Doktorgradsstudiet i Avanserte materialer og Processing

AdvamTech er en PhD sponset av Fundação para en Ciencia e Tecnologia (portugisisk Foundation for Science and Technology), og det integrerer alle universiteter der vitenskapelig forskning innen materialteknologi er utført, nemlig Universidade Nova de Lisboa, Universidade de Lisboa, Universidade de Coimbra, Universidade da Beira Interior, Universidade de Aveiro, Universidade do Porto og Universidade do Minho.

Sytti prosent av alle tekniske nyvinninger er direkte eller indirekte knyttet til materialer. Denne andelen har vært økende siden 1970 og er ventet å fortsette jevnt økende til 2030Æ Advanced Materials har blitt identifisert av EU-kommisjonen som en av de fem viktige teknologi.

Doktorgradsutdanningen foreslått på Avanserte materialer og Processing er i? Tråd med denne virkeligheten som tilbyr et bredt tverrfaglig tredje syklus bygget fra kompetanse og erfaring med forskningsinstitusjoner og akademiske avdelinger involvert.

Programmet er innstilt med høy rangering europeiske universiteter Institutes og kjører europeiske PhD nettverksprogrammer snu slik at nyutdannede mer konkurransedyktig globalt og spesielt i Europa foruten å åpne ruter av FoU-samarbeid av personell involvert styrke så Portugisisk konkurranseevne mot europeisk FoU-prosjekter og nettverk

Tilgang til høyere utdanning

Konklusjonen av denne doktorgrad gjør at realisering av forskningsaktiviteten på postdoktornivå

Eiere

Innehavere av doktorgraden i Avanserte materialer og Processing vil besitte riktig kompetanse for å ta ansvarsfulle stillinger i utvikling og koordinering av vitenskapelig forskning, forvaltning av komplekse prosesser og høy kvalifiserte folk, både i industri som i teknisk-vitenskapelige systemer på nivå nasjonalt og internasjonalt.

Program undervist i:
Engelsk
Portuguese (Portugal)

Se 12 flere kurs fra University of Minho - School of Engineering »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato