Doktorgradsprogrammet i bærekraftig bygd miljø

Den innemiljøet har utviklet seg til å ramme inn og legge til rette for nesten alle menneskelige aktiviteter. Samtidig har sin konstant utvidelse blitt mer og mer skadelig for naturmiljøet.

Byggesektoren står for anslagsvis 40% av jordens ressurser forbruk, og derfor har en viktig rolle å spille i å oppnå bærekraft. Byutvikling har spesiell betydning innenfor den bredere rammen av bærekraft i tillegg, mens dagens trender spår at antallet byboere vil fortsette å stige, og nådde nesten 5 milliarder kroner i 2030 ut fra en verden totalt 8,1 milliarder kroner.

Hovedmålet med doktorgradsprogrammet er å skape en integrert tilnærming til dette temaet, som dekker faser av: design, byggevarer og teknologier, levetid evaluering og holdbarhet, rehabilitering, bygg komfort og bruk av energi, konstruksjon økonomi og ledelse, bærekraftig urban utvikling og fornyelse.

iDiSBE tar sikte på å gi et høyt nivå spesialisert avansert utdanning for å utvikle seg i doktorandene evnen til å bidra til å fremme kunnskap innen bærekraftig bygde miljø, gjennom kreativ og selvstendig etterforskning.

Tilgang til høyere utdanning

Konklusjonen av denne doktorgrad gjør at realisering av forskningsaktiviteten på postdoktornivå.

Access-skjemaer

Tilgang til denne syklusen av studier krever en søknad til School of Engineering ved University of Minho.

Formelle krav

Minimumskravene for å søke på International doktorgrad i bærekraftig bygd miljø er som følger:

  • En mastergrad med et minimum karakteren B- i ECTS karakterskala (minst en score på 70%), fra et felt i omfanget av EMDiSBE program. En flytende kommunikasjon på engelsk er nødvendig. Studenter fra ikke-engelsktalende land er pålagt å ha en av følgende sertifikater: TOEFL sertifikat papirbaserte (minimum score 525), TOEFL sertifikat nettbasert (minimum score 72), IELTS sertifikat (akademisk versjon, minimum score 6.5) eller annen godkjent Engelskkunnskaper sertifikat.

Søknadsfrister

  • Første fase 24 august til 4 september 2015 (studieåret 2015/2016)
  • 2. Fase 4 til 15 januar 2016 (studieåret 2015/2016)
  • 3. Fase 4 til 15 januar 2016 (studieåret 2016/2017)
Program undervist i:
  • Engelsk
  • Portuguese (Portugal)

Se 12 flere kurs fra University of Minho - School of Engineering »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 2019
Duration
6 semestre
Heltid studier
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato