Doktorgrad i humanistiske studier

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Doktorgrad i humanistiske studier

Tecnológico de Monterrey - ITESM

doctorado

Doktorgrad i humanistiske studier (DEH) søker å generere kunnskap fra humanioraområdet gjennom tverrfaglig forskning av høy kvalitet, med det formål å utvide horisonten hvorfra en kritisk refleksjon over dagens miljø og utfordringer kan genereres.

DEH søker å trene uavhengige forskere med ferdigheter, kunnskaper og ferdigheter til å foreslå, utvikle og gi råd til nasjonale og internasjonale forskningsprosjekter innen sitt kompetanseområde; generere ny kunnskap innen humaniora; og utvikle sosialt entreprenørskapsprosjekter med høy kapasitet til å svare på samfunnets behov.

Programmet tilbyr fire linjer med forskning som gjør det mulig å utdype, forstå og tilby perspektiver til dilemmaene i den moderne kulturen. Disse linjene er: Vitenskap, teknologi og samfunn; Kommunikasjon og media; Studier av historisk, kulturell og litterær diskurs; og etikk.

nytte

lærere

Program undervist av professorer med graden av doktorgrad og faglig erfaring fra Tecnológico de Monterrey School of Humanities og Utdanning. 80% av fagfakultetet tilhører det nasjonale forskersystemet (SNI).

akkrediteringer

Dette programmet har akkrediteringer og anerkjennelser fra nasjonale og internasjonale institusjoner som: Program godkjent av National Graduate Certificate of Quality (PNPC) av CONACYT Commission of Universities of Association of Schools and Universities of South of the United States (SACS).

Tecnológico de Monterrey er akkreditert av Kommisjonen for Universiteter av Foreningen av Skoler og Universiteter i Sør for USA for å gi profesjonelle grader og akademiske grader av master og alt = "doktorgrad." Kontakt Kommisjonen for Universiteter ved 1866 Southern Lane , Decatur, Georgia 30033-4097, eller ring (1) 404-679-4500 (1) 404-679-4500, for spørsmål om akkreditering av Tecnológico de Monterrey Anerkjennelse av offisiell gyldighet av sekretariatet for offentlig utdanning i Mexico .

Opplæringsmodell

Den aktive deltakelsen av studenter i deres faglige og personlige utdanning fremmes gjennom individuell og samarbeidende læring. Denne modellen gjør det også mulig for studenten å bygge opp sin kunnskap med veiledning fra faglærere på fagområdet og undervisning.

Jeg leder til

Programmet er rettet mot personer som forsøker å utvikle fra et tverrfaglig perspektiv en opplæring som de kan spesialisere i sine fagområder, generere kunnskaper og ferdigheter gjennom forskning som bidrar til utvikling og sosial forbedring av landet. Spesielt er det rettet mot:

 • Akademikere som står kreativt og tilstrekkelig utfordringer og behov for sosialt entreprenørskap, uunnværlig i nye globaliserte og digitale sammenhenger.
 • Ledere og samarbeidspartnere av frivillige organisasjoner som fremmer forståelsen av samfunnet og dagens prosesser for å lede sin handling.
 • Profesjonelle som praktiserer i den private, offentlige og sosiale sektoren, hvis interesser eller arbeidsbehov krever at det utvikles en innovativ humanistisk og sosial profil.
 • Folk som er interessert i å styrke høyere utdanningssystem gjennom utøvelse av undervisning og forskning.

målsettinger

Doktorgrad i humanistiske studier tar sikte på å:

 • Foreslå, utvikle og gi råd til nasjonale og internasjonale forskningsprosjekter, innenfor deres kompetanseområde, fra tilnærmingen til gjennomføringen.
 • Generer ny kunnskap i humaniora, særlig innen spesialitet, gjennom peer-reviewed vitenskapelige publikasjoner, for eksempel artikler (i Scopus-tidsskrifter), kapitler i bøker, bøker eller utvikling av innovative utdanningsprogrammer.
 • Utvikle sosialt entreprenørskapsprosjekter med høy kapasitet til å svare på samfunnets behov.
 • Tilhører det nasjonale systemet for forskere av CONACYT eller lignende, hvis det ligger utenfor Mexico.
 • Vær en skaper i det Nasjonale System of Creators eller lignende, hvis du bor utenfor Mexico.

forskningsområder

Lines of Generation og Application of Knowledge (LGAC) der doktorgrad i humanistiske studier fokuserer er:

 • Vitenskap, teknologi og samfunn. Denne LGAC søker å studere de komplekse forholdene mellom samfunn, teknologi, vitenskap og kultur, og deres konsekvenser, fra epistemologisk til økonomisk.
 • Kommunikasjon og media. Denne forskningen fokuserer på forklaring og analyse av media i det moderne samfunn, særlig i sin deltakelse i oppbyggingen av det sosiale.
 • Studier av historisk, kulturell og litterær diskurs. Denne forskningen har som mål å studere de ulike manifestasjoner av diskurs i sin skriftlige, digitale eller audiovisuelle støtte fra historiske, kunstneriske og litterære tilnærminger
 • Etikk. Denne linjen søker å være et domene av kunnskapsgenerering hvor det aktuelle samfunnets bevegelser og tendenser, tolket fra forskjellige perspektiver, blir utspurt fra et etisk-filosofisk perspektiv.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Spansk


Sist oppdatert October 7, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
4 år
Heltidsstudier
Price
Pris
37,300 MXN
Information
Deadline
Locations
Mexico - Mexico City, Mexico City
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Mexico - Monterrey, Nuevo Leon
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Mexico - Monterrey, Nuevo Leon
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Mexico - Mexico City, Mexico City
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen