Doktorgradsstudiet i informatikk MAP-i

Den MAP doktorgradsutdanning i informatikk består av en første faglige år starter i høst og delt inn i to semestre. Det første semesteret har fire kurs som er valgt i de områdene grunnlaget for databehandling, programmering paradigmer og informasjonsteknologi og et seminar om forskningsmetoder som inkluderer arbeidsbesøk for å kartlegge tilhørende forskningssentre og laboratorier. I andre semester skal studentene tilbys en rekke valgfrie kurs undervist av professorer fra MAP universiteter og ledende forskere fra utlandet. Hovedfagsstudenter er ventet å ta noen studiepoeng i saker som ikke er direkte relatert til deres fagområde.

I det første året, må studenten velge sitt tema for avhandlingen fra en liste over mulige forskningsprosjekter. Basert på dette valget, må studenten forberede sin avhandling forslag, i løpet av andre semester, som inneholder en omfattende gjennomgang av state of the art, et sett med detaljerte mål og metoder, oversikt over potensielle bidrag og et veikart for å oppnå dem. Avhandlingen Forslaget er drøftet med en jury i slutten av det første året.

Etter dette faglige år, som er verdt 60 studiepoeng i European Credit Transfer System (ECTS), går graduate student forskning og avhandling utviklingsfase, som varer i to til tre år, og tilsvarer minst 120 studiepoeng.

Studentene kan velge å følge programmet som heltidsstudenter, eller hvis de jobber i en bedrift eller i et forskningsprosjekt, foretrekker kanskje å melde deg som deltidsstudenter i 30 studiepoeng per år, betaler 60% av avgifter.

Når det gjelder organisering, kartet universiteter enige om en generell modell, der faglige delen blir undervist på en av institusjonene, roterende hvert år mellom Minho, Aveiro og Porto. Hver student får individuell veiledning av en mentor, før han får en veileder. Etter det første året, flytter studenten til universitetet og forskningsgruppen av veileder. Utover den vanlige avhandlingen tilsyn, vil studentens fremgang overvåkes av en doktorgradsutvalget bestående av to andre anerkjente eksperter på området, hvorav en fra en utenforstående institusjon. Innlevering av avhandlingen og disputasen følge standard internasjonal praksis. En student vil bli tildelt en doktorgrad, i form av en felles ph.d.-grad ved universitetene i Minho, Aveiro og Porto, hvis hans avhandling er dømt til å representere et originalt bidrag til kunnskap i det valgte området.

Program undervist i:
Engelsk

Se 12 flere kurs fra University of Minho - School of Engineering »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 2019
Duration
3 - 4 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato