Doktor i Business Administration - DBA

The Doctor of Business Administration (DBA) tilbyr ledende ansatte en profesjonell doktorgrad eller en Business and Management tilsvarende en Doctor of Laws eller Doctor of Medicine grad. Det er det høyeste nivået av faglig og faglig kunnskap, kombinert med kapasiteten til å anvende denne kunnskapen til å generere og evaluere nye løsninger på viktige problemer. Swiss School of Management er en internasjonalt godkjent handelshøyskole med hovedcampus i Roma, Italia.

119474_01.jpg

Hvorfor velge å gjøre en DBA?

DBA-studier er et av de mest utfordrende og høyest givende nivåene i høyere utdanning. Swiss School of Management (SSM) har utviklet fremragende doktorprogrammer. Disse programmene har unike funksjoner, som tilfører viktige verdier til nyutdannede utover den givende doktorgraden.

Våre legekandidater støttes på en individuell basis av både SSM-professorer og tilreisende professorer fra et bredt utvalg av internasjonale universiteter.

Hvordan virker det?

Du vil bli med i DBA med en spesifikk forretningsutfordring som krever en praktisk løsning: f.eks. Hvordan utforme en rask, tilpasningsdyktig organisasjon; hvordan man kan bruke atferdsvitenskap for å forbedre strategiske beslutninger; hvordan distribuere talentledelse for å bygge en hær av gründere.

DBA er strukturert for å støtte deg i å utvikle din tenkning, ramme inn utfordringen og implementere, evaluere og kommunisere løsninger, som har en reell, praktisk innvirkning.

Varighet

DBA har en varighet på 4 semestre (2 år) og krever anskaffelse av 120 studiepoeng, fordelt på følgende måte:

 • 30 studiepoeng gjennom oppfyllelse av 5 moduler for forskningsmetoder (6 studiepoeng per modul)
 • 90 studiepoeng gjennom doktoravhandlingen

Startdato

SSM tilbyr en åpen innmeldingspolicy, som betyr at du ikke trenger å vente på inntak for å få tilgang til et DBA-program, men du kan starte øyeblikket du tar beslutningen.

Studienivå

DBA-programmet er basert på en praksisorientert og deltidsstudiemodell. Nettstudie, nettbasert læring, blandet læring, fjernundervisning er alle kombinert med arbeidsbasert studie, som støttes av metodisk coaching eller veiledes av fakultetet og lærerstaben.

moduler

 • Forskningsmetoder
 • Lederskap 360 grader
 • Kvantitative metoder
 • Kvalitative metoder
 • Viktige verktøy
 • Avhandling

119476_04.jpg

Inntakskrav

Fullført mastergrad (eller tilsvarende) eller langvarig yrkeserfaring (arbeidsbasert innfartsvei) og bevis på spesielle kompetanser i en individuell sak; bevis på engelsk og / eller tysk språkferdighet.

Uttalelser

"Jeg er en arbeidende person og begynte i SSM som en voksen student fordi jeg ønsket å forfølge en forretningsadministrator. SSM gir den slags trening jeg trenger. Klassene holdes i små grupper i en familieatmosfære der studenter og forelesere samhandler med letthet. Jeg må takke foreleserne for oppmerksomheten som er dedikert til hver enkelt av oss i klassen. Dette har bidratt til å bygge min selvtillit. Jeg ser frem til å fortsette min faglige utvikling på SSM. "
Jazzi F. G
SSM DBA Student


"BA (Hons) -programmet ved Swiss School of Management er utmerket. Instruktørene gir all nødvendig kunnskap og deler sine erfaringer som er nødvendige for å lykkes i et konkurrerende miljø. Hvis du studerer hardt i klasserommet mens du er på fritiden du søker kontinuerlig på interessante jobber, vil du ikke ha noen problemer med å finne arbeid. Jeg ble tilbudt to stillinger i løpet av studiene mine. Jeg har bestemt meg for å godta en ny utfordring i Storbritannia. Til tross for at jeg endret land, fortsetter jeg å studere ved Swiss School of Ledelse, Roma gjennom fjernundervisning. Jeg vil anbefale BA (Hons) Degree-programmet ved SSM. "
Ricardo Gotthilf
SSM BA-student


"Jeg gikk til Swiss School of Management i Roma for BBA dual award-programmet, og jeg er sikker på at jeg gjorde det! Klassestørrelsene var gode, lærerne var hjelpsomme og jeg ble ansatt allerede før jeg ble uteksaminert. Nå er jeg i en karriere jeg elsker og kunne ikke være lykkeligere. "
Joan Chemiron
HRM-konsulent ved World Food Program - SSM Graduate


"Som student som studerte i Amerika lenge, la jeg merke til at det er mange studenter som kan gjøre det jeg allerede gjør. SSM gir meg det ekstra steget fremover i livet mitt og min karriere som jeg ikke kunne be om andre steder! "
Masaharu Kakumoto
SSM BA (Hons) student

Send søknaden din eller spørsmål du har til følgende e-postadresse: info@ssm.swiss. Du kan laste ned søknadsskjemaet vårt og finne de komplette søknadsprosedyrene på nettstedet vårt på https://ssm.swiss/doctor-of-business-administration-dba/.

Annen informasjon

 • Startdato: Åpne påmelding
 • Sluttdato: Etter ferdigstillelse (ca. 2 år)
 • Søknadsfrist: Ingen
 • Campus: Samme som andre (Roma, Italia)
 • Språk Engelsk
 • Studietype: Kombinert
 • Varighet: 2 år
 • Tilbys på heltid og deltid
 • Studieavgift: € 25000
Program undervist i:
 • Engelsk
Swiss School of Management, Rome Italy
Sist oppdatert Oktober 14, 2019
Dette kurset er Kombinert nett & campus
Startdato
Åpne påmelding
Duration
2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
25,000 EUR
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato