Read the Official Description

Doktorgradsprogrammet i næringsstudier undersøker dypdisipens sentrale forskningsspørsmål, utvikling og samfunnsmessig betydning. Doktorgradsarbeidet forbereder studentene til selvstendig forskningsarbeid på høyt nivå. Studier i doktorgradsprogrammet består av generelle studier og metoder, hovedfagsstudier, valgfrie studier og doktorgradsoppgaven. Studentene forventes å uteksaminere seg fra programmet som doktorgradsstudenter i næringsstudier om fire år.

Det er ni forskningsgrupper som opererer i fakultetet for bedriftsstudier. Studenter som driver doktorgradsstudiet i næringsstudier er knyttet til forskningsgruppens arbeid for å muliggjøre mer interessante forskningsemner, gruppearbeidstrening og et mer intensivt og variert tilsynsprogram. Doktorgradsarbeidet samarbeider tett med nasjonale utdanningsskoler (KATAJA, KAVA og OMY). Samarbeidet gjør at doktorgradsstudenter kan delta i arrangementer arrangert av utdanningsskoler og organisere nasjonale og internasjonale kurs og seminarer. Doktorgradsstudenter kan også dra nytte av kontaktnettverk fra andre forskningsgrupper i form av bedriftssamarbeid. Doktorgradsstudier innen næringslivet omfatter vanligvis også en utvekslingsperiode med et partneruniversitet i utlandet.

Medlemmene av doktorgradsstyrelsen er professor Jorma Larimo, professor Sami Vähämaa og lektor Niina Koivunen. Doktorgradsprogrammet ledes av professor Jorma Larimo.

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by University of Vaasa »

Last updated November 7, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Jan. 2020
Duration
4 år
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline
Okt. 31, 2019

Aug. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Jan. 2020

Location
Application deadline
Okt. 31, 2019
Sluttdato