April 30, 2019
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline
Okt. 31, 2019

Aug. 2019

Location
Application deadline
April 30, 2019
Sluttdato

Jan. 2020

Location
Application deadline
Okt. 31, 2019
Sluttdato