Les den offisielle beskrivelsen

Vårt akademiske program, godkjent ved resolusjon 19693 av 28. september 2017, tar sikte på å trene forskere med solid teoretisk og metodologisk kunnskap for å tolke de kommunikative problemene i den nåværende sosiale konteksten. Vårt program er ment for universitetsprofessorer og forskere fra ulike fagområder, hovedsakelig samfunnsvitenskapelige og humanistiske fag, med det formål å øke forståelsen av nye og avanserte forskningsmetoder, ideer og tilnærminger knyttet til kommunikasjonsområdet.

Programmet legger vekt på studiet av transformasjonene i det kommunikative miljøet, som et produkt av teknologisk utvikling.

Forskningslinje

Kommunikasjon i organisasjoner

Analyser modellene, dynamikken, logikken, prosessene og kommunikasjonsutfordringene som kommer fra offentlige, private, sivile, solidariske og virtuelle organisasjoner, på lokale, regionale og internasjonale arenaer, etter kommunikasjonsøkosystemet som er opprettet de siste årene, og hvor interessegrupper, offentlige og borgere deltar aktivt.

Journalistikk, kultur

Undersøk sirkulasjonsmodusene for journalistiske meldinger, samt de sosiale og kulturelle transformasjonene de produserer. På samme måte vil denne linjen også adressere endringene i rutinene for meldingsproduksjon og i mottaksområdene.

Språk, fortellinger

Undersøk de ulike kommunikative meldingene for å finne mønstre, estetikk og identitetene de definerer, i tillegg til tolkning av publikum, kritikere, eksperter og artister.

Kommunikasjon, media

Analyser de sosio-politiske endringene i den nåværende konteksten fra mulighetene som tilbys av medieøkosystemet når man bygger offentlig arena.

Kommunikasjonsteorier

Forespør om og diskutere de teoretiske konseptene formulert på kommunikasjon om ulike og tette dimensjoner: offentlige, politiske, audiovisuelle og organisatoriske.

Curriculum

112502_Curriculum.png

Undervisning og andre kostnader

  • Registrering: $ 145.000 COP / 41 USD ca.
  • Undervisning i colombianske pesos (COP): $ 104.145.000. Omtrentlig beløp i amerikanske dollar: 32.543 USD

* Alle beløp i dollar er omtrentlige verdier. Beløpet beregnes i henhold til USD-kursen på dagen.

Program undervist i:
Engelsk
Sist oppdatert March 21, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
4 år
Deltid
Pris
104,145,000 COP
Deadline
Juni 15, 2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Juli 31, 2023
Søknadsfrist
Juni 15, 2019

Aug. 2019

Location
Søknadsfrist
Juni 15, 2019
Sluttdato
Juli 31, 2023

Conozca el nuevo Doctorado en Comunicación