Doktorgradsprogram i avanserte materialer og behandling

University of Minho - School of Engineering

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Doktorgradsprogram i avanserte materialer og behandling

University of Minho - School of Engineering

Doktorgradsstudiet i Avanserte materialer og Processing

AdvamTech er en PhD sponset av Fundação para en Ciencia e Tecnologia (portugisisk Foundation for Science and Technology), og det integrerer alle universiteter der vitenskapelig forskning innen materialteknologi er utført, nemlig Universidade Nova de Lisboa, Universidade de Lisboa, Universidade de Coimbra, Universidade da Beira Interior, Universidade de Aveiro, Universidade do Porto og Universidade do Minho.

Sytti prosent av alle tekniske nyvinninger er direkte eller indirekte knyttet til materialer. Denne andelen har vært økende siden 1970 og er ventet å fortsette jevnt økende til 2030Æ Advanced Materials har blitt identifisert av EU-kommisjonen som en av de fem viktige teknologi.

Doktorgradsutdanningen foreslått på Avanserte materialer og Processing er i? Tråd med denne virkeligheten som tilbyr et bredt tverrfaglig tredje syklus bygget fra kompetanse og erfaring med forskningsinstitusjoner og akademiske avdelinger involvert.

Programmet er innstilt med høy rangering europeiske universiteter Institutes og kjører europeiske PhD nettverksprogrammer snu slik at nyutdannede mer konkurransedyktig globalt og spesielt i Europa foruten å åpne ruter av FoU-samarbeid av personell involvert styrke så Portugisisk konkurranseevne mot europeisk FoU-prosjekter og nettverk

Tilgang til høyere utdanning

Konklusjonen av denne doktorgrad gjør at realisering av forskningsaktiviteten på postdoktornivå

Eiere

Innehavere av doktorgraden i Avanserte materialer og Processing vil besitte riktig kompetanse for å ta ansvarsfulle stillinger i utvikling og koordinering av vitenskapelig forskning, forvaltning av komplekse prosesser og høy kvalifiserte folk, både i industri som i teknisk-vitenskapelige systemer på nivå nasjonalt og internasjonalt.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Portuguese (Portugal)
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Portugal - Guimaraes, Braga
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Portugal - Guimaraes, Braga
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen