Doktorgrad i bedriftsøkonomi

School of Business London

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Doktorgrad i bedriftsøkonomi

School of Business London

Doktorgrad i bedriftsøkonomi

DBA-programmet er opprettet for ledere, bredere, for profesjonelle medarbeider på toppnivå, og veileder deg for å starte karriere som anvendte forskere, konsulenter og eldre bedriftsrolle. Doktor i Business Administration / DBA hurtigspor program gir en utmerket mulighet for søkere med Qualifi nivå 8 Diploma i strategisk ledelse og lederskap kvalifisering for å få en høyere høyere universitetskvalifikasjon for å forbedre sine karrieremuligheter. Dette programmet anerkjenner som en tilsvarende PhD i bedriftsøkonomi . DBA kandidater kan spesialisere seg på områder som ledelsesvitenskap, teknologiledelse, organisasjonsadferd, coaching / mentoring, økonomi, eller økonomi eller andre praktiske felt. DBA er et program som kan vise kompatibilitet med kravene i den moderne næringslivet. På dette nivået kan studenter med full kunnskap takle ny teori selv, styre et stort team og lære unge fagfolk på hvordan de skal forbedre sine oppgaver. Denne studien utdanner kandidatvirksomheten mot en bakgrunn av kulturelle forskjeller som manifestert i verdensbransjen.

Når studenten har oppnådd kvalifikasjonsnivå-8-diplom i strategisk ledelse og ledelse med SBL, overføres studenten til Open University of Switzerland for DBA Top Up gjennom den utdelende organet QUALIFI, siden de opprettholder en direkte artikulasjonsavtale med Open University av Sveits for DBA Top Up.

Vennligst besøk lenken for mer informasjon http://qualifi.net/dba-top-up-faqs/ .

Hovedfordeler

 • Utvikle og praktisere innovative forskningsmetoder.
 • Tjen den høyeste kvaliteten på utdanningen.
 • Oppnå kompetansen til å publisere i peer-reviewed tidsskrifter.
 • Bli en vellykket doktorandforsker og lærer.
 • Forbered deg på å påvirke politikk og praksis.
 • Lær strategier for å lette mer effektive og tilpasningsfulle organisasjoner som skaper positive endringer.
 • Bli en mer innovativ leder innen ditt felt.

DBA - Tildelende organer

Etter gjennomføring av oppgaven skal studentene få en DBA i fellesskap tildelt av:

 • Åpent universitet i Sveits
 • Universitetet i DąbrowaGórnicza
 • Taras National University

Det åpne universitetet i Sveits er anerkjent og akkreditert av Det europeiske råd for ledende handelsskoler (ECLBS), Sertifisert av den sveitsiske EduQua, den sveitsiske nasjonale kvalitetsmerket for utdanning, Det europeiske råd for fjernundervisning (EUCDL) og Premier Accredited University ved Akkrediteringstjeneste for Internasjonale høyskoler

Universitetet i DąbrowaGórnicza 'er et statlig anerkjent universitet, som ligger i DąbrowaGórniczain, Polen. Universitetet utmerker seg i rangeringen av de beste universitetene i flere år.

Taras Shevchenko University er et statsuniversitet. Offisielt anerkjent og lokalisert i hovedstaden i Ukraina. KNU er rangert innenfor topp 500 universiteter i verden grunnlagt i 1834.

Oppføringskriterier

Følgende kvalifikasjoner er tillatt å få direkte oppføring på oppgavsnivået:

 • Qualifi Nivå 8 Diplom i Strategisk Ledelse og Ledelse (601/5362/3).

Opptaksperiode

Du kan søke når som helst, da inntak er tilgjengelig hver måned.

Søknadsprosedyre

For studenter som allerede har fullført et Qualifi Level 8 Diploma på et akkreditert Qualifi-senter, vil senteret bistå med søknaden. Studerende kan også søke gjennom sitt akkrediterte senter direkte til Qualifi.

Om Qualifi

QUALIFI, anerkjent av Ofqual awarding organisasjon, har samlet et rykte for å opprettholde betydelige ferdigheter i et bredt spekter av jobbroller og næringer som omfatter ledelse, gjestfrihet

Kvalifikasjonsstruktur

Søkere får fullføre DBA innen 1 år etter registrering. Fast Track Scheme består av å gjennomføre en avhandling innenfor reglene og forskriftene fastsatt av universitetets akkrediteringskrav.

Oppgaveoppsett

Under denne prosessen skal studenten bli kjent med de teoretiske og praktiske grunnlagene for faglig forskning ved å formulere hypoteser, forskningsspørsmål og deres analyser og implementering, utvide forretningsteori og terminologi, samt øke kommunikasjonsevner og forstå etiske standarder for vitenskapelig forskning. Den teoretiske og praktiske kunnskapen som samles i løpet av forskningsprosessen, forsterket ved oppkjøpet av kjernekurslæringsutbytte, vil gi en høy verdi til profesjonelt arbeidspraksis og faglige ferdigheter og evner som garanterer evnen til å håndtere virksomhetsrelaterte problemstillinger vitenskapelig.

Ordtallet som kreves for enkelt doktorgrad, må være mellom 5000 og 8000 ord for hver 10 studiepoeng (for 120 studiepoeng betyr oppgaven skal være 60 000 - 96 000 ord). Men hvis elever (opptil tre) ønsker å lage et delt prosjekt, bør ordet telle være fra 7000 til 11000 ord. Standarden fulgt for avhandlingen vil være identisk med referansestilen til Harvard. Det er mange dokumenter for veileder / studenter å studere er gitt til dem, f.eks. (Oppgave Modulstruktur, Etiske Spørsmål, Hvordan skrive doktorgradsoppgave, Oppgaveforskrift, Informert Samtykkeform, Oppgaveformulär, Harvard Referansesystem etc.).

Kvalifikasjonsstruktur

Søkere får fullføre DBA innen 1 år etter registrering. Fast Track Scheme består av å gjennomføre en avhandling innenfor reglene og forskriftene fastsatt av universitetets akkrediteringskrav.

vurderinger

 • Tidsbegrenset scenario-basert oppgave
 • Ingen undersøkelser.

Student Support System

Elevene vil bli tildelt en personlig veileder for oppgaven som skal tilby støtte gjennom hele prosessen.

Invitasjon til Universitetsgraduasjon

Ja, dette er et alternativ, men på studentens bekostning.

Avgifter og finansiering

For å få vite om kursavgiften, vennligst ta kontakt med oss ​​på admission@sbusinesslondon.com

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert March 20, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - London, England
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen