Les den offisielle beskrivelsen

Doktorgradsprogrammet i næringsstudier undersøker dypdisipens sentrale forskningsspørsmål, utvikling og samfunnsmessig betydning. Doktorgradsarbeidet forbereder studentene til selvstendig forskningsarbeid på høyt nivå. Studier i doktorgradsprogrammet består av generelle studier og metoder, hovedfagsstudier, valgfrie studier og doktorgradsoppgaven. Studentene forventes å uteksaminere seg fra programmet som doktorgradsstudenter i næringsstudier om fire år.

Det er ni forskningsgrupper som opererer i fakultetet for bedriftsstudier. Studenter som driver doktorgradsstudiet i næringsstudier er knyttet til forskningsgruppens arbeid for å muliggjøre mer interessante forskningsemner, gruppearbeidstrening og et mer intensivt og variert tilsynsprogram. Doktorgradsarbeidet samarbeider tett med nasjonale utdanningsskoler (KATAJA, KAVA og OMY). Samarbeidet gjør at doktorgradsstudenter kan delta i arrangementer arrangert av utdanningsskoler og organisere nasjonale og internasjonale kurs og seminarer. Doktorgradsstudenter kan også dra nytte av kontaktnettverk fra andre forskningsgrupper i form av bedriftssamarbeid. Doktorgradsstudier innen næringslivet omfatter vanligvis også en utvekslingsperiode med et partneruniversitet i utlandet.

Medlemmene av doktorgradsstyrelsen er professor Jorma Larimo, professor Sami Vähämaa og lektor Niina Koivunen. Doktorgradsprogrammet ledes av professor Jorma Larimo.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra University of Vaasa »

Sist oppdatert November 7, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
aug. 2019
jan. 2020
Duration
4 år
Heltid studier
Deadline
Kontakt skolen
okt. 31, 2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
okt. 31, 2019

aug. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

jan. 2020

Location
Søknadsfrist
okt. 31, 2019
Sluttdato